Papo Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Zdravím všechny, nevite někdo, kde se dá sehnat krytka horního uložení zadního tlumiče? Vyndal jsem původní, chtěl jsem namontovat uložení FEBI 10 819 ( kelly ), ale ta ktytka (1J0 512 135) mi na to nesedí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Měnil jsem to za uložení od Sachse a krytka též neseděla. Dle mýho je totiž rozdíl v materiálu z kterého je uložení vyrobeno, staré=železo, nové=hliník. Takže není již co chránit před rzí. Teda alespoň má doměnka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papo Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Nechal jsem to zatím taky bez krytky, ale myslím, že víc než těleso toho uložení je tou krytkou chráněn ten šroubovej spoj tlumiče s uložením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.