nana Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 Mám OIII, TSI 1,4. V poslední době jsem si všimnul zvýšené prašnosti v interiéru. Zejména na palubní desce a vůbec na černém podkladu je to perfektně vidět. Má někdo podobné poznatky? Napište. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 Já osobně nepozoruji nic nestandardního. Jednou týdně sjedu palubovku vlhčeným ubrouskem a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 nana: kabinovy filtr tam máš jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Kabinový filtr? otvíráš někdy okýnka? projíždíš stavbou? nacházíš se na prašném místě? nerekonstruuje se u vás třeba silnice nebo kanalizace nebo něco podobného? Pokud si/ti vyměnil/i kabinový filtr je tam správně? Já si myslím, že na tyhle otázky by se dalo odpovědět před založením. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 30. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Před hodinou, Martin Bednář napsal: nana: kabinovy filtr tam máš jak dlouho? Filtry tam mám od novoti, t.j 21 měsíců. V říjnu půjdu na první prohlídku vč. výměny oleje. Okna neotevírám, po prašných komunikacích nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 A dveře pri nastupovani/vystupovani oteviras? Nechapu otazku - jako ze si OIII v interieru sama generuje prach aby ho bylo vic nez v okoli a nechava ho sedat na pristrojovku a cerne plochy? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 (editace) výmena toho filtra mi moc praktická nepríde a ktovie čo spraví s prúdením vzduchu ďalší filter. a vzdľadom na to, že O3 má ventilátor až za filtrom, to myslím nemá nejaké opodstatnenie. Radšej mením filter 2x ročne - keď odkvitnú topole a koncom novembra. ( robím niečo vyše 20 tkm ročne ) Editováno: 16. Únor 2018, autor: peter.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 u nás je to podle mě zbytečnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 U nás zbytečnost.... možná. Každopádně moc zajímavá alternativa... Přístup by nemusel být marný. Hlavně, že se nemusejí sundávat stěrače. pro toho, kdo má své auto hodně rád, proč ne? 1) Na jaře je pylu jak v pytli. Rozhodně ochrání ventilátor před usazováním toho pylového bahna. 2) To samé, když v zimně za sucha auta víří sůl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 před 17 minutami, Clerfayt napsal: kdo má své auto hodně rád.... ten filtr tam nedáváš kvůli autu, ale kvůli sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Pro posádku stačí filtr co už tam je. Koukni do filtr boxu co je za prach na stěnách před a za filtrem.... Za filtrem je absolutní čisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 to ano, ale autu je ten prach úplně ukradený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.