jtfcobra Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 (editace) Ahoj zasílám náhled jak vypadá radio z Číny v Superb 2 Nejlepsi prodejce v CR se zarukou 24 mesicu!! http://www.skoda-sklad.cz Android 9 a pristí tyden dam foto z android 10.0 nove navigace Funguje : - Multifunkcni volant - PDC senzory - Couvaci kamera - PLA - Maxidot - Climatronic - CAN komunikace Editováno: 24. Duben 2020, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Tiež mám niečo podobné už asi rok... Ako ti ide na nom multifunkčný volant, lebo u mňa sem tam odozva trvá dlho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Název a cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 (editace) Ja mam toto: 9"CAR DVD GPS navi 1024x600 Android 4.4 for VW golf 5 6 touran passat B6 sharan jetta caddy Tiguan EOS Radio GPS navihttp://s.aliexpress.com/JBfiYzAj Za príplatok 50 eur ho vedia poslať z EU skladu. Čiže je to potom bez dane a cla. Ma všetko ako jtfcobra rádio okrem Android 6ky. Mam tam pripojený prednú a zadnú kameru a tiež funguje s multifunkčnym volantom. Berie aj USB disky... Editováno: 3. Srpen 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirimac Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Zdravím, provedl jsem na SII (2009) montáž rádia z Číny, kde mi funguje super vč. ovládání na volantu a ukazuje vše co ukazoval Columbus za pouhých cca 5 tis, ale..... Nefunguje "nepodstatná" část rádia a to je jakýkoli zvuk..... Mám v autě sound systém - nemůže být chyba v tomto? rádio je z : https://www.aliexpress.com/item/2Din-4G-Android-7-1-Car-Stereo-Radio-9-Inch-HD-1024-600-Screen-Quad-Core/32817111397.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.yAYJoo Nemáte někdo nějakou zkušenost? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Je to tím,že máš SS a tohle rádio jej nebude podporovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirimac Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 To jsem fakt zjistil, ale jako rada mi tvoje odpověď nepřipadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Trochu som guglil a nic s tym nenarobis... nemecky kolegovia udajne nejak sami vytvorili daky modul, ktory to je schopny poriesit ale strasne malo info som o tom nasiel a aj to prekladane cez google translator. Ako sa vlastne posiela signal z columbusu do ss? Ide to po CANe alebo to ma nejaky svoj specificky protokol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirimac Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Já jsem taky trochu googlil a prodávají se na to moduly od cca 500 Kč do 4.400 Kč, dále jsem pak našel návod jak to změnit kódováním ve VAGu a ještě se musím podívat na propojení kabelů mezi sebou.... Dám vědět až to rozklíčuju. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzik76 Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Existují nějaká čínská autorádia, která fungují s origo HF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.65 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Ahoj, namontoval jsem před týdnem to obyčejné "červené" s WinCE do Sup 2010. Všechno fungovalo samo ( volant, HF, info o voze, Navigace ...)a hned bez nastavování. Ale má to pár ALE ! 1. radio při horším signálu a zapnutém AF přelaďuje přes úplně jiné stanice. Možná je potřeba přidat napájení anténního zesilovače. 2. musíte znát kód do spec. nastavení např. pro změnu barvy podsvícení a další 3. nějak záhadně se mi ztrácí část nastavení - někdy pípání, někdy naladění předvoleb. Možná se to děje při vstupu do spec. nastavení 4. pokud nemáte kameru, park. senzory se zobrazují malinkaté v rohu 5. spec. nastavení je bez návodu (ten jsem zatí nenašel) dost nesrozumitelné 6. anténa od GPS je vyvedena na palubku (jinak prý je špatný signál) Budu pátrat dál. Pokud má někdo zkušenosti, sem s nimi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 (editace) Odpovede, ktoré platia pre mňa.: 1. Ja mam signál ok. 2. Kód mám 3. Áno. Keď niečo nastavíš v spec. menu, tak ti niektoré nastavenia zmiznú 4. Preto som kupoval kamery... Mám zadnú bezdrôtovo. Fungujú ok. Aj ako čierna skrinka. Predná totiž nahráva jazdu. 5. So spec. Menu nemám problém. 6. GPS anténu mám cez kábel a vytiahnutú ju mám až v palubovke zboku, kde ju nevidno a chytá mi signál parádne. Negatívum, ktoré azda môžem spomenúť je niekedy oneskorená reakcia na MF tlačidlá na volante. No a doteraz som sa nedostal k tomu, aby som nastavil všetky tlačidlá podľa seba na volante. Sú prednastavené, ale možno by som niektoré zmenil podľa seba. No najprv by som musel pozrieť ako ich viem nastaviť v menu a na to nemám čas a ani ochotu. Editováno: 12. Červenec 2018, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.65 Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Díky, část věcí je vyřešena. Ještě tedy: můžeš nám hodit odkaz na bezdrátovou kameru a způsob zapojení? A návod někdo nemá? Některé věci v tom spec. nastavení mi nejsou úplně jasné. A zkoušet to by bylo pracné, jelikož se u toho právě zlikviduje vždy část nastavení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 (editace) Zapojenie som spomínal tu. https://forum.skodahome.cz/topic/131739-couvací-kamera-a-columbus/?do=findComment&comment=2227070 Typ kamery si musíš vybrať ty. Či do priestoru osvetlenia značky, alebo budeš vŕtať do plechu, alebo použiješ už zamontovanú do plastového rámika na ŠPZ. Bezdrôtovú technológiu riešiš cez tento modul: Podofo 2.4ghz Wireless RCA Video Transmitter Receiver Kit for Car DVD Monitor GPS Rear View CCD Cam Reverse Backup Camera Camhttp://s.aliexpress.com/bMfiiuMV?fromSns Ceny a typ si nájdi už sám. Čo sa týka toho spec. menu, tak opýtaj predajcu, nech ti pošle návod, alebo sa ho priamo opýtaj na veci z menu. Ja návod nemám. Editováno: 13. Červenec 2018, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Pawell Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Nějaký návod, aby se v diagnostice po výměně Columbus za čínský 2DIN Android neobjevovala chyba "Navigace nenalezena"? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Nelze , zůstáva stále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Pawell Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Díky za zprávu, byť mírně smutnou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Muže někdo doporučit radio s Android, co by bylo maximálně kompatibilní pro Superb 2 LaK 2014 (parkovací senzory, ovadaní na volantu, repraky apod.)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 (editace) Všetky Android rádia z Číny majú tieto funkcie čo popisuješ. + navigácia (väčšinou iGO) + built-in WiFi, Bluetooth, hotspot + DVR + doinštalovanie diagnostiky a cez Bluetooth pripojenie na OBDII adaptér. Samozrejme si ho musíš dokúpiť. Teraz rádia idú s Android 9.0... Najdôležitejšie je počet Cores, RAM a minimálne 32 GB interný storage. Jediné mínus je pre mňa nefunkčnosť RDS... Vidíš na rádiu iba frekvenciu. Editováno: 19. Únor 2020, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Pořídil jsem si 2DIN Čínu Xtrons, vše funguje OK až na jednu věc - v autě mám originální BT HF, radio má taky svoje a dá se přes něj volat, ale mikrofon je dole na rádiu takže kvalita nic moc. Když telefon připojím přes BT pouze do originálního HF tak můžu telefon normálně ovládat, vytočit číslo, apod. akorát se nepřehrává hovor do repro auta. Nevíte někdo co s tím? Jasně dalo by se vyřešit natažením externího mikrofonu z rádia někam na stínítko, ale tomu bych se rád vyhnul a využil mikrofon co už tam je. S radiem telefon nepotřebuju spojený, vystačím si s maxidotem a ovládáním na volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heřman99 Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Ahoj, mám v Superbu 2 rok 2009 tuhle čískou navigaci. Vše fumguje docela dobře,hands free teda žádná hitparáda. Jinak to komunikuje snad se vším,klima,vyhřívání sedadel,parkovací senzory,kamera..... Má to přece jen jednu velkou vadu. Občas při navigaci,ale i při přehrávání MP3 to začne šíleně "škrčet" a to na plný pecky. Jako pro řidiče i posádku docela šok. Neřešil někdo ? Jinak jsem rozhodnutý tento krám vyměnit. Trochu dilema je jen v tom jestli jít do toho samého nebo třeba do podobného s Android ? Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 17. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Tak to reklamuj kdyz jsi to koupil v ČR kde je zaruka 24 měsicu. Vadná deska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heřman99 Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Koupil jsem to už s autem, dlouho to bylo O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 (editace) Vymeň to za originál, ak ti stačí rádio a máš origo kameru alebo sadu na prepojenie OEM kamery. Pokiaľ chceš riešiť chýbajúce multimédiá, ktoré ti v aute chýbajú (Bluetooth, obd2 diagnostika, prehrávanie médií, navigácia s aktualizáciou máp, atď,), tak potom rieš opäť Čínu. Nové Android rádia už majú vyladené chyby. Editováno: 17. Duben 2020, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heřman99 Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 před 8 hodinami, r_e_n_e napsal: Vymeň to za originál, ak ti stačí rádio a máš origo kameru alebo sadu na prepojenie OEM kamery. Pokiaľ chceš riešiť chýbajúce multimédiá, ktoré ti v aute chýbajú (Bluetooth, obd2 diagnostika, prehrávanie médií, navigácia s aktualizáciou máp, atď,), tak potom rieš opäť Čínu. Nové Android rádia už majú vyladené chyby. Asi zkusím zase čínu, jenom váhám jestli koupit třeba tohle s Androidem https://aukro.cz/nove-2din-autoradio-kamera-wifi-gps-navigace-volkwsagen-skoda-seat-6964008363 nebo třeba tohle https://aukro.cz/nove-7-dotykove-autoradio-volkswagen-skoda-seat-6965847767 s WIN CE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.