Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cau chtel jsem se zeptat co vsechno obnasi dodelat LANE ASSISTANT 

INTELLIGENT LIGHT ASSISTANT"

staci jen nejak nakodovat 

Pokud auto umí číst značky tak ano, jinak nové sklo, kamera, kabeláž + kódování + kalibrace -> řeší Lane Assist + automatické přepínání světel(dálkové / tlumené). Intelligent light assist = smartlight(= postupné zaclonění dálkových světel), nutné vyměnit ještě světlomety.

• Autor

Dekuji za odpoved auto cte dopravni znacky jen pro predstavu kolik by to stalo nakodovat tedy ty assistenty

Upraveno od Pawouk
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Dodržuj pravidla fora!

Máš soukromou zprávu.

To by mě taky zajímalo :-)

• 3 týdny později...

ahoj, take by mě zajímalo tohle dodělání, mám adaptivní tempomat a čtení značek. Prosím o info. A případně zda byste někdo uměl dodělat i elektrické otevírání kufru

Není problém.

• 1 rok později...

Lze to jen kódováním nebo nutné swap + data vcp

Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk

• 9 měsíců později...

Také by mě zajímala cena doaktivace Lane assist a případný vliv na záruku. Děkuji

před 1 minutou, Jasson napsal:

Také by mě zajímala cena doaktivace Lane assist a případný vliv na záruku. Děkuji

Napis SZ pokud jsi z Prahy

Jsem z Plzně.

• 3 týdny později...

Zdravím.  Taky by mě zajímalo jestli by se dalo dodělat line Assist, pokud nemám čtení značek ale jen adoptivní tempomat.  

Záleží na kameře za zrcátkem, pokud je "High" kamera
image.thumb.png.56d67d419dc6a2ea00f2ba1c50de2b57.png image.thumb.png.ec5f3510a7767b420df8abbb38786c6d.png

pak by to jít mělo.

Pokud je tam kamera jen pro FLA

image.thumb.png.5cbfdc8d3b91c00f670daf80958f6e6f.png

tak leda i s výměnou kamery (a čelního skla kvůli držáku nejspíše). Přesnější informace kdyžtak dá @ferda25. Adaptivní tempomat nepoužívá kameru, ten má vlastní radar v masce.

Upraveno od Martab

Díky, již mám info přímo od Ferdy25, ale ještě počkám se zásahem. Nemám jistotu, jak to bude se zárukou. Nechci riskovat 5 let záruky.

Upraveno od Jasson

Není problém v praze ale výměna skla musí vetšinou být, jinak můžeš v praze nemusíš do strakonic

A čo obnáša dorobenie parkovacieho asistenta keď auto má predné aj zadné senzory?

• 5 měsíců později...

měl bych zájem o lane assist a light assist. u superba 2018. Dopravní značky čte. Díky

• 1 měsíc později...

Ahoj všem,

jak jsem pochopil z komunikace,

tak Line assistant při kamaře a systému čtení značek lze dokodovat.

Mám vozidlo Superba L&K 140 KW 1/2016 avšak bez adaptivního temtomatu - co obnáší přestavba? Vyměna radaru, ovládání pod volantem a dokodování??

Vozidlo má Front assist....

Díky za reakci....

Upraveno od Superbak1

OK...

Upraveno od Superbak1

Ries si to s nim radsej cez sukromnu spravu.....

Díky, pochopil jsem.....

• 2 týdny později...
V 6. 8. 2020 na 17:17, Superbak1 napsal:

Ahoj, mám rovnaký problém aj požiadavku, podarilo sa Ti niečo zistiť o dorobení?

• 3 měsíce později...
V 7. 8. 2017 na 20:11, ferda25 napsal:

Pokud auto umí číst značky tak ano, jinak nové sklo, kamera, kabeláž + kódování + kalibrace -> řeší Lane Assist + automatické přepínání světel(dálkové / tlumené). Intelligent light assist = smartlight(= postupné zaclonění dálkových světel), nutné vyměnit ještě světlomety.

jde jen nakodovat kdyz nemam bocni parkovaci cidla to nema vliv ? jinak cteni znacek mam , adaptivni temomat taky a kameru velkou za prednim sklem

Nutne prijet Praha 

• 10 měsíců později...

Ahojte.Je tu niekto z okolia TO,NR,BN,PE kto by vedel urobit kalibraciu celnej kamery?Resp niekto kto ma k dispozicii ODIS?Dakujem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.