Publikováno Srpen 7, 20178 r Cau chtel jsem se zeptat co vsechno obnasi dodelat LANE ASSISTANT INTELLIGENT LIGHT ASSISTANT" staci jen nejak nakodovat
Srpen 7, 20178 r Pokud auto umí číst značky tak ano, jinak nové sklo, kamera, kabeláž + kódování + kalibrace -> řeší Lane Assist + automatické přepínání světel(dálkové / tlumené). Intelligent light assist = smartlight(= postupné zaclonění dálkových světel), nutné vyměnit ještě světlomety.
Srpen 7, 20178 r Autor Dekuji za odpoved auto cte dopravni znacky jen pro predstavu kolik by to stalo nakodovat tedy ty assistenty Upraveno Srpen 7, 20178 r od Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Dodržuj pravidla fora!
Srpen 29, 20178 r ahoj, take by mě zajímalo tohle dodělání, mám adaptivní tempomat a čtení značek. Prosím o info. A případně zda byste někdo uměl dodělat i elektrické otevírání kufru
Únor 11, 20196 r Lze to jen kódováním nebo nutné swap + data vcpOdesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk
Listopad 25, 20195 r Také by mě zajímala cena doaktivace Lane assist a případný vliv na záruku. Děkuji
Listopad 25, 20195 r před 1 minutou, Jasson napsal: Také by mě zajímala cena doaktivace Lane assist a případný vliv na záruku. Děkuji Napis SZ pokud jsi z Prahy
Prosinec 15, 20195 r Zdravím. Taky by mě zajímalo jestli by se dalo dodělat line Assist, pokud nemám čtení značek ale jen adoptivní tempomat.
Prosinec 15, 20195 r Záleží na kameře za zrcátkem, pokud je "High" kamera pak by to jít mělo. Pokud je tam kamera jen pro FLA tak leda i s výměnou kamery (a čelního skla kvůli držáku nejspíše). Přesnější informace kdyžtak dá @ferda25. Adaptivní tempomat nepoužívá kameru, ten má vlastní radar v masce. Upraveno Prosinec 15, 20195 r od Martab
Prosinec 16, 20195 r Díky, již mám info přímo od Ferdy25, ale ještě počkám se zásahem. Nemám jistotu, jak to bude se zárukou. Nechci riskovat 5 let záruky. Upraveno Prosinec 16, 20195 r od Jasson
Prosinec 16, 20195 r Není problém v praze ale výměna skla musí vetšinou být, jinak můžeš v praze nemusíš do strakonic
Prosinec 20, 20195 r A čo obnáša dorobenie parkovacieho asistenta keď auto má predné aj zadné senzory?
Červen 16, 20205 r měl bych zájem o lane assist a light assist. u superba 2018. Dopravní značky čte. Díky
Srpen 6, 20205 r Ahoj všem, jak jsem pochopil z komunikace, tak Line assistant při kamaře a systému čtení značek lze dokodovat. Mám vozidlo Superba L&K 140 KW 1/2016 avšak bez adaptivního temtomatu - co obnáší přestavba? Vyměna radaru, ovládání pod volantem a dokodování?? Vozidlo má Front assist.... Díky za reakci.... Upraveno Srpen 6, 20205 r od Superbak1
Srpen 14, 20205 r V 6. 8. 2020 na 17:17, Superbak1 napsal: Ahoj, mám rovnaký problém aj požiadavku, podarilo sa Ti niečo zistiť o dorobení?
Prosinec 13, 20204 r V 7. 8. 2017 na 20:11, ferda25 napsal: Pokud auto umí číst značky tak ano, jinak nové sklo, kamera, kabeláž + kódování + kalibrace -> řeší Lane Assist + automatické přepínání světel(dálkové / tlumené). Intelligent light assist = smartlight(= postupné zaclonění dálkových světel), nutné vyměnit ještě světlomety. jde jen nakodovat kdyz nemam bocni parkovaci cidla to nema vliv ? jinak cteni znacek mam , adaptivni temomat taky a kameru velkou za prednim sklem
Říjen 16, 20213 r Ahojte.Je tu niekto z okolia TO,NR,BN,PE kto by vedel urobit kalibraciu celnej kamery?Resp niekto kto ma k dispozicii ODIS?Dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.