lh13 Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Nikde jsem to tady nenašel budou pasovat sedačky z OII RS na OIII bez nějakých úprav?Myslím jestli prostě do toho auta sednou?A jestli je rozdíl v prohození verze liftback a kombi nebo sedačky jsou stále stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Mechanicky jsou shodné, liší se jen konektory a tedy asi i piny, ale to jsem nezjištoval (ty piny), takžer pokud máš starší sedačky na vyhození, tak stačí jen přeletovat a voila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lh13 Vloženo 28. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Snad poslední dotaz co se týká sedaček Neví někdo jestli jsou záměné sedačky z Golfu VII 5-dveř do současné Octavie III liftback?Jde hlavně o zadky?Jestli je možné to přehodit bez nějakých úprav,jestli tam sednou?U dřívějších verzí co vím,tak se sedačky napříč koncernem dali zaměnit,nutně bych potřeboval vědět jestli je to možné i u těchto.Bohužel nemám nikoho v okolí kdo má golfa VII a ani nepředpokládám,že by mě nechal vymontovávat sedačky na pokus:-)mám možnost koupit pěkný sedačky z G7 a dát je do své Oct3,která má social sedačky rovné lavice bez vedení...a sedačky z G7 jsou ve verzi SPORT.Bohužel to mám dost daleko,tak abych tam neletěl cca 500km tam a zpět a zjistil na místě,že je tam nedám:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JRBRZ Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Potřebuji zjistit kompatibilitu sedaček řidiče, popř. spolujezdce, napříč koncernem. Na podzim mi přijde nová Octávka, bohužel ve výbavě style a tyto sedačky mi jsou velice nepohodlné. Nyní jezdím Octávii r.v. 2015 a jezdím cca 1000 km týdně. Daly by se sedačky prohodit za jiné, např. A6,Pasat,Superb? A kde případně sehnat jednotlivě sedačky za přijatelnou cenu. Budu vděčný za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Tak si si mel priplatit za alcantaru ... nebo i ty jsou ti nepohodlne? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JRBRZ Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 před 2 hodinami, Jojo91 napsal: Tak si si mel priplatit za alcantaru ... nebo i ty jsou ti nepohodlne? ... Auto není moje, je to firemní a mám finanční limit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 sedacky z o2 do o3 pamet nebude fungovat a o3 ma senzor v sedacke spolujazdca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Neví někdo co je to a jakou to má funkci? Vlozka Pro Rozpoznani 5G6963553. Dal jsem se do dodělání výhřevu sedaček a tohle jsem objevil u spolujezdce na spodku sedačky. Ty molitany se také pěkně sypou,hlavně vnější strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 Ahoj, Prosim, je možné výměna předních sedaček za sedačky s výhřevem? (Tedy sehnání sedáků s výhřevem + panel (5E0820047N)). A dále počítám doprogramovat.... Je to tak? Dodělával již někdo? Děkuji za info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Chtěl bych se zeptat jestli někdo už řešil výměnu schránky na deštník za klasickou odkládací schránku pod sedadlo např. 3T0881577C ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Ano řešil, žádná probléma. Schránky jsem instaloval obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Tady je dokonce i návod: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 je mozna vymena neelektrickych sedaciek latkove z octavie 3fl za elektricke s pametou z octavie 3 koza/alcantara? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 Nezkoušel už někdo ověřovat sedačky O4 do O3? Kolejnice a airbag bude fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 z O4 (A8) do O3 (A7) po uprave konektorov pasuju https://www.drive2.ru/l/636054833358450990/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 (editace) sedacky nahodene okrem soferovej. vo svorkovnici 4 piny chybaju.nema niekto schemu? alebo poradit ako to zapojit?popripadne kto mi to zapoji za eurka... Editováno: 5. leden 2023, autor: hajo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Skus hladat v dielenskej prirucke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 (editace) ano nasiel somto tam.uz mi to elektrikar robil a nevie to :D je tu niekto kto by mi to spojazdnil? za eurka Editováno: 26. leden 2023, autor: hajo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.