Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nikde jsem to tady nenašel budou pasovat sedačky z OII RS na OIII bez nějakých úprav?Myslím jestli prostě do toho auta sednou?A jestli je rozdíl v prohození verze liftback a kombi nebo sedačky jsou stále stejné?

Mechanicky jsou shodné, liší se jen konektory a tedy asi i piny, ale to jsem nezjištoval (ty piny), takžer pokud máš starší sedačky na vyhození, tak stačí jen přeletovat a voila...

• 3 týdny později...
  • Autor

Snad poslední dotaz co se týká sedaček :kol-28: Neví někdo jestli jsou záměné sedačky z Golfu VII 5-dveř do současné Octavie III liftback?Jde hlavně o zadky?Jestli je možné to přehodit bez nějakých úprav,jestli tam sednou?U dřívějších verzí co vím,tak se sedačky napříč koncernem dali zaměnit,nutně bych potřeboval vědět jestli je to možné i u těchto.Bohužel nemám nikoho v okolí kdo má golfa VII a ani nepředpokládám,že by mě nechal vymontovávat sedačky na pokus:-)mám možnost koupit pěkný sedačky z G7 a dát je do své Oct3,která má social sedačky rovné lavice bez vedení...a sedačky z G7 jsou ve verzi SPORT.Bohužel to mám dost daleko,tak abych tam neletěl cca 500km tam a zpět a zjistil na místě,že je tam nedám:-(

• 2 roky později...

Potřebuji zjistit kompatibilitu sedaček řidiče, popř. spolujezdce, napříč koncernem. Na podzim mi přijde nová Octávka, bohužel ve výbavě style a tyto sedačky mi jsou velice nepohodlné. Nyní jezdím Octávii r.v. 2015 a jezdím cca 1000 km týdně. Daly by se sedačky prohodit za jiné, např. A6,Pasat,Superb? A kde případně sehnat jednotlivě sedačky za přijatelnou cenu. Budu vděčný za každou odpověď.

Tak si si mel priplatit za alcantaru ... nebo i ty jsou ti nepohodlne? ...

před 2 hodinami, Jojo91 napsal:

Tak si si mel priplatit za alcantaru ... nebo i ty jsou ti nepohodlne? ...

Auto není moje, je to firemní a mám finanční limit

• 2 týdny později...

sedacky z o2 do o3 pamet nebude fungovat a o3 ma senzor v sedacke spolujazdca.

• 11 měsíců později...

Neví někdo co je to a jakou to má funkci? Vlozka Pro Rozpoznani 5G6963553. Dal jsem se do dodělání výhřevu sedaček a tohle jsem objevil u spolujezdce na spodku sedačky. Ty molitany se také pěkně sypou,hlavně vnější strany.

IMG_20180804_074123.jpg

IMG_20180804_080828.jpg

• 1 měsíc později...

Ahoj, 

Prosim, je možné výměna předních sedaček za sedačky s výhřevem?

(Tedy sehnání sedáků s výhřevem + panel (5E0820047N)).

A dále počítám doprogramovat.... Je to tak? Dodělával již někdo?

Děkuji za info ...

• 1 rok později...

Chtěl bych se zeptat jestli někdo už řešil výměnu schránky na deštník za klasickou odkládací schránku pod sedadlo např. 3T0881577C ?

• 2 týdny později...

Ano řešil, žádná probléma. Schránky jsem instaloval obě.

Tady je dokonce i návod: 

• 2 roky později...

je mozna vymena neelektrickych sedaciek latkove z octavie 3fl za elektricke s pametou z octavie 3 koza/alcantara?

Nezkoušel už někdo ověřovat sedačky O4 do O3? Kolejnice a airbag bude fungovat?

sedacky nahodene okrem soferovej. vo svorkovnici 4 piny chybaju.nema niekto schemu? alebo poradit ako to zapojit?popripadne kto mi to zapoji za eurka...

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

Upraveno od hajo17

• 2 týdny později...

Skus hladat v dielenskej prirucke

• 2 týdny později...

ano nasiel somto tam.uz mi to elektrikar robil a nevie to :D je tu niekto kto by mi to spojazdnil? za eurka

Upraveno od hajo17

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.