Publikováno Červenec 12, 201510 r Nikde jsem to tady nenašel budou pasovat sedačky z OII RS na OIII bez nějakých úprav?Myslím jestli prostě do toho auta sednou?A jestli je rozdíl v prohození verze liftback a kombi nebo sedačky jsou stále stejné?
Červenec 12, 201510 r Mechanicky jsou shodné, liší se jen konektory a tedy asi i piny, ale to jsem nezjištoval (ty piny), takžer pokud máš starší sedačky na vyhození, tak stačí jen přeletovat a voila...
Červenec 28, 201510 r Autor Snad poslední dotaz co se týká sedaček Neví někdo jestli jsou záměné sedačky z Golfu VII 5-dveř do současné Octavie III liftback?Jde hlavně o zadky?Jestli je možné to přehodit bez nějakých úprav,jestli tam sednou?U dřívějších verzí co vím,tak se sedačky napříč koncernem dali zaměnit,nutně bych potřeboval vědět jestli je to možné i u těchto.Bohužel nemám nikoho v okolí kdo má golfa VII a ani nepředpokládám,že by mě nechal vymontovávat sedačky na pokus:-)mám možnost koupit pěkný sedačky z G7 a dát je do své Oct3,která má social sedačky rovné lavice bez vedení...a sedačky z G7 jsou ve verzi SPORT.Bohužel to mám dost daleko,tak abych tam neletěl cca 500km tam a zpět a zjistil na místě,že je tam nedám:-(
Srpen 9, 20178 r Potřebuji zjistit kompatibilitu sedaček řidiče, popř. spolujezdce, napříč koncernem. Na podzim mi přijde nová Octávka, bohužel ve výbavě style a tyto sedačky mi jsou velice nepohodlné. Nyní jezdím Octávii r.v. 2015 a jezdím cca 1000 km týdně. Daly by se sedačky prohodit za jiné, např. A6,Pasat,Superb? A kde případně sehnat jednotlivě sedačky za přijatelnou cenu. Budu vděčný za každou odpověď.
Srpen 10, 20178 r před 2 hodinami, Jojo91 napsal: Tak si si mel priplatit za alcantaru ... nebo i ty jsou ti nepohodlne? ... Auto není moje, je to firemní a mám finanční limit
Srpen 4, 20187 r Neví někdo co je to a jakou to má funkci? Vlozka Pro Rozpoznani 5G6963553. Dal jsem se do dodělání výhřevu sedaček a tohle jsem objevil u spolujezdce na spodku sedačky. Ty molitany se také pěkně sypou,hlavně vnější strany.
Září 17, 20186 r Ahoj, Prosim, je možné výměna předních sedaček za sedačky s výhřevem? (Tedy sehnání sedáků s výhřevem + panel (5E0820047N)). A dále počítám doprogramovat.... Je to tak? Dodělával již někdo? Děkuji za info ...
Červen 4, 20205 r Chtěl bych se zeptat jestli někdo už řešil výměnu schránky na deštník za klasickou odkládací schránku pod sedadlo např. 3T0881577C ?
Leden 2, 20232 r je mozna vymena neelektrickych sedaciek latkove z octavie 3fl za elektricke s pametou z octavie 3 koza/alcantara?
Leden 3, 20232 r z O4 (A8) do O3 (A7) po uprave konektorov pasuju https://www.drive2.ru/l/636054833358450990/
Leden 4, 20232 r sedacky nahodene okrem soferovej. vo svorkovnici 4 piny chybaju.nema niekto schemu? alebo poradit ako to zapojit?popripadne kto mi to zapoji za eurka... Upraveno Leden 5, 20232 r od hajo17
Leden 24, 20232 r ano nasiel somto tam.uz mi to elektrikar robil a nevie to :D je tu niekto kto by mi to spojazdnil? za eurka Upraveno Leden 26, 20232 r od hajo17
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.