sykec85 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Ahoj všichni kutilové, mám na vás obrovskou prosbu, snad bude i vyslyšena. Vlastním Fabii 1. generace a rozhodl jsem se, že do ní nainstaluji originální navigaci DX. Navigaci jsem koupil typu B, ale teď přichází ten největší problém. Potřebuji propojit maxidot s navigací a potřebuji k tomu TMC box typu CAN a ten nevím, kde by se dal sehnat nebo alespoň jaký typ toho CANU. Podle čísel jich je několik. Mohl by mi někdo tady prosím poradit? Je možné, že by mi to zapojili ve Škodovce? Mám na to profi týpka, který se živí přes autohifi, ale s tímto je v koncích. Prý se to nedá nikde sehnat. Chytám se jakéhokoliv stébla, byla by škoda, když už sem do toho vrazil tolik peněz nevyužít toho potenciálu naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Pro všechny Fabie 1 byl pouze jeden typ TMC boxu a to čísla 3B0 919 895 A.Stejný typ se montoval i do jedničkového Superbu.Takže zkus nějaké vrakoviště na Škodovky.Navíc ještě musíš pořídit držák TMC boxu,jinou anténu a anténní kabely a redukce pro připojení TMC boxu a navigace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sykec85 Vloženo 30. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Výborně, alespoň mám číslo CANU a sem o pidi kousek zase dal. Zkusím se poptat a zagooglit s těma kabelama bude největší problém, toho jsem si vědom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.