Pavska Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 Dobrý večer, Nikde jsem nenašel odpověď na otázku jaký výrobce je originál spojky? Všude se píše Luk nebo Sachs, ale někdo tu určitě měnil už spojku na supu 1.9 TDI PD 96kw. Nevíte když jste demontovali originál původní spojku jaké značky byla? Zda Luk nebo Sachs ? Omlouvám se pokud jsem to někde tady na fóru přehlédl. Děkuji předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Září 2017 Sdílet Vloženo 21. Září 2017 já myslím, že jsou možné obě varianty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 21. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2017 To asi bude jen mi jde o to co je kvalitnější zda sachs bo luk jde mi o setrvák c ovydrží déle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) Pokud se nepletu tak z výroby šli LUK. Na motory AVF až do nedávna ani nikdo jiný nevyráběl spojkové sady než LUK. Mám LUK, najeto cca 50 000 potom chip na 125kW 400Nm sním najeto dalších 40k a pohoda. Editováno: 23. Září 2017, autor: kosa0006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 mam awx a byl tam luk.Koupil jsem sachs a leží doma na regálu protože vybroval ,tak jsem koupil origo luk skoda za cca 15 000 a vyplatilo se.Nekupovat setrvák sachs pokud chipujete!!!!!!!!!!!!!!Je to šmejd z Trnavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.