Únor 2, 20196 r V 27.10.2018 na 22:39, bunicek napsal: Nakonec jsem to dělal sám, autorizovaný servis nic takového nezná Mohu se zeptat na kódovaní jednotky 09? Nevím přesně co změnit.
Únor 3, 20196 r Mám k dispozici pár světel s projektorem a led svícením, kdyby měl někdo zájem více info SZ. Upraveno Únor 3, 20196 r od bunicek
Únor 3, 20196 r @bunicek A je nějaký viditelný rozdíl v tom jak to teď s projektory svítí? Proti těm H4kám.
Únor 3, 20196 r Pokud necháš v projektoru halogen tak svítí hůř než H4.... A H4 není tak náchylná na znečištění světla. U projektoru je menší kužel světla, který prochází skrz plexi a proto je každá nečistota znát. Upraveno Únor 3, 20196 r od bunicek
Únor 3, 20196 r No po výměně jsem byl docela zklamaný s tím jak to svítí, ale dal jsem do projektorů LEDky a je to dostačující. Každopádně ty světla jsou o dost hezčí než H4
Únor 3, 20196 r No to určitě. Já je mám už z výroby. Dal jsem do nich H7 Nightbreaker. Jen mě zajímalo jestli ta čočka má nějakej zásadní efekt, ale asi teda ne.
Únor 4, 20196 r Ta má zásadní efekt max na dizajn. Např. v F2 před FL je ta čočka tragédie století, ten kdo to stvořil by měl být souzen za veřejné ohrožení. Ale tím že F3 má 4x H7 tak jsem v rámci možností spokojenej.
Březen 2, 20196 r Děkuji za pomoc (Martab). Postup od wirera je super zpracovaný.Vše funguje jak má.Dík.
Březen 2, 20196 r Za málo, hlavní dík patří @wirer za jeho návod . Takže světla už přehozeny a svítí?
Červenec 20, 20196 r tak svetla prehozeny a funguji :) diky moc @wirer za navod, @White_line @bunicek za konzultaci a @romsos123 za nakodovani
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.