Jety Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Zdravím Ví někdo jak vymazat info o servisní prohlídce bez diagnostiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Je to v manuálu. Na mém autě při vypnutém zapalování stlačit tlačítko na mazání TRIP, zapnout zapalování, otočit tlačítkem proti směru hod. ručiček. A nebo tak nějak. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jety Vloženo 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Tak to máme asi jiný manuál já tam mám napsáno, že výmaz nedoporučujeme provádět svépomoci... nechat to na servisu to je vše. Můžeš mi prosím tě napsat jak to tedy je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Já mám jiné auto a tam to v manuálu je. Tady na bývá dotaz dost často a většinou to skončí u toho "podívej se do manuálu". Ale u Fábie III to fakt není, i když ten postup - držet tlačítko a zapnout klíček je mně povědomý. Snad se tě ozve i někdo s F III. Nebo hledej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Tak proč to píšeš do tématu F III?! ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jety Vloženo 14. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Po par pokusech uspesne provedeno... drzet tlacitko set, otocit klickem, nabehne info o vymazani serv. Int oleje, sipkou dolu na leve pacce se zmeni na vymazani ser. Prohidky, potvrdit tlacitko set 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 (editace) Díky. Editováno: 30. Květen 2018, autor: zajko65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqi1 Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 A ví někdo, jak to vymazat u základní verze FIII, kde je jen display, který ukazuje čas a ujeté kilometry. Olej si vyměním sám, ale jak vymažu a nastavím interval? Žádná páčka ani tlačítka na páčkách nebo na volantu FIII Active z roku 2015 nemá, jen jedno tlačítko SET pod displejem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Po otočení klíčku dlouhé podržení SET. Nebo přes diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Pozor při resetu přes budíky máte nastaven pevný interval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Jde takto samostatně resetovat i servisní prohlídka bez výměny oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Ano jde to, ale musíš tlačítko SET tisknout tak dlouho, až se Ti na displeji objeví nápis VYMAZAT PROHLIDKU a pak tlačítko SET uvolníš a znovu ho stiskneš a na displeji se Ti objeví nápis SERVIS VYMAZÁN. Vše podrobně popsáno viz. dílenské příručky v souboru Fabia III- údržba -přesné pokyny, strana 150. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel11 Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 (editace) Nulování ukazatele „Servis výměny oleje“ – Stisknout a držet tlačítko -1- 0.0/SET . – Zapnout zapalování. – Držet tlačítko -1- 0.0/SET , dokud se na displeji panelu přístrojů nezobrazí následujicí hlášení: VYMAZAT VYM_OLEJE – Uvolnit a znovu stisknout a tlačítko -1- 0.0/SET . Na displeji panelu přístrojů se zobrazí následujicí hlášení: SERVIS VYMAZÁN Ukazatel „Servis výměny oleje“ je vynulován. Nulování ukazatele „Prohlídka“ Poznámka ♦ Hlášení „VYMAZAT VYM_OLEJE“ a „VYMAZAT PROHLÍDKU“ následují bezprostředně po sobě. ♦ Pro vynulování je třeba vybrat správný ukazatel. ♦ Je-li třeba pro vybrání správného ukazatele postup znovu opakovat, je nutné po vypnutí zapalování počkat cca 60 s, než zhasnou údaje zobrazené na displeji -2-. Pak znovu stisknout tlačítko 0.0/SET . ♦ V případě, když se po zapnutí zapalování na displeji -2- panelu přístrojů se rozsvítí nápis -Čas-, je nutné držet tlačítko -1- 0.0/SET ještě cca 2s, dokud se na displeji panelu přístrojů nezobrazí hlášení „VYMAZAT VYM_OLEJE“. Popřípadě vypnout zapalování a celý postup opakovat. – Stisknout a držet tlačítko -1- 0.0/SET . – Zapnout zapalování. – Držet tlačítko -1- 0.0/SET , dokud se na displeji panelu přístrojů nezobrazí následujicí hlášení: VYMAZAT PROHLÍDKU – Uvolnit a znovu stisknout a tlačítko -1- 0.0/SET . Na displeji panelu přístrojů se zobrazí následujicí hlášení: SERVIS VYMAZÁN Ukazatel „Prohlídka“ je vynulován. Editováno: 30. Červen 2019, autor: pavel11 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Nikde tam právě není zmíněno, že mezi výměnou oleje a prohlídkou se musí pohybovat tlačítky nahoru a dolů na levé páčce tempomatu/speedlimiteru což mě zmátlo. Jinak si takhle můžete zapínat a vypínat zapalováni jak dlouho chcete, vždy se jako první objeví vymazat výměnu oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel11 Vloženo 30. Červen 2019 Sdílet Vloženo 30. Červen 2019 Na páčce tempomatu se nic nepřepíná, hlášení o výmazu následují po sobě a v tom okamžiku pustit tlačítko a znovu zmáčknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Červen 2019 Sdílet Vloženo 30. Červen 2019 Po sobě znamená že vymažeš olej a pak se objeví servis? Já jsem chtěl vymazat pouze servisní prohlídku bez oleje. Mě se totiž nic po vymazat vym_oleje samo neobjevilo, postupoval jsem jako píše výše Jety, na leve páčce šipku dolů přepnout na vymazat prohlídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 (editace) MilanHos, tak teď, čili 1.7.2019 v 11.00 hod jsem to zkoušel a nevím kde Ti to nemůže fungovat? Normálně jsem odemknul dálkáčem auto, nasednul a zmáčkl to jediné tlačítko SET, co se nachází pod sdruženým displejem rychloměru a otáčkoměru, neustále to tlačítko držel a pak jsem zapnul klíčkem zapalování a okamžitě mě naskočila na displeji hláška VYMAZAT VYM_OLEJE a když jsem to tlačítko pořád držel tak mi za cca 1-2 sekundy naskočilo hlášení VYMAZAT PROHLÍDKU. No a v tom momentu to tlačítko pustíš a znovu stiskneš. V tom momentě by Ti mělo naskočit hlášení SERVIS VYMAZÁN a budeš to mít hotové. Podle toho co chceš vymazat, tak pouštíš a znovu tiskneš tlačítko SET, dle stávajícího zobrazeného nápisu. Ty nápisy oleje a servisní prohlídky se měnily dost rychle, takže si to musíš ohlídat! Já jsem samozřejmě nic znovu netisknul a nic si nemazal, když to nepotřebuji, ale k tomu hlášení VYMAZAT PROHLÍDKU, kterou Ty potřebuješ jsem se v pohodě dostal jak jsem popsal výše. Nikde jinde žádnou jinou páčku ani tlačítko netiskneš a nemačkáš. Možná může existovat i jiný manuální systém potřebného vymazání serv. intervalů (což by mě nepřekvapovalo, sám jsem kdysi na něco jiného taky přišel), ale tento mnou popsaný funguje. Dříve u Fabie II bylo popsaných více způsobů před FL a po FL, jednokanálové, dvoukanálové atd., atd.., ale tady u F III je to snad jasné a jednoznačné.? Editováno: 1. Červenec 2019, autor: DušanV 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Potřeboval jsem vymazat hlášku u Style a nešlo mi to. V manuálu popis nemám, poze info o vyhradním mazání v servisu. Chybu jsem dělal v tom, že tlačítko SET jsem chvilku držel a až pak drbnul startovací tlačítko, je potřeba to startovací tlačitko mačkat bez větší prodlevy. Třeba to někomu pomůže. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Nulovanie cez VCDS https://www.pc-autodiagnostika.cz/reset-servisnich-intervalu-vw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 Ahojte, keď si podľa popisu vyššie vynulujem servisný interval/interval na výmenu oleja, nastaví sa automatický nový ako som mal nastavený predtým, teda 15 tisíc km/1 rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Pokud to nuluješ přes tlačítko v budících, nastaví se nezávisle na tom co bylo nastaveno předtím vždy 1rok/15tis km od momentu resetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Super, vďaka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.