24.mara.masa Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Zdravím, měl jsem problém s rychlým mizením vody do ostrikovačů, skončilo to výměnou trubky trysky. Ale když jsem měl oddělanou látku (koberec?) v motorové části, tak jsem si všimnul, že když stéká voda po skle do meziprostoru, kde jsou uchyceny sterače, tak velká část vody odtéká odtokovými kanálky do podběhů, ale pokud prší více, tak voda teče i do motorové části, je to v pořádku? Ptám se proto,že tam je další látka, která je od toho mokrá, ta horní mi už začala plesnivět, tak jsem jí musel vyčistit. Přidávám fotky kudy teče do motorového prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Na spodní části té plechové přepážky je takový žlábek a v něm je z druhé strany těsnění, které již zpuchřelo. Dělal jsem to před cca 2 lety, staré oškrábal a vlepil nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
24.mara.masa Vloženo 15. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Díky, tak jsem to rozdělal a těsnění jsem se zbavil, nevíte ještě jak se tohle těsnění jmenuje? Hledal jsem na internetu a nemůžu ho nikde najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 (editace) Já taky nesehnal přesně to samé, použil jsem těsnění na okna. https://forum.skodahome.cz/topic/137161-vlhká-izolace-dělící-stěny-motorového-prostoru/ Editováno: 15. Říjen 2017, autor: psurn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Myslím, že to těsnění se přímo nanáší na ten plech. To zatékání pokud nepřekročí neúnosnou mez jen normální. Nikdy to stoprocentně netěsní, většina vody by ale měla odtéct do podběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 To bych neřekl. Je to takové základní plné pěnové těsnění, kdysi jsem se s ním setkal, ale dnes jsem narazil pouze na samé tvarované a duté. Ono ale na tom moc nezáleží, chce si to vybrat takové, co nějak zapadne do toho žlábku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
24.mara.masa Vloženo 16. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Díky, dnes jdu koupit těsnění na okna a dvěře, tak ho nalepím a vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Dej tam silikon a přitáhni šrouby - stejně jako už si buď opravoval, nebo brzy budeš stahovačku dveří. Ostatně je to stejný typ těsnění - na plech se natáhne housenka čehosi a ono to takto vypění. Časem se ovšem ztratí pružnost, voda začne téct a těsnění hnít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
24.mara.masa Vloženo 23. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Tak jsem tam dal to těsnění na okna a dveře - typ D. Už tam zatéká pouze po kabelech v nejnižším místě odtokového prostoru. Okolo nich dám časem asi silikon. Dveře jsem naštěstí řešit zatím nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.