Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 (editace) @milanxx odkaz? Editováno: 4. Listopad 2017, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Když tady tvrdíte, že je to normální, tak mi vysvětlete, proč to na některých neteče. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 video dostalo pokračování :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 (editace) @Mexican tobe to nedela? jaky mas pripadne rok? Editováno: 4. Listopad 2017, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 (editace) @Bikes 24. září si sem dal to stejné video do Fabia3 tehdy jsme so ho rozcupovali Editováno: 4. Listopad 2017, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 ja myslel odkaz na to nemecke forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 https://www.skodacommunity.de/threads/wassereinbruch-im-motorraum-des-fabia-iii.102392/#post-1649882 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Mě tam taky teče, možná trochu míň než ve videu, ale teče a někteří z fb to prý zkoušeli a maj tam sucho. https://m.facebook.com/groups/1820119628014099?view=permalink&id=2167153816644010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Taky si nemyslim, ze je to normalni. A at mi nikdo nerika ze ano. Ze je v poradku aby voda tekla po kabelech a tesneni motoroveho prostoru. Chapu argument s odtokovymi kanaly a argument, ze voda v motorovem prostoru asi nicemu extra navadi. To ale jeste z meho pohledu neznamena, ze by to nebylo lepsi, kdyz by tam zadna voda nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Něco jiného je když se nalije 2L tekutiny během pár sekund na jedno místo a běžný déšť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Při silnějším dešti tam teče úplně stejně jako z té lahve. Reklamaci mi taky neuznali. Poslal jsem email na skoda info, že mám obavy aby prosolený kobereček nezpůsobil zkrat a případně požár a po několika měsících čekání a pozorování jak koberec na "oddělovací" příčce plesniví, jsem se znovu ozval a dostal pouze odpověď že "potřebují čas pro analýzu, investigaci a ověření informací". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Mně tedy neteče do motoru, mně teče dovnitř pod palubkou u spolujezdce. Tobě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 To jako fakt ? Me tece kolem kabelu do motoroveho prostoru pekne do te zvukove izolace na strane spolujezdce. Mam tam tedy nasazeny ten kryt z VW Pola....a uvnitr sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Pokud teče pod palubku u spolujezdce, tak je to chybějícím krytem vstupu vzduchu (jde to reklamovat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Nemáte někdo prosím fotografii jak vám zatéká ke spolujezdci? Občas tam mám na rohožce mokro a nevím zdali je to tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Zkus jakoby strčit ruku pod palubku směrem k oknu (zespod od noh spolujezdce). Pokud tam bude ten tapec mokrý, je to ono. Ještě si pak můžeš posvítit baterkou přes tu mřížku pod stěrači a buď tam uvidíš jen díru a kapku, nebo ten kryt z Pola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Jestli máš občas mokro u spolujezdce na rohožce, tak ano, to je ono. Mrkni, jestli máš ten kryt zvenší namontovaný. Jestli ne, jdi reklamovat, jestli jo, jdi taky, protože Ti netěsní, zrovna jako mně. Mně ho tam montoval AS, ale ještě ten ze Superba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Nevim jak vypada kryt ze Superba, dal jsem si tam ten z Pola sam a zatect by tam mohlo snad jedine pri naplneni toho prostoru vodou, protoze je to tam pouze nacvakle bez tesneni na 4 packy. Zhora neni cesta pro kapajici vodu dle meho usudku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 77 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Zdravím....ta samá závada-zatékání do motoru... rok stará Fabia 3 ....reklamováno-závada se neprojevila.... natočeno video a odesláno do škodovky......několik mailů.... poslední vyjádření...... ....neboť, jak jsme již uvedli, motorový prostor je „mokrým“ prostorem. Samotnou přítomností vody nehrozí poškození motoru ani dalších přítomných komponent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 21. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 no docela by mě zajímalo, jestli takhle teče i do jiných koncernových aut, např. VW nebo Seatu, zdali je to taky tak normální věc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Ahojte, nemá někdo objednací číslo té krytky která Vám tam pasovala. Pro F3 ai zatím neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 @zwan sice nevím, co máš přesně na mysli, ale že by tohle ? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0815479a-hrdlo-sani-skoda-30830.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 O pár příspěvků výše se o něm zmiňujou " Zkus jakoby strčit ruku pod palubku směrem k oknu (zespod od noh spolujezdce). Pokud tam bude ten tapec mokrý, je to ono. Ještě si pak můžeš posvítit baterkou přes tu mřížku pod stěrači a buď tam uvidíš jen díru a kapku, nebo ten kryt z Pola. " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 (editace) @zwan ptal si se na číslo dílu, tak jsem ti na ten díl hodil odkaz, kde to čílo dílu máš, protože jsem si nebyl jistý, na co přesně se ptáš..já vím o co jde..tento kryt mám preventivně nasazený už od koupě.. Editováno: 23. Srpen 2018, autor: ski1961 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Problém majú údajne iba autá s manuálnou klímou, pri ktorej tá klapka zostáva otvorená.... pri automatickom Climatronicu sa klapka po vypnutí motora zatvára a teda zatekanie do interiéru veľmi nehrozí - rok som parkoval na ulici bez toho krytu a dnu všetko suché. Ale preventívne som ho aj tak nahodil pre kľud na duši. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.