Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@milanxx odkaz?

Upraveno od Bikes

Když tady tvrdíte, že je to normální, tak mi vysvětlete, proč to na některých neteče. 

• Autor

video dostalo pokračování :-)

@Mexican tobe to nedela? jaky mas pripadne rok?

Upraveno od Bikes

@Bikes 24. září si sem dal to stejné video do Fabia3 tehdy jsme so ho rozcupovali

Upraveno od milanxx

ja myslel odkaz na to nemecke forum

• 3 měsíce později...

Taky si nemyslim, ze je to normalni. A at mi nikdo nerika ze ano. Ze je v poradku aby voda tekla po kabelech a tesneni motoroveho prostoru. Chapu argument s odtokovymi kanaly a argument, ze voda v motorovem prostoru asi nicemu extra navadi. To ale jeste z meho pohledu neznamena, ze by to nebylo lepsi, kdyz by tam zadna voda nebyla.

Něco jiného je když se nalije 2L tekutiny během pár sekund na jedno místo a běžný déšť...

• 1 měsíc později...

Při silnějším dešti tam teče úplně stejně jako z té lahve.

Reklamaci mi taky neuznali.

Poslal jsem email na skoda info, že mám obavy aby prosolený kobereček nezpůsobil zkrat a případně požár a po několika měsících čekání a pozorování jak koberec na "oddělovací" příčce plesniví, jsem se znovu ozval a dostal pouze odpověď že "potřebují čas pro analýzu, investigaci a ověření informací".

Mně tedy neteče do motoru, mně teče dovnitř pod palubkou u spolujezdce. Tobě ne?

To jako fakt ? Me tece kolem kabelu do motoroveho prostoru pekne do te zvukove izolace na strane spolujezdce. Mam tam tedy  nasazeny ten kryt z VW Pola....a uvnitr sucho.

Pokud teče pod palubku u spolujezdce, tak je to chybějícím krytem vstupu vzduchu (jde to reklamovat).

Nemáte někdo prosím fotografii jak vám zatéká ke spolujezdci? Občas tam mám na rohožce mokro a nevím zdali je to tím.

Zkus jakoby strčit ruku pod palubku směrem k oknu (zespod od noh spolujezdce). Pokud tam bude ten tapec mokrý, je to ono.

Ještě si pak můžeš posvítit baterkou přes tu mřížku pod stěrači a buď tam uvidíš jen díru a kapku, nebo ten kryt z Pola.

Jestli máš občas mokro u spolujezdce na rohožce, tak ano, to je ono. Mrkni, jestli máš ten  kryt zvenší namontovaný. Jestli ne, jdi reklamovat, jestli jo, jdi taky, protože Ti netěsní, zrovna jako mně. Mně ho tam montoval AS, ale ještě ten ze Superba.

Nevim jak vypada kryt ze Superba, dal jsem si tam ten z Pola sam a zatect by tam mohlo snad jedine pri naplneni toho prostoru vodou, protoze je to tam pouze nacvakle bez tesneni na 4 packy. Zhora neni cesta pro kapajici vodu dle meho usudku.

• 4 měsíce později...

Zdravím....ta samá závada-zatékání do motoru...

rok stará Fabia 3 ....reklamováno-závada se neprojevila....

natočeno video a odesláno do škodovky......několik mailů....

poslední vyjádření......

....neboť, jak jsme již uvedli, motorový prostor je „mokrým“ prostorem.

Samotnou přítomností vody nehrozí poškození motoru ani dalších přítomných komponent.

• Autor

no docela by mě zajímalo, jestli takhle teče i do jiných koncernových aut, např. VW nebo Seatu, zdali je to taky tak normální věc..

Ahojte,

nemá někdo objednací číslo té krytky která Vám tam pasovala. Pro F3 ai zatím neexistuje.

O pár příspěvků výše se o něm zmiňujou

"

Zkus jakoby strčit ruku pod palubku směrem k oknu (zespod od noh spolujezdce). Pokud tam bude ten tapec mokrý, je to ono.

Ještě si pak můžeš posvítit baterkou přes tu mřížku pod stěrači a buď tam uvidíš jen díru a kapku, nebo ten kryt z Pola.

"

• Autor

@zwan  ptal si se na číslo dílu, tak jsem ti na ten díl hodil odkaz, kde to čílo dílu máš, protože jsem si nebyl jistý, na co přesně se ptáš..já vím o co jde..tento kryt mám preventivně nasazený už od koupě..

screen.jpg.d4185946b3f70c95b66734506de8f2be.jpg

Upraveno od ski1961

Problém majú údajne iba autá s manuálnou klímou, pri ktorej tá klapka zostáva otvorená.... pri automatickom Climatronicu sa klapka po vypnutí motora zatvára a teda zatekanie do interiéru veľmi nehrozí - rok som parkoval na ulici bez toho krytu a dnu všetko suché. Ale preventívne som ho aj tak nahodil pre kľud na duši. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.