Listopad 4, 20177 r Když tady tvrdíte, že je to normální, tak mi vysvětlete, proč to na některých neteče.
Listopad 4, 20177 r @Mexican tobe to nedela? jaky mas pripadne rok? Upraveno Listopad 4, 20177 r od Bikes
Listopad 4, 20177 r @Bikes 24. září si sem dal to stejné video do Fabia3 tehdy jsme so ho rozcupovali Upraveno Listopad 4, 20177 r od milanxx
Listopad 4, 20177 r https://www.skodacommunity.de/threads/wassereinbruch-im-motorraum-des-fabia-iii.102392/#post-1649882
Listopad 4, 20177 r Mě tam taky teče, možná trochu míň než ve videu, ale teče a někteří z fb to prý zkoušeli a maj tam sucho. https://m.facebook.com/groups/1820119628014099?view=permalink&id=2167153816644010
Únor 21, 20187 r Taky si nemyslim, ze je to normalni. A at mi nikdo nerika ze ano. Ze je v poradku aby voda tekla po kabelech a tesneni motoroveho prostoru. Chapu argument s odtokovymi kanaly a argument, ze voda v motorovem prostoru asi nicemu extra navadi. To ale jeste z meho pohledu neznamena, ze by to nebylo lepsi, kdyz by tam zadna voda nebyla.
Únor 22, 20187 r Něco jiného je když se nalije 2L tekutiny během pár sekund na jedno místo a běžný déšť...
Březen 27, 20187 r Při silnějším dešti tam teče úplně stejně jako z té lahve. Reklamaci mi taky neuznali. Poslal jsem email na skoda info, že mám obavy aby prosolený kobereček nezpůsobil zkrat a případně požár a po několika měsících čekání a pozorování jak koberec na "oddělovací" příčce plesniví, jsem se znovu ozval a dostal pouze odpověď že "potřebují čas pro analýzu, investigaci a ověření informací".
Březen 27, 20187 r To jako fakt ? Me tece kolem kabelu do motoroveho prostoru pekne do te zvukove izolace na strane spolujezdce. Mam tam tedy nasazeny ten kryt z VW Pola....a uvnitr sucho.
Březen 27, 20187 r Pokud teče pod palubku u spolujezdce, tak je to chybějícím krytem vstupu vzduchu (jde to reklamovat).
Březen 29, 20187 r Nemáte někdo prosím fotografii jak vám zatéká ke spolujezdci? Občas tam mám na rohožce mokro a nevím zdali je to tím.
Březen 29, 20187 r Zkus jakoby strčit ruku pod palubku směrem k oknu (zespod od noh spolujezdce). Pokud tam bude ten tapec mokrý, je to ono. Ještě si pak můžeš posvítit baterkou přes tu mřížku pod stěrači a buď tam uvidíš jen díru a kapku, nebo ten kryt z Pola.
Duben 1, 20187 r Jestli máš občas mokro u spolujezdce na rohožce, tak ano, to je ono. Mrkni, jestli máš ten kryt zvenší namontovaný. Jestli ne, jdi reklamovat, jestli jo, jdi taky, protože Ti netěsní, zrovna jako mně. Mně ho tam montoval AS, ale ještě ten ze Superba.
Duben 1, 20187 r Nevim jak vypada kryt ze Superba, dal jsem si tam ten z Pola sam a zatect by tam mohlo snad jedine pri naplneni toho prostoru vodou, protoze je to tam pouze nacvakle bez tesneni na 4 packy. Zhora neni cesta pro kapajici vodu dle meho usudku.
Srpen 21, 20187 r Zdravím....ta samá závada-zatékání do motoru... rok stará Fabia 3 ....reklamováno-závada se neprojevila.... natočeno video a odesláno do škodovky......několik mailů.... poslední vyjádření...... ....neboť, jak jsme již uvedli, motorový prostor je „mokrým“ prostorem. Samotnou přítomností vody nehrozí poškození motoru ani dalších přítomných komponent.
Srpen 21, 20187 r Autor no docela by mě zajímalo, jestli takhle teče i do jiných koncernových aut, např. VW nebo Seatu, zdali je to taky tak normální věc..
Srpen 23, 20187 r Ahojte, nemá někdo objednací číslo té krytky která Vám tam pasovala. Pro F3 ai zatím neexistuje.
Srpen 23, 20187 r Autor @zwan sice nevím, co máš přesně na mysli, ale že by tohle ? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0815479a-hrdlo-sani-skoda-30830.html
Srpen 23, 20187 r O pár příspěvků výše se o něm zmiňujou " Zkus jakoby strčit ruku pod palubku směrem k oknu (zespod od noh spolujezdce). Pokud tam bude ten tapec mokrý, je to ono. Ještě si pak můžeš posvítit baterkou přes tu mřížku pod stěrači a buď tam uvidíš jen díru a kapku, nebo ten kryt z Pola. "
Srpen 23, 20187 r Autor @zwan ptal si se na číslo dílu, tak jsem ti na ten díl hodil odkaz, kde to čílo dílu máš, protože jsem si nebyl jistý, na co přesně se ptáš..já vím o co jde..tento kryt mám preventivně nasazený už od koupě.. Upraveno Srpen 23, 20187 r od ski1961
Srpen 23, 20187 r Problém majú údajne iba autá s manuálnou klímou, pri ktorej tá klapka zostáva otvorená.... pri automatickom Climatronicu sa klapka po vypnutí motora zatvára a teda zatekanie do interiéru veľmi nehrozí - rok som parkoval na ulici bez toho krytu a dnu všetko suché. Ale preventívne som ho aj tak nahodil pre kľud na duši. ;)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.