cz pida Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 (editace) Ahoj, dneska jsem si všiml že nádobka na kapalinu mi drží jen ve dvou plastových úchytech na straně u tlumiče a pak už jen na hadicích a má tim pádem obrovskou vůli.....na spodní části je takovej jakoby úchyt, kterej je zastrčenej do otvoru v karoserii,ale je tam úplně na volno....tak se ptám jestli někdo neví jak to tam správně má držet....přijde mi, že buď v tom otvoru musí být nějakej protikus tý baňky a nebo tam ta baňka musí držet nějak jinak, ale snad ne tak jako teď , že to má vůli že baňka poskakuje 2cm do výšky......v etce ani DP jsem k tomu nic nenašel Editováno: 7. Listopad 2017, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 je to tak origo ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Jojo, je to dost humpolacky udelane. Dokonce mam pocit, ze ten spodní trn odira lak az na plech... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 no nedalo mi to a jel jsme se podívat do autosalonu a je to tak fakt..je to fakt neskutečný...nalepil jsem pod to kus akustický pěny co mi zbyla z tlumení dveří a udělal do toho díru a nasadil zpět ..má to teď jakous takous vůli, ale neklepe se a ani neskáče 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.