velkytom Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 No myslel jsem si, že bez kompletních mapových podkladů nemohu žít ... no kupodivu můžu ... místo komplet map stahuji jen podklady ECE4, tedy takové, kam reálně mohu jet ... do anglie, portugalska, norska, švédska nebo řecka se embéčkem fakt nechystám, takže kompletní mapy reálně nepotřebuji. Aktualizace nyní hotová za hodku, oproti dvěma hodinám, když jsem aktualizoval kompletní podklady. S dodanou 16 GB kartou si tak vystačím, než embéčko půjde z domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 (editace) před 1 hodinou, velkytom napsal: Mam úplně stejnou zkušenost. S 16GB kartou plné vystacim. Jezdím Německo a Itálii a pro tuto oblast jsou uvedené podklady dostatecne. Editováno: 7. Červenec 2020, autor: petr1402 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 No mě tam ke spokojenosti chybí Nizozemí a Francie. Netušíte prosím někdo kde sehnat kartu jinak než za ni dát 5 tisíc CZK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 No mě tam ke spokojenosti chybí Nizozemí a Francie. Netušíte prosím někdo kde sehnat kartu jinak než za ni dát 5 tisíc CZK? Já jsem koupil na Aukru SD kartu a rovnou mi i prodejce upravil CID aby se karta tvářila jako škoda karta. Mám 64 GB a stálo mě to pod 1000kc. Odesláno z mého Pixel 2 XL pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 OEM tolik nestojí a už nikdy člověk v případě ztráty nebo poškození nemusí řešit ten samý problém...jen zase koupí OEM kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REALista Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Ne všechny MR2020 mají 32GB kartu, já mám 16GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Ahoj, mam 4 kusy Samsung Evo Plus 64GB na ktorych ide zmenit CID. Ked tak SS. Inzerat sa mi neda vytvorit, hadze to chybu EX0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Nevíte někdo, jak je to s aktualizací map pro Amundsen? Poslední, které mi to našlo jsou z 25 KT roku 2020. Přitom aktualizace by tuším měla být 2 x ročně. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BerryCZe Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 MR2021 Amundsen MIB3 a o kartě si člověk může nechat zdát :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 před 16 hodinami, Pytlák napsal: Nevíte někdo, jak je to s aktualizací map pro Amundsen? Poslední, které mi to našlo jsou z 25 KT roku 2020. Přitom aktualizace by tuším měla být 2 x ročně. Dík. Měla by být v nejbližší době, v řádu týdnů. A je to přesne tak, že aktualizace byla vždy 2x do roka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oldmen1 Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Zdravím všechny a mám dotaz aktualizoval jsem mapy na karte podle doporučení (návodu), nejdřív format atd., kdyz ted zasunu kartu do Infot. nahlásí mi, že vkladam kartu s mapami ale po spusteni softu s navigací mi nahlásí, že mapove podklady jsou nedostupne. pomuže někdo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Formatoval jsi kartu? To asi nebylo potreba. Nezmenil jsi pri formatovani system sauboru? Mas originalni kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Zřejmě jsi naformátoval kartu ve FAT32, je nutné formátovat exFAT ... bo FAT32 nefachá se soubory většími než 4GB a embaso kartu s mapami nenačte ... takže bych zkusil naformátovat v exFAT, nahrát znovu mapy ... a pokud máš origo kartu (nebo správně upravenou neorigo), mělo by to už fachat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Nemáš tu kartu třeba hw zamklou/odemklou? Je tam takový přepínač na boku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 Ahoj, aktualizovalo se už někomu něco nebo podařilo se vám zahájit aktualizaci na MR 2021? Já moc nepobírám jak to vlastně bez SD karty funguje. Skutečně je auto bez připojení čehokoli pořád online a stáhne si co potřebuje? To mi při fungování infotainmentu přijde jako scifi. Už jen chybějící loga některých stanic mi přijde minimálně škoda 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JustinTest Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 Mne ešte nič neprišlo. Mr2021. Predpokladám že to bude rovnako ako prišli 2 malé aktualizácie na systém, cez e-sim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 @Lishak Loga stanic se dají stáhnout a nahrát pomocí usb 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 před 6 minutami, davi72 napsal: @Lishak Loga stanic se dají stáhnout a nahrát pomocí usb Dík. Zkusím 👍 Jinak aktualizace navi se mi nabídne, kliknu na aktualizovat a nic dál se neděje. Tak uvidím, třeba si časem dá říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Tak s aktualizací pořád stejné nic a loga rádií (z flashky) se nahrát taky nepovedlo, soubory to vůbec nevidí. Nějak se mnou ten infotainment nekamarádí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 18. Duben 2021 Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 https://m.youtube.com/watch?v=yzTxB8UH8e4 Postupoval jsi správně?? Loga jsem stáhnul z Ulož.to... video je sice Octavia,ale postup podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 18. Duben 2021 Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 Zdar, zkoušel jsem to mnoha způsoby včetně toho, na který jsi posílal odkaz. Mám v autě už veškeré vstupy USB-C, takže jedu přes redukci (u které je podpora datového přenosu), prostě to nejde, jako by to flashku ani nenačetlo. Mám trochu strach, že auto se taky jenom tváří, že je online a to včetně navigace. Už několikrát mne to do kolony přivedlo namísto aby se jí to vyhnulo, respektive zobrazilo jí to až když jsem v ní zůstal viset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 18. Duben 2021 Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 Pokud Ti hraje hudba z flashky...tak to musí jít😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 Když zadám svůj VIN na Infotainment portálu Škoda, vidím tam pouze mapy z 25. týdne 2020 (červen). Jste na tom podobně? Myslel jsem, že se mapy aktualizují 2x ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 (editace) Mám sice Kodiaqa, ale jsem na tom úplně stejně. Mělo by se aktualizovat 25 a 45 kalendářní týden. Nicméně u některých verzí co vidím je ECEx 2020/2021, tak si myslím, že je to jen chyba (snad). Pro jistotu to chce zkontrolovat verzi v rádiu a co se bude stahovat, jde to poznat z názvu. Jinak naposled (podzim) jsem stahoval ze Seat update portálu a tam to stahovalo daleko rychleji než z portálu ŠA. Editováno: 25. Duben 2021, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Ze Seat portalu? Take jsem se pokusil neco stahnout, ale po rozbaleni souboru tam vzdy chybel jeden soubor, takze mi to bylo k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.