Jochanan Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Zdravim kluci, resim problém a hledam nejakou radu....., Mam Fabii 1 před facelift r.v. 2004 1.9Tdi 74kw motor ATD a po vymene budiku s maxidotem ( 6Y0 920 841S ) po faceliftu z Fabie 1 RS r.v. 2004 1.9Tdi 96kw resim tento problém. Mam maxidot asi tri tydny v aute, a pozoruji,ze ukazuje jinou spotřebu nez stare budiky s palubnim pc. Na starych budicich jsem mel dlouhodobou spotřebu 5.1l a kratkodoba spotřeba se pohybovala v rozmezi 4.7-5.6l. Maxidot mi ted ukazuje dlouhodobou spotrebu 5.7l a na kratkodobe se nemuzu poradne dostat pod 6l. Tankuju vždy do plna, a podle vypoctu tankovani a ujetych km mi vychazi spotřeba cca do 5l, tak,jak jsem mel vždy. (pravidelne si vedu záznamy) Tudiz si myslim,ze budiky pocitaji vyssi spotřebu. Jezdim denne stejne trasy, zadne honeni,zavodeni,vytaceni motoru. Docetl jsem se na netu, ze lze provest korekce spotreby. Ale lze nejak jinak udelat korekci spotreby ve VCDS v kodovani maxidotu v panelu pristroju na adrese 03, kdyz tuto moznost tam nemam? Třeba upravou softu v budicich? Kodovani budiku mam: 17111 V bloku merenych hodnot na adrese 201 mam: 23984 Coz vse nasvedcuje, ze budiky jsou spravne prizpusobene. Poradi někdo? Timto chci podekovat clenum Dusanbe82 za prizpusobeni budiku a majkl.s za poskytnuti par rad :-) Pro nekoho to muze byt prkotina ale ja jsem detailista a dost me to znervoznuje :-D Diky Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Pokud by našlo, musíš upravit v eeprom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 25. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Diky za reakci, ale jak popisuju vyse, tuto moznost ja nemam.Nahodou nevis,kde v eeprom se ma co upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 4. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Nikdo nic? Nenajde se zadny machr,ktery by dokazal upravit spotrebu v eeprom? Nebo rada jak decryptovat budiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.