Květen 24, 20187 r Len doplním čo je uvedené v manuale o funkčnosti start-stop. Pri zastaveni sa nerealizuje vypnutie motora, keď existuju napr. nasledujuce dovody. ▶ Ešte nebola dosiahnuta teplota motora potrebna na bezchybnu funkciu systemu. ▶ Stav nabitia akumulatora vozidla je priliš nizky. ▶ Spotreba prudu je priliš vysoka. ▶ Vysoky vykon klimatizacie/kurenia (vysoke otačky ventilatora, veľky rozdiel medzi požadovanou a skutočnou teplotou vo vnutornom priestore). Ako to teda nakodovat cez Caristu, pisete že metoda A sice funkčná ale môže vyvolať ďalšie poruchové hlášky. Prosím nijakého odborníka čo to koduje nech nám to upresní. Metoda A - je cez napätia Metoda B - asi cez teplotu Upraveno Květen 24, 20187 r od Peppo
Květen 25, 20187 r V 22. 5. 2018 na 9:43, qwertyx64 napsal: V SA ti to nespravia, ale v BA ti to viem spravit napr. ja :-) Ahoj ty vies kodovad veci do karoqa ? Ak to spravne chapem si z Bratislavy ? Moja diagnostika ho zatial nepozna tak ma napadlo ci by som sa nemohol zastavit u teba. Dakujem
Květen 31, 20187 r V 20. 4. 2018 na 15:06, Tragedie_v_JZD napsal: Je mozny u karoqa (který nemá volbu jizdnich rezimu) nastavit citlivost pedalu plynu ze "skoda" na "audi"? tak jak je to třeba u octy? Fakt nikdo nevi/nezkousel? Diky
Červen 5, 20187 r Od akej verzie VSDS spolupracuje s Karoqom. Chcel by som kúpiť nijaký klon. Stačí verzia VCDS 18 ???. Chcem to len na príležitostnú diagnostiku pre vlastné použitie.
Červen 8, 20187 r To nikto nepouziva VCDS? Aka verzia pojde aj na Karoqa? Poradte chcem kupit klon. Upraveno Červen 8, 20187 r od Peppo
Červen 15, 20187 r Peppo, ide mi VCDS 17.8.0 ENG. Dnes som kódoval KAROQ... Samozrejme 18-ka pôjde určite.
Červen 15, 20187 r V 20. 11. 2017 na 15:31, ferda25 napsal: Ano, pokud bude čtení značek, není problém lane asistenta aktivovat. Doba trvání - necelá hodina ve Strakonicích. Zdravím ferda25, vieš mi prosím poradiť? Kódoval som kamarátovi KAROQ (prakticky chcel všetko, čo píšeš na začiatku a išlo v pohode), ale nejde mi rozchodiť čítanie značiek. Išiel som podľa postupu na OCTAVIA III., ktorý na mojej funguje. Auto ma multifunkčnú kameru a Lane Assist. V MaxiDote položka pribudla, aj v menu MIB. Ale nečíta... Díky za info.
Červen 16, 20187 r Dakujem objednam. Smadko- tiez mas klon? Viete poradit ktory kupit? 1. Verzia1 alebo 2. Verzia 2 Upraveno Červen 16, 20187 r od Peppo
Červen 17, 20187 r Tak dnes som Caristou vypol Start-Stop metodou A. Kontrolka tlacitka nesvieti ale na maxidote sa zobrazuje ak auto zastane piktogram A(preciarknute).
Červen 27, 20187 r On 6/4/2018 at 11:18 PM, havrosh said: Nevite, jestli lze dokodovat Emergency Assist a Traffic Jam Assist? Zatim jsem zjistil nasledujici info... pro aktivaci TJA je nutne aktualizovat parametry v predni kamere (A5) pomoci VCP. @ferda25 Netusis jestli je spravna cesta? Idealne umis udelat?
Červen 27, 20187 r Autor Ano není problém u mě nastavit. Podmínka je automat(DSG)+ kamera A5 + ACC radar. Upraveno Červen 27, 20187 r od ferda25
Červen 27, 20187 r 9 minutes ago, ferda25 said: Ano není problém u mě nastavit. Podmínka je automat(DSG)+ kamera A5 + ACC radar. Vsechno mam. Domluvime po SZ
Červenec 3, 20187 r Je někdo z okoli mladé boleslavi schopen dokodovat výbavu ferda by byl nejlepší ale do strakonic fakt nyní jet nemůžu
Červenec 5, 20187 r To Smadko: Na tvoju radu som objednal klon VCDS.(ešte naň čakám) Vieš prosím poradiť podľa akého postupu si kódoval Karoqa ako píšeš v príspevkoch. Mňa by zaujímalo iba ako nakódovať: 5. akustická signalizace odemčení/zamčení (neviem či cez húkačku alebo sirénu Alarmu)- mám safe alarm z výroby (bez Kessy) 7. vypnout start/stop -to som nastavil cez Caristu- Metoda A. 11. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači Mám obyčajný Maxi dot (nie príplatkový - farebný) a verziu Ambition so základným rádiom SWING.
Červenec 11, 20187 r Zdravím, mám Karoq 2018, vozidlo má systém rozpoznania značiek a chcel by som aktivovať systém Lane assistent a ligt assistent poprípade Obraz za jazdy. Neviem, kto by mi to dokázal urobiť, ale aby to nebolo moc ďaleko, najlepšie Slovensko alebo Česko v blízkosti hraníc. Vďaka...
Červenec 24, 20187 r Kdo ma dokodovany Lane Assist a nefunguje mu Emergency/Traffic Jam Assist, tak @ferda25 umi spolehlive vyresit :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.