Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 34 minutami, Krosta napsal:

Automatické přepínání dálkových světel půjde určitě, ten zbytek (tuším že včetně Emergency assist) potřebuje mít radary pro mrtvy úhel v nárazníku

rozumiem ze treba HW, je to nieco co sa da dorobit? sorry za blbe otazky.. :D 

Vloženo (editace)

Držáky na radary do nárazníku, samotné radary a kabeláž dopředu do auta, kódování. Dodělat to jde :D

A uprava zrcatek (výměna minimálně vrchniho plastu) + privedeni kabelů do nich

Editováno: , autor: Krosta
Vloženo
V 25. 3. 2021 na 15:34, Ladislav Seman napsal:

Tak co pomoze niekto ci????

cau je s tim velky problem vyzkousel jsem vsechny dostupne moznodti a ani jednou mi to nefungovalo dobre kouknina videa na youtube hledej: jiri wrs ale pred kazdym kodovanim si udelej zalohy jednotek ma tem cele postupy: https://www.youtube.com/watch?v=XAzxkEbKWJc&t=141s

Vloženo

Ahoj. Můžete mi prosím někdo potvrdit, že pokud není ve výbavě (MR2020) za čelním sklem žádná kamera, tak jakýkoliv pokus o zprovoznění asistenta dálkových světel Light Assist je zbytečný? Nebo se pletu? Děkuji.

Vloženo

Pro asistenta dálkových světel stačí i malá kamerka ve zpětném zrcátku, která lze dodělat, samozřejmě je potřeba natáhnout CAN (nevím přesně, jestli jen CAN nebo jestli ještě něco dalšího).

Vloženo

Jen co se týče automatickéo přepínání dálkových světel. Karoq FL má přeci Matrix‑LED (dle výbavy), takže tam můžete mít zapnutá dálková světla stále a pokdu pojede auto proti, tak automaticky přicloní...? Je to tak ne...? :)

Vloženo
před 1 hodinou, Krosta napsal:

Pro asistenta dálkových světel stačí i malá kamerka ve zpětném zrcátku, která lze dodělat, samozřejmě je potřeba natáhnout CAN (nevím přesně, jestli jen CAN nebo jestli ještě něco dalšího).

A není ta kamerka u Karoqa náhodou zabudovaná už v přední masce?

• o 4 týdny později...
Vloženo

Potřeboval bych na Škoda Karoq 1.0 TSI, r.v. VI/2021 překódovat níže uvedené položky (pokud to jde). Mohl by se mi někdo ozvat, kdo se tímto zabývá?

1. Zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla

2. Akustická signalizace bezp. pásů řidiče

3. Akustická signalizace otevřených dveří řidiče

4. Akustická signalizace odemčení/zamčení

5. Synchronizace vyhřívání zadního skla a zp. zrcátek

6. Dálka funkční i při nastartovaném motoru

7. Položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači

8. Odblokování obrazu za jízdy pro Smartlink nebo pro přehrávání videa

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Kdo má 2Q radar (cca MR21), je u něj možnost aktivovat přepnutí mezi ACC a klasickým tempomatem:
Module 13
long coding
13 Byte 24 bit 4 cruise control mode  aktiv.

• o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, rád bych si nechal dokódovat nějaké věci do auta, jen nevím co vše je možné a hlavně u koho. Poradíte mi prosím? Nejlépe Praha a okolí, ale za kvalitou klidně dojedu i dále. Díky

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Mohl bych poprosit jestli by nekdo nesdelil detaily nakodovani ostrikovacu (kratce okno, dlouze svetla)?

Chystam se za clovekem, co vetsinu klasickych funkci umi a dodela, ale u tohoto rikal, ze neiumi.  

Kdyby mi nekdo poslal nejaky info, ktery mu muzu predat, tak budu vdecny. Diky

Editováno: , autor: pusher...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Nazdar,

Měl bych dotaz má někdo nakódováno, aby jak se zamkne auto tak aby se automaticky zavřeli okna ??  Na Scale jsem si to nakódoval u Karoqa jsem to nenašel....

• o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Měl jsem za to, že pokud se u Karoka vytahne kabel od baterky, vyřadí se startstop a rekuperace obdobně jako u jiných modelů. Auto ale háže závadu starstopu. Předpokládal jsem, že pokud se upraví startstop ještě z druhé strany napěťovou metodou, nedojde ke splnění podmínek a nebude to tedy ani vyhazovat hlášku. Přehlédl jsem něco?

Vloženo

bojler: Myslím, že u novějších modelů aut bude chybová hláška startstop vyskavovat i když to máš přes diagnostiku upravené (to napětí). Bude to u aut, kde startstop už takto diagnostikou deaktivovat nelze, ale musí se vytahnout kablík. Mám u Fabie 2019 vytažený kablík a hláška mi vyskakuje, ale vyskakovala by mi stejně i kdybych to napětí přes diagnostiku upravil.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...