Publikováno Listopad 20, 20177 r Našel by se prosím někdo s návodem na výměnu klima chladiče na S II? Díky
Listopad 20, 20177 r Sundat predek,chladicovku a vymenit chladic.nandat novej chladic,nandat chladicovku,nandat predek,naplnit klimu.Pokud se ptas i na to,jak vymenit chladic,tak bych zvolil servis...
Listopad 20, 20177 r Autor Což takhle mě je to jasný, šlo mi spíš o takový ten jednoduchý rozkres abych nemusel hledat šroub po šroubu, proč mi to ještě nejde ven, případně abych nerozhodil víc než je potřeba.
Listopad 20, 20177 r přesně tak jen blatníky tam nech .... Upraveno Listopad 20, 20177 r od jirka toledo
Listopad 20, 20177 r Autor před 8 minutami, jirka toledo napsal: přesně tak jen blatníky tam nech .... Díky Takže to jde i bez odpojení vody a intecooleru.
Listopad 20, 20177 r jo jde to vodu neodpojuj, jen si označ výšku a boky chladičovky at ji daš stejně jak byla
Listopad 20, 20177 r Autor před 2 hodinami, jirka toledo napsal: jo jde to vodu neodpojuj, jen si označ výšku a boky chladičovky at ji daš stejně jak byla Tak chladičovka je chycená u blatníků a tím je daná její poloha nebo se pletu? Takže myslíš spíš polohu chladičů v chladičovce? Tam bych řekl že musí díra na díru...
Listopad 20, 20177 r Autor před 3 hodinami, Wittmann napsal: A proč si nestáhneš dílenkou příručku? Tam je to krok za krokem To bych moc rád, ale nenam odkud :/ Myslim ze je treba ELSA a na to sem nenasel platny odkaz.
Listopad 20, 20177 r Radšej daj vymeniť chladič v servise, keď tu na fóre nevieš nájsť dielensku príručku. Upraveno Listopad 20, 20177 r od r_e_n_e
Listopad 20, 20177 r Chladicovku nemusi znacit. Chladice usadi do chladicovky na misto. A celou chladicovku hodi na obtistena mista. Potom jen slicovat naraznik a svetla.
Listopad 21, 20177 r Autor před 12 hodinami, r_e_n_e napsal: Radšej daj vymeniť chladič v servise, keď tu na fóre nevieš nájsť dielensku príručku. Takhle bych to úplně nepoměřoval. Znám servisáky co nezvládají dotykový telefon, ale auta dělají výborně... Já bohužel našel jen to téma s ELSA. Každopádně díky za odkaz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.