Czrkmcz Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 (editace) Predem se omlouvam jestli to tu uz nekde je , ja to nenasel ... Koupili jsme uni dalkové ovladaní ( central je originalní ) ze stahovacky oken jsem si privedl 12v do jednotky uni dalky, blinkry ani sirenu atd nepotrebuji pripadne si to pak dopojím , jde mi o to ze v navodu je na vyber z vice moznosti , negative trigger , positive trigger , positive and negative trigger dohledal jsem ze FABIA I zamyka kostrou proto jsem to pripojil jako negative trigger takto : 1 Non connect - nepripojeno 2 Zamykací signál - napojeny na zlutomodry kabel ve dverich ridice 3 Kostra - chycena sroubem na dverich ridice 4 ????? 5 nepripojen 6 odemykaci signal - napojeny na zlutomodry kabel ve dverich ridice na ktery kabel mam napojit odpor 180ohmu ? pochopil jsem to tak ze oba kabely se signaly /2+6/se pripoji na zlutomodry stim ze na jednom kabelu bude odpor ? kabel ktery vede do zamku mam nechat normalne ceny a kabely z unidalky k nemu jen pridat nebo mam i nekde neco stipat ? delka impulsu se da nastavit na 3,5s nebo 0,5s nechal jsem 0.5s muj dotaz zní, mam to zapojene dobre ? musim pridat jeste odpor ale nejsem si uplne jisty jak .... Fabia I 1.4 TDi 51Kw rv 2007 Editováno: 17. Prosinec 2017, autor: Czrkmcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.