Palo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Má to klimu? Pokud ano, tak i tam bych pohledal. Ale nejlepší je zajet k někomu zkušenému a ten to najde hned. takto přes net to není zrovna to nejlepší Editováno: 1. Únor 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jestli jo, tak se stav v servisu ať se podívají jestli jsi neměl náhodou u motoru na návštěvě nějaký to hladový zvířátko !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Nemas ucpany ty hadicky vepredu pred prednim oknem co ti odvadi vodu z tech plastu? musis je ale sundat, ja to ucpany mel a u spolujezdce se mi ejhle za zatackou obevilo 5 cisel vody na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) najdeš jí pod spolujezdcem,ale myslím že musí dolu plast pod motorem,že to teče na něj. Zkus jí něčím prošťournout. Nebo lepší než ležet pod autem,je sundat kastlík, vyndat ventilátor a uvidíš výparník(pokud máš klima) a třeba inejkční stříkačkou do tý vaničky pod nim nastříkat vodu a koukat pod auto jestli to teče. Nebo taky zkus olíznout to zapocený sklo,jestli to bude mít nějakou příchuť-takovou nasládlou a štiplavou,teče ti radiátor jo jak psal PatrickE3,vyndej kobereček u spolujezdce a osahej podlahovej koberec,jestli není nasáklej Editováno: 2. Únor 2009, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 omlouvám se ale,zapomněl jsem napsat hned na začátku asi tu nejdůležitější věc a to že klimu to nemá. JInak koberečeky jsou suchý. připadá mi,že to auto se vyloženě zadýchá a nejde s tim nic delat.pomuze akorat tak otevrene okno ale v tomle pocasi to neni dvakrat prijemne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jestli jo, tak se stav v servisu ať se podívají jestli jsi neměl náhodou u motoru na návštěvě nějaký to hladový zvířátko !!! koukám máš luxusní elektrony poslal by jsi prosím link kde se taková krása dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak trochu pridam aj ja. Tie odvody vody sa dobre daju precistit lankom bowdenu napr z prehadzovacky zadnej alebo brzdy. Je to dost dlhe,ohybne,krutenim to pomaly nasukaj dnu az dojdes na druhy koniec. Pod torpedo sa nemusis skusat dostat,mozes to skusit z opacnej strany prepchat,pri otvorenych prednych dverach. K tomu zahmlievaniu. Napada ma este ze ako bolo spomenute,auto sa zadycha,alebo lepsie auto nedycha? Co tak pozriet do kufra na pravo ci mas volne,nezalozene niecim odvetravanie,prip. odlozit kobercek a pozriet na tu klapku ci sa otvara,ci neni zalepena,zaseknuta a pod. Je tam taka gumova klapka ktora ti odfukuje vzduch z auta von. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ahojte, já mám problém taky okny. Ale můj problém spočívá v tom , že když ráno přijdu k autu má zamlžené okna ze vnitř. Mám octavii 1,6 55Kw bez klimi. Bratr má fabii a stojí cca 2metry vedle mě a když ráno přijde vše je ok. čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 a jak často jezdíš.jestli ti to stoji dele jak den tak se ti zamlží ,a jestli bratr jezdí každy den tak mu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Já bych spíše řekl, že má v autě vlhkost. Podívej se pod všechny koberečky hlavně pod koberec u spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Myslím že je v autě sucho a jezdím každý den cca 10km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ...Je tam taka gumova klapka ktora ti odfukuje vzduch z auta von. Koukám na to jak z jara. Kde je v kufru gumová klapka na "odfukování" ? Nic o ní nevím... Jinak k zamlžování - vysoká vzdušná vlhkost + větší rozdíl teplot venku/uvnitř. Už se to omílalo x-krát. Čistý kabinový filtr, zkontrolovat odtokové kanálky a možné zatékání do vozu (těsnění). Před uzamčením auta nechat řádně vyvětrat/schladit vnitřek vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ta "klapka" je v kufri a smeruje pod naraznik. Pozri si na zabiakovych strankach navod na vymenu naraznika, alebo na montaz parkovaka a zbadas to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Kluci tu klapku tam mam a mam na ni dotaz , k cemu přesně slouží? Celkem mě hodně štve , že když osolím rádio a subwofer tak ona vydává strašné zvuky(rezonace) dá se to nějak řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tak trochu pridam aj ja. Tie odvody vody sa dobre daju precistit lankom bowdenu napr z prehadzovacky zadnej alebo brzdy. Je to dost dlhe,ohybne,krutenim to pomaly nasukaj dnu az dojdes na druhy koniec. Pod torpedo sa nemusis skusat dostat,mozes to skusit z opacnej strany prepchat,pri otvorenych prednych dverach. K tomu zahmlievaniu. Napada ma este ze ako bolo spomenute,auto sa zadycha,alebo lepsie auto nedycha? Co tak pozriet do kufra na pravo ci mas volne,nezalozene niecim odvetravanie,prip. odlozit kobercek a pozriet na tu klapku ci sa otvara,ci neni zalepena,zaseknuta a pod. Je tam taka gumova klapka ktora ti odfukuje vzduch z auta von. Tak jsem vše vyzkoušel a pořád se to mlží,ale pak jsem zkusil ofuk přepnout na jiny smer nez na predni sklo a zapnul jsem v nitřní okruh a neveril, auto se prestalo zamlzovat..... tak nevim jestli treba nemam tu klapku nejak prehozenou,nebo to ovladani. nevis jestli se to muze stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Kluci tu klapku tam mam a mam na ni dotaz , k cemu přesně slouží? Celkem mě hodně štve , že když osolím rádio a subwofer tak ona vydává strašné zvuky(rezonace) dá se to nějak řešit? sluzi na odtlakovanie kabiny. si zober ze tlacis dnu vzduch spredu a kam ide potom na druhom konci? No predsa tade von. Myslis ze to rezonuje prave ona? To ti je len taka gumova blana,teda zeby ta rezonovala? To pojde odinakade . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ne opravdu rezonuje přím ota gumová blána či jak to nazvat. Tou hudbou se otevírá a zavírá , pokud ji přidržím prsty je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajosch Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 čau dotaz: když je vlhko a chladno nemusí ani pršet tak mi trvá strašně dlouho než vofoukám čelní sklo(cca 20 min i víc) a zadní boční okna jsou pořád zamlžený, ofuk skla musim mít pořád puštěnej naplno. Mam climatronik má to nějakej vliv. Ve fabii to nikdy tak hrozný nebylo. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Já bych zkontroloval klapku recirkulace vzduchu jestli není zavřená. Dá se i přes VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 dej nový kabinový filtr co je pod plastem pod stěračem před spolujezdcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Měl jsem stejný problém, vyměnil jsem pylový filtr (pod stěračem) a je to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Skontroluj ci ti do auta niekade nezateka!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak já taky vyměním filtr za nový uhlíkový - už se mi v tomto počasí dost mlží okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajosch Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Ten filtr tam mám od dubna nový, nevim jestli by za tak kratkou dobu odešel. Jinak pod řidičovýma dveřma jsem dnes našel mokrý těsnení ale koberec mokrý nebyl, mohlo by to vadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin H. Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Já jsem to taky řešíl a už jsem na to přišel! Teče mi výměník topení. Když jsem zapnul topení na plno,tak mi z toho šla pára jak mlha na diskotéce a dole pod topení jsem oběvíl kapičky vody.Zatím to zkouším řešit hliníkovým práškem na opravu chladiče,co se nasype do vody a uvidím.Jak to nepomůže,tak budu muset vyměnít výměník. Jinak bych doporučíl pořádně vysušít vnitřek auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.