Roska Vloženo 2. Únor 2018 Vloženo 2. Únor 2018 Materiál velmi slušný, palubka,volant,prostě vše krom sedaček ( ten základ je opravdu základ ) pocitově OK,doporučuji si ale připlatit za lepší materiál sedaček. Výbava skvělá, i základní asistenti jsou více než OK, možná sem nepatří ale fantastický výhled ven ( původně OII ). Prvních pár km, výdrž materiálů zatím nelze odhadnout. Pocitově vše OK. Robo 1 Citovat
velkepeni Vloženo 14. Březen 2018 Vloženo 14. Březen 2018 ja som si zvolil style uz len kvoli tym sedackam a podpore stehien Citovat
Swordfish76 Vloženo 3. Duben 2018 Vloženo 3. Duben 2018 Ahoj Roska - můžu mít dotaz ? Jaké budíky má ta verze Ambition? Mám na mysli grafiku tachometru a otáčkoměru v oblasti čísel. Je to stejně hnusné jako ve verzi Style (světlý pruh a v tom bílé číslice)? Někde jsem viděl na videu, že verze Ambition má trochu jinou grafiku bez toho světlého proužku. Mám objednaný Ambition, ale předváděčka a i všude v katalozích je jen ta verze Style. Díky. Citovat
Martab Vloženo 3. Duben 2018 Vloženo 3. Duben 2018 Podle konfigurátoru černý podklad a bílé čísla. 1 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.