Přejít na obsah

Smart light assist - princip clonění


Lukas_86

Doporučené příspěvky

U Superbu, který má Smart light assist je funkce clonění dálkových světel. Viděl jsem tuto funkci u Fordu, ale ten měl LEDkový světla, takže obsahovaly více modulů, které se uměly zvlášť rožínat a zhasínat a navíc natáčet. Tam to chápu. Jak to ale přesně funguje u superbu, který má pouze jednu baňku? Ta clona je někde vevnitř?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 týdny později...

Vcera na mna tiez zo 2 auta preblikly,teda robi to riadnu svetelnu show,ako sa to stale prestavuje,vyrezava,sektoruje.....ale chapem aj preco,pretoze vecer som stretal oproti mne rovnaky superb a tiez lave svetlo,ktore bolo v rezime max dialkove,stahoval/tlmil predo mnou na poslednu chvilu.Ja to chapem,nebolo to nic neprijemne,ani nebezpecne,ale vacsinou su ludia velmi haklivy a upozornuju Vas na dialkove radsej vopred,ako keby ste im mali prazit naplno do oci.

Povodne som mal pripravene nove vybojky Osram Cool blue intense,ale zatial ich tam ani davat nebudem.Svieti to ozaj vyborne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...