Kamahl Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 (editace) Predajca mi dnes povedal, ze karoq (TSI) sa bude vyrabat buduci tyzden cize este trochu lepsie ako povodny plan. Potvrdil mi aj, ze zatial tam nepisu, ze by nieco malo chybat (360 kamera alebo 10" virtual kokpit) Editováno: 17. Květen 2022, autor: Kamahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alap99 Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Zdar, je tady někdo z čekatelů, co měli předběžný termín zaplánování do výroby někde mezi 28-30. týden a mají už nějakou aktualizaci a stanoven konkrétní týden z tohoto rozpětí, nebo posun/opoždění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Měl jsem původně 28. týden, podle včerejší informace se bude vyrábět ve 23. týdnu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palev Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 Tak dle dnesni informace mam planovanou vyrobu 23 tyden, puvodni plan byl tyden 28-30. Objednavano zacatek ledna 1,5 TSi DSG SportLine 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitivier Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 V 6. 5. 2022 na 15:41, palev napsal: Netusite prosim nekdo, pokud je v systemu u Skodovky u tydne dodani hvezdicka, co to znamena? Prodejce uplne nevedel... Diky Mohu se zeptat, jestli jsi zjistil co ta hvězdička znamená? Taky by mě to zajímalo a nikde jsem to nezjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palev Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 Nikdo nic nevi… ja si myslim, ze je to oznaceni stavu pred zmenou, protoze pote se mi posunul termin dodani k lepsimu. Tenhle tyden se vyrabi, jsem zvedavy, jak dlouho bude trvat dodani na prodejnu a predani po vyrobe… 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palev Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 Tak mam auto na prodejne. Nejprve tyden 28-30. Nasledne 23 tyden, to byl skutecne vyroben a do tydne byl na prodejne. Predani asi v patek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Taky už mám Karoqa na autosalonu, dnes poslali fakturu, kterou jsem hned zaplatil, teď jsem předal prodejci plnou moc k registraci vozidla a ve čtvrtek odpoledne bych si měl auto převzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alap99 Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Tak auto dnes dorazilo k prodejci, původní termín byl rovněž 28-30. Týden nicméně dle informace od prodejce byl vyroben 11.06(Sobota). Škoda že to vyšlo tak že zrovna zítra odjíždím na dovolenou(tajně jsem doufál že už v novém 😔) no nic tak až za týden se potkáme 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Auto objednané v půlce února mi dorazilo na prodejnu přesně po čtyřech měsících ;) přesně 17 týdnů! Čistě moje konfigurace, žádný předobjednany model. 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Tak to si pěkně pospíšili. To je v dnešní situaci docela překvapivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 I ja se dočkal a měl byt až 28-30 tyden asi chteji vydělat na Dovču 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Kde jsi to kupoval? Protože ten vedle tvojeho, vypadá stejně jako můj :) včetně kol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Třinec Karireal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Ostrava Heller, ale těsně vedle :) minulý týden od středy to tam stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alap99 Vloženo 30. Červen 2022 Sdílet Vloženo 30. Červen 2022 (editace) Tak a jsme ve finále... Sumarizace: Objednáno: 22.12.2021 Odhad výroby: 28-30. týden Vyroben: 11.06.2022 Předáno: 30.06.2022 Tak ti co se už také dočkali tak hodně šťastných km. a hlavně kolami dolů no a ti co ještě čekají tak ať vám to co nejrychleji uteče ;) Editováno: 30. Červen 2022, autor: alap99 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 12. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2023 Škodovka se překonává, auto objednáno 28.4.2023 a dnes mi volal prodejce, že auto je na prodejně, to nejsou ani 3 měsíce . SportLine 1,5 TSI manuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 13. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2023 A aky bol povodny odhad? Ja som objednal pred mesiacom a odhad vyroby bol tusim 42.-44. tyzden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 20. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2023 Ten odhad jsem měl podobně 42 týden, můj odhad je, že nějaký měli vyrobený do foroty a jen doplnili díly co jim chyběly. Zatím čekám na montáž Construct, snad příští týden bude doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 20. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2023 Tak si ho potom uzi a vela stastnych kilometrov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Značky jsem dostal 31.7. a teď už se blížím 1000km. Tak skutečně auto začali vyrábět cca měsíc od objednávky a do půlky června bylo hotové. (většina dílů na autě má datumy z tohoto období. Jinak první postřehy a porovnání s VW, který jsem měl před tím. Má to méně těsnění okolo dveří a zadní dveře vyloženě špatně utěsněné. Jede to slušně, ale také to o něco více papá (to si snad po zajetí sedne. Provozní hmotnost je cca 1400kg (byl jsem na váze ve sběrném dvoře 🙂 ) , plus řidič a drobnosti , takže pohotovostní přesně 1500 kg . Auto trochu hlasitěji pípá na vše možné (Golf byl kultivovanější) než by se mi líbilo. Displej infotejmentu se docela dost hřeje a jsou tam i nějaké nelogičnosti. DCC v Praze na kostkách v režimu komfort funguje dobře i v porovnání s Golfem , kde jsem měl vzadu víceprvek a ten žehlil nerovnosti hodně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karpitec Vloženo 31. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2023 Před týdnem jsem objednal Fresh, tak jsem zvědavý, jestli se dočkám ještě letos Kdyby to bylo do 3 měsíců, tak by to bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 19. Června Sdílet Vloženo 19. Června 1.8.2023 objednány 2 karoqy, přes ald, první měl být v půlce únory, druhý začátkem června.... první je u dealera se zákazem od škodovky předat - špatný sw v dsg a čekaj na novej druhý je přislíbenej konec července/začátek srpna..... takže rok..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardapažout Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července (editace) Objednával jsem 21.04.2024 a auto včera dorazilo na prodejnu. Takže čekání nějakých 9 týdnů. Od prodejců vím, že při nynějším objednání by bylo auto až na konci ledna 2025. Editováno: 2. Července, autor: Jardapažout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července (editace) Já jsem objednal 22.4.2024 SportLine a dnes mi řekli termín dodání 32. týden. Bylo vyrobeno 20.8.24. Převzal jsem 29.8.24. Editováno: 1. Září, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.