Galaxy64 Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Jojo, našel jsem, volal jsem. Jsou už pryč :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 taky jsem nejprve myslel na tyto, ale nakonec pujdu do origo Costa. jsou o 400 levnejsi. a na realnych fotkach aut vypadaji pekne. Lip nez v eshopu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 (editace) před 9 hodinami, Galaxy64 napsal: Jojo, našel jsem, volal jsem. Jsou už pryč :-( Staci to chvilku hlidat, ja tam koupil sadu Dentro od pana sundanou z noveho auta za 800 kc...koupil hliniky. Nabidka se rychle meni, jen jsem si pockal na blizkou adresu. Editováno: 30. Září 2018, autor: Čečulák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Treba sledovat cesky bazos, je tam toho vela... Ja som kupil z ciech za smiesnu sumu, sice vidiet znamky opotrebenia ale zanedbatelne... plus minus 400CZK... najvacsi sok prisiel na slovenskej poste, ked chceli neaky poplatok (nie postovne) a konecna cena bola neakych 30€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Na Eshopu Škody jsou slevy pár stovek na 15 poklice.... Ted jsem tam koukal... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 nejen poklice. ale obecne zimni prislusenstvi. zasterky, gumove koberce, poklice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braňo 22 Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu Nevite prosím aké puklice pasuju na originalne plechové disky 15? Nemam na mysli originálne poklice, neoriginálne poklice ktorá by mali pasovať, sú v tomto vlákne len dve - VR 15 a Grip Pro 15. Nemáte aj iné alternatívy, ktoré pasuju na 15 plechače s tými výstupkami?Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.