Publikováno Březen 24, 20187 r na stránkách doplňků ke Škoda Karoq jsem našel zatmavené odrazky které jsou umístěné v dolní části zadního nárazník. Na foto je vidět, že do odrazky se připojuje konektor. Prohlédl jsem si Karoqa na prodejně a je vidět , že v odrazce jsou LEDKY. Nevíte někdo kde se tyto ledky rozsvěcují ? Jedná se o zadní mlhovky ???? dík za info. Nenašel jsem žádné info ani v návodu k autu.
Březen 26, 20187 r To by mě taky zajímalo. asi to je toto https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-zadni-odrazky-set-2-ks-monte-carlo-zatmavene-10801cz2682/ Upraveno Březen 26, 20187 r od cilda1
Březen 26, 20187 r Autor Ano souhlas je to ono, zjišťoval jsem ve škodovce co to je a na pravé straně obrázek je vyobrazena odrazka s přívodním kabelem položka 22 a na pravé straně bez kabelu. položka Zajímá mne, jestli jde o odrazku s integrovanou mlhovkou, nebo proč jsou v odrazce ledky jinak jsem se nic nedozvěděl
Březen 27, 20187 r Autor Ahoj , dnes jsem se dostal konečně ke Karoqu a trochu jsem se mu věnoval. CILDA a TWISTED mají pravdu, jedná se o zadní mlhové světlo. Jen bych ho na tomto místě nečekal. Ještě by mne zajímalo, jestli půjde zapojit i to napravo, jestli je tam nějaká příprava. Praxe nám řekne až budeme mít auta doma.
Březen 28, 20187 r Myslím, že nepůjde, mlhovka je vždy jen na straně podle strany provozu, druhá strana je odrazka bez přípravy.
Březen 28, 20187 r Autor Viděl jsem auta, kde svítily obě zadní mlhovky, ale nejsem si jist jestli je to homologované a povolené a jestli to projde na STK. Kouknu po tom.
Březen 28, 20187 r Pokud to myslíš obecně, tak asi žádný zákon nezakazuje, aby mělo auto mlhovky dvě. Je to otázka šetření.
Březen 28, 20187 r Autor Je to tak jak píše Twisted, musí mít vzadu mlhové světlo a není upraveno jestli jedno, nebo dvě
Březen 28, 20187 r Nesmysl, dle příslušných ustanovení předpisu EHK 48 můžou být vzadu 1 až 2 mlhovky a to stejné platí pro couvací světla. Pokud bude někdo shánět pravou mlhovku, tak to nejspíš bude z vozidla určeného pro levostranný provoz (Velká Británie...).
Říjen 11, 20186 r V 28. 3. 2018 na 21:16, Pawouk napsal: Pokud bude někdo shánět pravou mlhovku, tak to nejspíš bude z vozidla určeného pro levostranný provoz (Velká Británie...). Ako a kde objednat pravú zadnú hmlovku.Dakujem za nejaké info.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.