Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

na stránkách doplňků ke Škoda Karoq jsem našel zatmavené odrazky které jsou umístěné v dolní části zadního nárazník.  Na foto  je vidět, že do odrazky se připojuje konektor. Prohlédl jsem si Karoqa na prodejně a je vidět , že v odrazce jsou LEDKY. Nevíte někdo kde se tyto ledky rozsvěcují ? Jedná se o zadní mlhovky ????  dík  za info. Nenašel jsem  žádné info ani v návodu k autu.

• Autor

Ano souhlas je to ono, zjišťoval jsem ve škodovce co to je a  na pravé straně obrázek je vyobrazena odrazka s přívodním kabelem položka 22 a na pravé straně bez kabelu. položka Zajímá mne,  jestli jde o odrazku s integrovanou mlhovkou, nebo proč jsou v odrazce ledkyIMG_2033.thumb.jpg.97516fa0b8742664c74be61c79508883.jpgIMG_2033.thumb.jpg.97516fa0b8742664c74be61c79508883.jpg jinak jsem se nic nedozvěděl

Ano, mělo by to být zadní mlhové světlo.

Upraveno od Twisted

• Autor

Ahoj  , dnes jsem se dostal konečně  ke Karoqu  a trochu jsem se mu věnoval. CILDA a  TWISTED  mají pravdu, jedná se o zadní mlhové světlo. Jen bych ho na tomto místě nečekal.  Ještě by mne zajímalo, jestli půjde zapojit i to napravo, jestli je tam nějaká příprava. Praxe  nám řekne až budeme  mít auta doma.

Myslím, že nepůjde, mlhovka je vždy jen na straně podle strany provozu, druhá strana je odrazka bez přípravy. 

• Autor

Viděl jsem auta, kde svítily obě zadní mlhovky, ale nejsem si jist jestli je to homologované a povolené a jestli to projde na STK. Kouknu po tom.

Přímo z výroby to tak určitě nebude. Zkus zjistit a dej vědět.

Pokud to myslíš obecně, tak asi žádný zákon nezakazuje, aby mělo auto mlhovky dvě. Je to otázka šetření.

• Autor

Je to tak jak píše Twisted, musí mít vzadu mlhové světlo a není upraveno jestli jedno, nebo dvě

Mozno je jedno hmlovka a jedno na cuvanie

Nesmysl, dle příslušných ustanovení předpisu EHK 48 můžou být vzadu 1 až 2 mlhovky a to stejné platí pro couvací světla.

Pokud bude někdo shánět pravou mlhovku, tak to nejspíš bude z vozidla určeného pro levostranný provoz (Velká Británie...).

• 6 měsíců později...
V 28. 3. 2018 na 21:16, Pawouk napsal:

Pokud bude někdo shánět pravou mlhovku, tak to nejspíš bude z vozidla určeného pro levostranný provoz (Velká Británie...).

Ako a kde objednat pravú zadnú hmlovku.Dakujem za nejaké info.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.