velkepeni Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 Ahojte. Prosim vas o pomocJe v karoqu stare dab alebo dab+? Premyslam.ze to este pichnem do vybavy ale ak je to stare dab(bez plus) tak to asi zbytocne pre mna.dakujem Pripadne neake skusenosti.pri kazdom nastartovani tam je defaultne dab ci fm? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Já mam auto vyrobené před týdnem a mám tam DAB. Je tam přepínání pásma FM/DAB. Tak které pásmo aktivuješ to tam zůstává. Jen jsem to zkusil naladit a aspoň pro mě nic zajímavého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Ono sa tam píše DAB, ale v skutočnosti do škodoviek dávajú DAB+ už pár rokov.. nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 25. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 no a to presne potrebujem zistit. aby do karoqu nedali len DAB bez + , je tu neaky clen fora z predajnej siete co by to vedel zistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Je to DAB+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 DAB bez plusu se cca 10let nepoužívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Nejlip zkusit to v takovy zpusob. jdes k skodovky kodiaq nebo karoq ktera ma dab a zapojis se to. Vidis co ma. Dab bez plusa stanice na frequenci LP, Lm, LH apod. Dab + stanice 5A, 5c, 10C apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 15. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Dik borci. Bol.sa sa poradit v nemenovanom radiu a povedlai mi ze do 4-5 rokov nebude ziadne velke rusenie fm a ani expanzia dab tak som to nevzal. Inac to je iny modul v tom amundsen ci ako to fu guje to dab?neni to len zablokovane softwarovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Ted' Škodovka řikat že jestli chceš mit dab to musiš změnit celé radio (infotaiment). Jinák se neda. V budoucnosti může bude jinák , ale ted' je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.