Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Už jsem to tady psal x krát, mě udělali proplach špatně a ucpal se mi regulační ventil. Už bez keců to vzali znova na reklamaci a Denso je dva roky ok. 

Editováno: , autor: ben06
Vloženo

i kdyz je auto uz po zaruce tak na tu opravu samotnou by mela byt prece taky zaruka

museli neco odrbat, u me porad bez problemu a taky uz to budou pres 2 mesice ted. klimu nikdy nevypinam

Vloženo

Nevím jak ostatní, ale já mám celý rok nastaveno na 20° (v hicu o něco víc) a nechávám klimatronik žít vlastním životem a každé zašustění sleduju. Ale už jsem zaslechl názor jednoho jadranofila, který ji celý rok kromě cesty ke slanýmu rybníku nepustí prý, aby se mu nevyfučela 🤣

• o 3 týdny později...
Vloženo
před 10 minutami, Alexander Németh napsal:

Mne to uznali a 19 septembra mi to budú meniť za denso takže som rád a dufam že mi problém potom už nebude

V ktorom servise to bolo?

Vloženo
Právě teď, Branik71 napsal:

V ktorom servise to bolo?

Mne to uznali v Dunajskej Strede v autorizovanom servise nakoľko som odtial, ja som im pustil, nahratý zvuk a ešte som im povedal nech idu na testovaciu jazdu a tam to technik započul a objednali mi Denso 

Vloženo
Právě teď, Alexander Németh napsal:

Mne to uznali v Dunajskej Strede v autorizovanom servise nakoľko som odtial, ja som im pustil, nahratý zvuk a ešte som im povedal nech idu na testovaciu jazdu a tam to technik započul a objednali mi Denso 

Mne to este pred rokom menili,no bolo mi povedane ze mi mozu iba sandem dat a samozrejme som na tom istom,ci novy ci stary stale to iste.

• o 2 týdny později...
Vloženo
před 2 hodinami, Alexander Németh napsal:

a reklamoval si to aj viac krát?

Nie,ked si mam predstavit kolko namahy ma to zase bude stat a doprosovat sa niekomu,no ja osobne nemam dobre skusenosti s autorizonymi servismi Skoda.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
V 11. 9. 2022 na 20:18, Branik71 napsal:

Nie,ked si mam predstavit kolko namahy ma to zase bude stat a doprosovat sa niekomu,no ja osobne nemam dobre skusenosti s autorizonymi servismi Skoda.

tak dnes som dostal späť auto a už je to v poriadku vymenili mi to za Denso, takže zatial spokojnosť, ja som zatial spokojny s mojim autorizovaným servisom

Editováno: , autor: Alexander Németh
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Vloženo

Tak ještě aby udělali dobře veškeré úkony. Já na jaře zjistil že klima neklimuje, udělali špatně proplach a špony ucpaly regulační ventil. Uznáno a opraveno kupodivu bez keců. Takže dál sledovat.

• o 11 měsíců později...
Vloženo

Já řešil u dvou Rapidů v AS V-Auto Žebrák a obě vyreklamovány. Loni v září byla cena pro ŠA cca 33tisíc za tuto záruční opravu. Což bez záruky za svoje by se asi moc lidem měnit nechtělo. Od výměny za Denso u obou aut ticho.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...