Srpen 2, 20223 r Už jsem to tady psal x krát, mě udělali proplach špatně a ucpal se mi regulační ventil. Už bez keců to vzali znova na reklamaci a Denso je dva roky ok. Upraveno Srpen 2, 20223 r od ben06
Srpen 2, 20223 r No jo ale ted mi to piska zatim nepatrne,takze otazka co by mi na to rekli. Tim ze by udelali blbe proplach,tak by to zacalo piskat?
Srpen 3, 20223 r No zaruka na auto uz skoncila, ale opravovali to jeste v zaruce, tak je otazka do jake doby se da ta zarucni oprava reklamovat
Srpen 3, 20223 r Právě proto bych to neoddaloval a řešil. Pak už to budeš mít za své a levné to jak všichni víme neni a levnější to už nebude :-)
Srpen 3, 20223 r i kdyz je auto uz po zaruce tak na tu opravu samotnou by mela byt prece taky zaruka museli neco odrbat, u me porad bez problemu a taky uz to budou pres 2 mesice ted. klimu nikdy nevypinam
Srpen 3, 20223 r Nevím jak ostatní, ale já mám celý rok nastaveno na 20° (v hicu o něco víc) a nechávám klimatronik žít vlastním životem a každé zašustění sleduju. Ale už jsem zaslechl názor jednoho jadranofila, který ji celý rok kromě cesty ke slanýmu rybníku nepustí prý, aby se mu nevyfučela 🤣
Srpen 3, 20223 r To je dobré..:) Dúfam, že keď si kúpi colu, tiež ju ani neotvorí, aby mu nevyfučal CO2. :)
Srpen 29, 20223 r Mne to uznali a 19 septembra mi to budú meniť za denso takže som rád a dufam že mi problém potom už nebude
Srpen 29, 20223 r před 10 minutami, Alexander Németh napsal: Mne to uznali a 19 septembra mi to budú meniť za denso takže som rád a dufam že mi problém potom už nebude V ktorom servise to bolo?
Srpen 29, 20223 r Právě teď, Branik71 napsal: V ktorom servise to bolo? Mne to uznali v Dunajskej Strede v autorizovanom servise nakoľko som odtial, ja som im pustil, nahratý zvuk a ešte som im povedal nech idu na testovaciu jazdu a tam to technik započul a objednali mi Denso
Srpen 29, 20223 r Právě teď, Alexander Németh napsal: Mne to uznali v Dunajskej Strede v autorizovanom servise nakoľko som odtial, ja som im pustil, nahratý zvuk a ešte som im povedal nech idu na testovaciu jazdu a tam to technik započul a objednali mi Denso Mne to este pred rokom menili,no bolo mi povedane ze mi mozu iba sandem dat a samozrejme som na tom istom,ci novy ci stary stale to iste.
Září 11, 20222 r V 29. 8. 2022 na 11:58, Branik71 napsal: Mne to este pred rokom menili,no bolo mi povedane ze mi mozu iba sandem dat a samozrejme som na tom istom,ci novy ci stary stale to iste. a reklamoval si to aj viac krát?
Září 11, 20222 r před 2 hodinami, Alexander Németh napsal: a reklamoval si to aj viac krát? Nie,ked si mam predstavit kolko namahy ma to zase bude stat a doprosovat sa niekomu,no ja osobne nemam dobre skusenosti s autorizonymi servismi Skoda.
Září 20, 20222 r V 11. 9. 2022 na 20:18, Branik71 napsal: Nie,ked si mam predstavit kolko namahy ma to zase bude stat a doprosovat sa niekomu,no ja osobne nemam dobre skusenosti s autorizonymi servismi Skoda. tak dnes som dostal späť auto a už je to v poriadku vymenili mi to za Denso, takže zatial spokojnosť, ja som zatial spokojny s mojim autorizovaným servisom Upraveno Září 20, 20222 r od Alexander Németh
Září 20, 20222 r Tak ještě aby udělali dobře veškeré úkony. Já na jaře zjistil že klima neklimuje, udělali špatně proplach a špony ucpaly regulační ventil. Uznáno a opraveno kupodivu bez keců. Takže dál sledovat.
Září 11, 20231 r Já řešil u dvou Rapidů v AS V-Auto Žebrák a obě vyreklamovány. Loni v září byla cena pro ŠA cca 33tisíc za tuto záruční opravu. Což bez záruky za svoje by se asi moc lidem měnit nechtělo. Od výměny za Denso u obou aut ticho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.