Octaviaa Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Ahoj dúfam ze mi niekto poradí,mám octavia 2 facelift r.v 2011 najeto 185 000 mam problém so studeným štartom pod 15 stupňov mi toci dlhšie motor asi 3-4 sec , druhýkrát ked uz startujem je ok, nad 15+ vse ok tak isto ked mi auto stoji 2-3 dni môže byť aj 20 stupňov tak mi naskočí motor az po piatich sekundách,otáčky sa po štarte pochybujú okolo 900-1000 a potom klesnú na 600-700 , rozvody menené ,zhavice su ok ďakujem za každú radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 Ahoj to bude nejspíš naftová pumpa před vstřikama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PicQick Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou špatného startu po 7 dnech stání. Přijel jsem minulé úterý zaparkoval jsem dnes to znamená po týdnu jsem potřeboval popojet. Sednu do auta nažhavím otočim klíčkem auto naskočí asi na vteřinu a pak chcípne. dál už přikládám video. Už se mi to stalo jednou když upadala zima, na diagnostice tenkrát nic nezjistil. Budu rád za každou radu ještě doplním že stojím mírně z kopečka tak že mám předek výš ale opravdu mírně. Děkuji za jakoukoli radu. Honza rv.2012 Octavia II FL 1.6 tdi 77 kw auto.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 (editace) Vyzera to ako keby nebola nafta, najskor cerpadlo? A chybu na diagnostike budes mat na 100% - cim skor to ries, ked si vsimnes, zacalo ti tam preblikavat zhavenie... Editováno: 9. Květen 2018, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Spíš se seká egr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 To ma tiez napadlo v spojitosti s tym, ze to naskoci a zhasne... A to zhavenie co preblikavalo je isto nejaka chyba, musis to nechat napojit na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PicQick Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Díky za rady.. dám vedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PicQick Vloženo 16. Květen 2018 Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 diag napsala vysoky tlak v railu ale myslim si ze to bylo tim jak sem slapal na plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sap22 Vloženo 19. Července Sdílet Vloženo 19. Července Jak to nakonec dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sap22 Vloženo 19. Července Sdílet Vloženo 19. Července (editace) naftová pumpa před vstřikama?... myslíš vysokotlaký čerpadlo CR? Mám uplně stejny problém a na diagnostice nic. 1,6 TDi CR / 77 kW / r.v. 2012 / 90 000 najeto Noc prosím o jakoukoliv radu protože se to časem zhoršuje. Předem moc děkuji Editováno: 19. Července, autor: Sap22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Července Sdílet Vloženo 19. Července Dotyčný tady byl naposledy v roce 2018, tak nevím, zda ti odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Července Sdílet Vloženo 19. Července Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sap22 Vloženo 19. Července Sdílet Vloženo 19. Července Ja budu vděčný když mi odpoví i kdokoliv jiný 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.