Přejít na obsah

Po delším stání špatný start

Octaviaa

Doporučené příspěvky

Ahoj dúfam ze mi niekto poradí,mám octavia 2 facelift r.v 2011 najeto 185 000 mam problém so studeným štartom pod 15 stupňov mi toci dlhšie motor asi 3-4 sec , druhýkrát ked uz startujem je ok, nad 15+ vse ok tak isto ked mi auto stoji 2-3 dni môže byť aj 20 stupňov tak mi naskočí motor az po piatich sekundách,otáčky sa po štarte pochybujú okolo 900-1000 a potom klesnú na 600-700 , rozvody menené ,zhavice su ok ďakujem za každú radu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou špatného startu po 7 dnech stání. Přijel jsem minulé úterý zaparkoval jsem dnes to znamená po týdnu jsem potřeboval popojet. Sednu do auta nažhavím otočim klíčkem auto naskočí asi na vteřinu a pak chcípne. dál už přikládám video. Už se mi to stalo jednou když upadala zima, na diagnostice tenkrát nic nezjistil. Budu rád za každou radu ještě doplním že stojím mírně z kopečka tak že mám předek výš ale opravdu mírně. Děkuji za jakoukoli radu. Honza

rv.2012

Octavia II FL

1.6 tdi 77 kw

auto.mp4

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Vyzera to ako keby nebola nafta, najskor cerpadlo?

A chybu na diagnostike budes mat na 100% - cim skor to ries, ked si vsimnes, zacalo ti tam preblikavat zhavenie...

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

• o 6 let později...

naftová pumpa před vstřikama?... myslíš vysokotlaký čerpadlo CR?

Mám uplně stejny problém a na diagnostice nic. 

1,6 TDi CR /  77 kW / r.v. 2012 / 90 000 najeto 

Noc prosím o jakoukoliv radu protože se to časem zhoršuje. 

Předem moc děkuji

Editováno: , autor: Sap22
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...