provit Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 (editace) Tak jsem je za 1020Kč koupil a uvidím.... Nyní šly o 400 Kč nahoru. Našel jsem nějaké recenze a vše OK. Dokonce doživotní záruka, vypadají dobře DOD 4020 . Nové letní pneu 225/50/18 s dobrýma parametrama za 900 bez DPH je fakt podezdřelé, asi začátek ledena je dobrá doba na nákup letňáků :) . Po sezoně dám vědět... Editováno: 22. leden 2021, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf1 Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 (editace) Prodal jsem Karoqa a mám doma sadu letních kol Triton 17'' s pneu Bridgestone - Turanza 215/55 R17 94V. Ráfky jsou nepoškozené a vzorek je na fotkách + přidám gumové koberce. To všechno za cenu 15 000Kč. Editováno: 25. Duben 2021, autor: olaf1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 (editace) Na léto jsem už připraven. Ráfky jsem nechal objednat stejný jako zimní, nechtělo se mi zase na STK a dopravku s typovým listem :) Tyhle už mám napsaný v TP 8j 18 ET45 gumy 225/50/18 a docela se mi na černém autě líbí. Až nějakej ráfek poškrábu, tak ho nechám na zimu. Ty čínské gumy nevím, ten co mi je přezouval říkal, že se mi tam udělají po stranách takový boule a budou vibrovat... :( , ale třeba budu mít štěstí. Prostě guma za 900 Kč bez DPH, ale pořád mám záruku. Potom napíšu, jak jem dopad. Editováno: 2. Únor 2021, autor: provit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Disk pěkný palec nahoru !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 @provit tohle fakt nedokážu pochopit, guma za 900 na disku za x tisíc na autě za xxx tisíc, přičemž to je to nejdůležitější, co dokáže těch xxx tisíc zachránit, když jde do tuhého ale proti gustu ;) ať slouží dobře, disky super :) 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 JJ kdo chce opicku, musi mit i na bananky :). A kvalitni bananky :). Nedava to smysl, ale je to kazdeho vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 V 1. 2. 2021 na 14:55, provit napsal: ... a budou vybrovat... :( To jiste ne. Maximalne budou vibrovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 (editace) Ten ráfek vyšel na 2800Kč za jeden kus. Gumy podle recenze dobrý, až mě to překvapilo o vibrování nikdo nic nepsal a výrobce patří mezi největší v Asii, tak se mu snad ani nevyplatí dělat zmetky... :) Na podzim napíšu, teď to nemá cenu řešit. https://www.test-pneumatik.cz/tracmax-x-privilo-tx3/ Editováno: 2. Únor 2021, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apastej Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Ked uz je ten cas prezuvania na letne pneumatiky (aj ked pohlad vonku tomu nenasvedcuje), tak mam otazku: Aky je utahovaci moment kolies na Karoqa ? Na starom VW to bolo 120 Nm....je to aj tuto takto ? Dakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaki Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 140 Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel56 Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Já měnil na letní 30.3. a technik, po mém dotazu, řekl, že 125 Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Blbost, dílenská příručka to píše naprosto jednoznačně: 14.1 Všeobecné informace ♦ Utahovací moment šroubů kola: 140 Nm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel56 Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Díky - zavolám jim tam, ať nematou ostatní. A já se podívám, jak je mám dotažené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) Trackmax jsou nejlevnější pneu které se tady vozí,tak asi tak. Editováno: 9. Duben 2021, autor: cosby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apastej Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Dik za info ohladom momentu, mozem prezuvat ked sa zacne konecne jar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 My čekali jaro a zatím přišel mráz... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 Ahoj, příští sezónu mě budou čekat kupovat letní pneu. Je tu někdo s 19" 225x45? Hledám max.do 5000.- Kč za gumu. Kdo jste s čím spokojeni? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 Zdarec chlapi. Koukám po nových letních papučích. Nějaký nápad s kterýma jste spokojení? Myslím tím 215/55 R17 94V. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 Já radit nemohu, protože by jste mě ukamenovali :) Viz výše tracmax x previo najeto 13tis zatím spokojenost, hlavně jsou krásně tichý no nekup je za 900Kč kus :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 Je fajn, že jsi spokojený. O tom to je. Někdy levnější nemusí být nejhorší. Ale já kupoval ne nejlevnější zimní značky BF-Goodrich a když je vyvažuji, tak tam musím dát tolik olov, že by s nima mohl vyvážit tak další čtyři ráfky. Hnus. Tak už chci koupit nějaké kvalitnější. Ono se to pak může vrátit v určitých situacích. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Ahoj chci koupit letní pneu 215/50 r18 máte nějaký tip na pneu které jsou dobre a nejsou drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Mrkni na az-pneu.cz...mají tam teď slušné ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 (editace) Ja by som zakázal tie čínske pneu. Potom za dazda v zákrute s tou obutou kvázi pneu vyletí do protismeru a zabije nevinných ludi. Editováno: 17. Duben 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března Jó, bejvávalo. Jak se Čína dotahuje s autama, tak už se dotahuje i s gumama. Když jsem Karoqa pořizoval, tak ve specifikaci byly 2 možnosti pneu - Goodyear a GITI. Našel jsem si testy a parametry porovnatelné (sucho, mokro, opotřebení), ale GITI kupodivu o třídu tišší. Dostal jsem auto na nich a jsem naprosto spokojený. Bohužel cena už tak moc čínská není. Nejvíc se mi však líbí dojezdovka - slovutná značka LINGLONG😂. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března @alex.333 GITI ale není Čína..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.