Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Jde u virtual cocpit nastavit, aby se při nástupu do auta načetl poslední uložený design budíků? Vždy se ukáže ten první a musím se proklikat až na konec... Díky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Takže je tu niekto kto už absolvoval výmenu klasických budikov za Virtual Cocpit?? 

Čo všetko je za potreby vymeniť ak chcem aby mi to fungovalo na 110% .... 

Mám Superb3 10/2015 , Columbus a mechanika so sim kartou. Bolo by dobré napísať aj čísla dielov ake treba zohnať aby sedeli... ďakujem za odpoveď 

Vloženo

Tak jsem měl tu čest si prohlédnout virtual cockpit v Supovi našeho firemního nejvyššího z nejvyšších a teda...:wacko:

... asi mě sežerete, ale mě se to teda nelíbí. Displej jako takový je fajn, ale to zapracování obdélníkového displeje do šišaté kapličky je prostě děsný. Ten teploměr a palivoměr po stranách, ten horní rádoby výřez s kontrolkami,...

Celkově to na mě působí dojmem spíš nedodělku, než luxusní výbavy. Obzvlášť pokud si vzpomenu že je rok 2019.

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Vloženo

Při rozhodování jestli virtuál nebo klasiku jsme šli do klasiky. Já jsem byl pro virtuál moc se mi líbil ale žena z toho nebyla odvázaná a rozhodlo se pro klasiku. Časem si člověk zvykne. Nám stačí barevný maxidot :-)

Vloženo

Klasické budíky mi vůbec nesedí k novému columbusu, hlavně ten maxidot uprostřed. Interiér s virtual cocpitem působí úplně jinak. Záleží i na tom, jaký vzhled  zvolíte. Budíky ve virtual cocpitu mi přijdou moc velké a v kombinaci s mapou se to snad ani nedá použít. 

IMG_0570 (1).jpeg

IMG_0594.jpeg

IMG_0708.PNG

Vloženo

Presne preto som ho aj ja priplacal,kvoli novemu Columbusu,lebo tam fakt klasika budiky ozaj designovo nesedia a to ich pritom povazujem za ozaj vydarene,ale k k tomu celosklu ten virtual sedi fakt ovela lepsie.Za mna a aj podla reakcii okolia to interier posuva upne niekam inam.

Vloženo
V 14. 2. 2019 na 20:47, malé zvíře napsal:

Tak jsem měl tu čest si prohlédnout virtual cockpit v Supovi našeho firemního nejvyššího z nejvyšších a teda...:wacko:

... asi mě sežerete, ale mě se to teda nelíbí. Displej jako takový je fajn, ale to zapracování obdélníkového displeje do šišaté kapličky je prostě děsný. Ten teploměr a palivoměr po stranách, ten horní rádoby výřez s kontrolkami,...

Celkově to na mě působí dojmem spíš nedodělku, než luxusní výbavy. Obzvlášť pokud si vzpomenu že je rok 2019.

Tak tohle jsem přesně psal i u O3, u škodovky to prostě působí jako naroubování něčeho tam, kdam to nepatří... Přitom to i s ukazateli jde, nové seaty, Passat pro USA, jetta... tam jsou ty ukazatele taky, ale jsou po stranách pod úhlem a celkově to vypaá, že to tam patří...

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ahojte

Mám Superb Sportline 2018 a uvažujem nad výmenou klasických budíkov za Virtual Cocpit. 

Pozeral som aktuálny cenník pri konfigurátore, tak Cocpit stoji 538€,no na nete stoja 2xviac.

Prečo? 

Výmena je kus za kus? 

Dá sa to aj svojpomocne? 

Mám Columbus 9. 2"

Ďakujem 

Editováno: , autor: titanius
Vloženo

Samotný diel stoji viac ako príplatok za vybavu, lebo:

- pri príplatku je o klasické budíky menej (aj tie niečo stoja a už ich máš)

- originálny diel je potrebné asi aj nejako zabaliť a dať k tomu nejaké papiere navyše

- logistika nejaká k tomu

- ak to nepredáva priamo výrobca, tak marža predajcu

Vloženo

Díly, ze kterých se auta skládají jsou nakupovány ve velkých sériích a jsou určeny k okamžité montáži a prodeji = Just in time.

To co kdekoliv leží nevydělává

To co se vyrábí v malé sérii na objednávku je opět dražší než to, co se vyrábí ve velké dávce.

To za kolik nakupuje škodovka a za kolik prodává je věc jejího obchodu, ona si ty budíky nevyrábí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...