michal.77 Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Díky kluci ale pořád nevím jestli mi to ohrožuje záruku na auto kdyby se s ním něco stalo abych pak neměl problém s uznáním záruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 (editace) Vždyt ti to píšu musi ti to montovat smluvní partner (nezávislý opravce škodovky , případně přímo škodovka) , nový díl přímo z prodeje. Kde máš samosřejmně záruku na díl i na práci Záruka samosřejmně platí dál na vozidlo Editováno: 11. Březen 2020, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trix77 Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Da sa na virtual cockpite zistit ci je zapnute denne svietenie alebo hlavne svetla? (svetla mam v polohe AUTO). Modru ikonku na displayi vidim az ked zapnem dialkove. Predstavoval by som si ze to zobrazi zelenu ikonku ked sa svetla vecer alebo v tuneli prepnu na hlavne. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Ved sa to zobrazuje na vypinaci svetiel,aj ked samo cez den za svetla to viditelne nieje,ale tunel uplne vpoho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.77 Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Ferda25 ahoj mám superb Sportline MR 2019 Columbus můžeš mi napsat co je vše třeba k výměně za budíky případně kde to vše sehnat...auto mám ještě 2,5 roku v záruce tak aby na to výměna neměla vliv...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 před 1 hodinou, michal.77 napsal: Ferda25 ahoj mám superb Sportline MR 2019 Columbus můžeš mi napsat co je vše třeba k výměně za budíky případně kde to vše sehnat...auto mám ještě 2,5 roku v záruce tak aby na to výměna neměla vliv...díky Napis sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 (editace) Cawte Uvažujem nad výmenou klasických budíkov za Virtual Cocpit. Na Aliexprese sa dajú kúpiť uz za cca. 500€. A podla recenzií kupujúcich je všetko OK a fungujú... Dokonca je tam aj jeden kupujúci z CZ. Je to verzia pre "ázijský trh". No co som sa dočítal, tak sa môžu kľudne použiť aj pre EU trh. Takže to asi risknem. Ale zaujíma ma koľko by stála výmena? A ci neviete o niekom, kto to robí na SK? Najlepšie východ SK. Ďakujem Editováno: 11. Únor 2021, autor: titanius 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 (editace) Nekteri zde o neco malo vyse vystupujici clenove chteji za montaz cca 3kKc Editováno: 11. Únor 2021, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 (editace) Uptade... Virtual už je doma, ja som ešte v DE 13.3 objednany 22.3 zadržaný na Colnom úrade BA 24.3 doručený Virtual Cockpit 470€ Doprava DHL 70€ Colné konanie (DPH, CLO) 138€ Celkom 678€ Po Veľkej Noci montáž + kódovanie Editováno: 29. Březen 2021, autor: titanius 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 21. Duben 2021 Sdílet Vloženo 21. Duben 2021 Uptade... Stále to nemám hotové... Firma,kde som bol dohodnutý 'nekomunikuje" neodpisuje a pod... Čo viac k tomu dodať... Každý je odborník iba pri klávesnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 21. Duben 2021 Sdílet Vloženo 21. Duben 2021 Prosím o kontakt na niekoho kto to vie,najlepšie východ SK. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Našiel som niekoho kto by mi to spravil,no cena by bola 250€-280€ Zdá sa mi to "trocha" prehnane,za cca.2h roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Tak jsem také čerstvým členem VC a je to super… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 (editace) Konečne mám Cockpit namontovaný. Veľké Ďakujem patri skutočným profíkom z (odstraneno - nedovolena propagace),ktorý mi auto posunuli o level vyššie... Skvelý prístup,ochota a profesionalizmus. A aj s cenou som max.spokojny Lebo inde chcú za montáž a kódovanie také prachy, akokeby montovali Cockpit do vesmírnej lode SpaceX Elona Muska :-) Editováno: 7. Červen 2021, autor: PTiCA odstranen nazev propragovane firmy 2 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 @Leonekkk Nepokoušej se dávat sem opakovaně nepovolenou reklamu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Hoši, niekto nahodou kto máte virtual na stole, neviete mi odmerať a odfotiť ako vyzerá ventilátor chladenia ktorý je vnútri? Potrebujem zohnať podobný a musím sa od niečoho odraziť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Chci se zeptat zda není nová aktualizace virtuálu na nový skin co má 2022.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 To je úplně jiný hardware, nejde to pouze SW aktualizací (tedy, nikdo to zatím nezkoušel a pochybuji, že to někdo dobrovolně vyzkouší, protože to na 99% nenávratně zničí cockpit) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 @Krosta to co je na fotce bych mel mit? Auto dorazilo pred vanoci, ale toto jsem na nem jeste nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Tak to netuším, tak moc jsem se o to nezajímal, spíše jsem už dříve řešil, jak to je s těmi novějšími, co má Superb. Každopádně tento vzhled jsem v Superbu ještě neviděl. Nejspíš to bude pro modelovou péči 2022, pro Sportline verzi. Takže bych odhadoval, že pokud to bylo před Vánoci (tedy po 6/2021), tak už to je MR2022, takže možná po nějaké úpravě kódování to tam bude, ale to nedokážu vůbec říct, s tím jsem se nesetkal ještě osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Takovou grafiku má RS, zde podle pedálů a volantu opravdu evidentně sportline, protože RS u Superba není. Proto pokud nemáš sportline, tak tento skin nejspíš neuvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Podľa mňa to zmeníš cez diag. Určite nevyrábajú 10 typov budíkov len zmenia skin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Sportline/RS ma opravdu jiny "layout" ktery lze menit pres diagnostiku (ma tam natvrdo vic cervene barvy a trochu jine pozadi). Na obrazku je ale i novy design obecne, ktery ma prave napr. novy Kodiaq, fabia a mel by mit uz i superb (je to videt treba tady). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Mě de to osobně libí, akorát mě stve skin budíku u kterého nemůžu příjmnout hovor jen přes infotaiment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.