Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Díky kluci ale pořád nevím jestli mi to ohrožuje záruku na auto kdyby se s ním něco stalo

abych pak neměl problém s uznáním záruky...

Vždyt ti to píšu musi ti to montovat smluvní partner (nezávislý opravce škodovky , případně přímo škodovka) , nový díl přímo z prodeje. Kde máš samosřejmně záruku na díl i na práci

Záruka samosřejmně platí dál na vozidlo

Upraveno od jtfcobra

• 7 měsíců později...

Da sa na virtual cockpite zistit ci je zapnute denne svietenie alebo hlavne svetla? (svetla mam v polohe AUTO). Modru ikonku na displayi vidim az ked zapnem dialkove. Predstavoval by som si ze to zobrazi zelenu ikonku ked sa svetla vecer alebo v tuneli prepnu na hlavne. Diky.

Ved sa to zobrazuje na vypinaci svetiel,aj ked samo cez den za svetla to viditelne nieje,ale tunel uplne vpoho.

• 2 měsíce později...

Ferda25 ahoj mám superb Sportline MR 2019 Columbus můžeš mi napsat co je vše třeba k výměně za budíky případně kde to vše sehnat...auto mám ještě 2,5 roku v záruce tak aby na to výměna neměla vliv...díky 

před 1 hodinou, michal.77 napsal:

Ferda25 ahoj mám superb Sportline MR 2019 Columbus můžeš mi napsat co je vše třeba k výměně za budíky případně kde to vše sehnat...auto mám ještě 2,5 roku v záruce tak aby na to výměna neměla vliv...díky 

Napis sz

• 1 měsíc později...

Cawte

Uvažujem nad výmenou klasických budíkov za Virtual Cocpit. 

Na Aliexprese sa dajú kúpiť uz za cca. 500€. A podla recenzií kupujúcich je všetko OK a fungujú... Dokonca je tam aj jeden kupujúci z CZ. Je to verzia pre "ázijský trh". No co som sa dočítal, tak sa môžu kľudne použiť aj pre EU trh. 

Takže to asi risknem. 

Ale zaujíma ma koľko by stála výmena? A ci neviete o niekom, kto to robí na SK? Najlepšie východ SK. 

Ďakujem 

Screenshot_20210211_225916_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Screenshot_20210211_225928_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Upraveno od titanius

Nekteri zde o neco malo vyse vystupujici clenove chteji za montaz cca 3kKc

Upraveno od OnMiT312

• 1 měsíc později...

Uptade... 

Virtual už je doma, ja som ešte v DE

13.3 objednany

22.3 zadržaný na Colnom úrade BA

24.3 doručený 

Virtual Cockpit 470€

Doprava DHL 70€

Colné konanie (DPH, CLO) 138€

Celkom 678€

Po Veľkej Noci montáž + kódovanie 

IMG-20210324-WA0004.jpg

Upraveno od titanius

• 4 týdny později...

Uptade...

Stále to nemám hotové...

Firma,kde som bol dohodnutý 'nekomunikuje" neodpisuje a pod...

Čo viac k tomu dodať...

Každý je odborník iba pri klávesnici...

Prosím o kontakt na niekoho kto to vie,najlepšie východ SK.

Ďakujem

• 4 týdny později...

Našiel som niekoho kto by mi to spravil,no cena by bola 250€-280€

Zdá sa mi to "trocha" prehnane,za cca.2h roboty

Tak jsem také čerstvým členem VC a je to super… 

61DFD2EE-BA9A-4000-B729-18FFEEE9ADAA.jpeg

• 2 týdny později...

Konečne mám Cockpit namontovaný.

Veľké Ďakujem patri skutočným profíkom z (odstraneno - nedovolena propagace),ktorý mi auto posunuli o level vyššie...

Skvelý prístup,ochota a profesionalizmus.

A aj s cenou som max.spokojny

Lebo inde chcú za montáž a kódovanie také prachy, akokeby montovali Cockpit do vesmírnej lode SpaceX Elona Muska :-)

IMG_20210603_142123.jpg

IMG_20210603_142131.jpg

IMG_20210603_143629.jpg

IMG_20210603_143635.jpg

IMG_20210603_143703.jpg

IMG_20210603_143806.jpg

IMG_20210603_143827.jpg

IMG_20210604_233638.jpg

Upraveno od PTiCA
odstranen nazev propragovane firmy

• 5 měsíců později...

Hoši, niekto nahodou kto máte virtual na stole, neviete mi odmerať a odfotiť ako vyzerá ventilátor chladenia ktorý je vnútri? Potrebujem zohnať podobný a musím sa od niečoho odraziť.

• 2 měsíce později...

Chci se zeptat zda není nová aktualizace virtuálu na nový skin co má 2022.díky

F1FC1E54-D525-46AC-BA2C-4155CA32303A.jpeg

To je úplně jiný hardware, nejde to pouze SW aktualizací (tedy, nikdo to zatím nezkoušel a pochybuji, že to někdo dobrovolně vyzkouší, protože to na 99% nenávratně zničí cockpit) :D 

@Krosta to co je na fotce bych mel mit? Auto dorazilo pred vanoci, ale toto jsem na nem jeste nevidel.

Tak to netuším, tak moc jsem se o to nezajímal, spíše jsem už dříve řešil, jak to je s těmi novějšími, co má Superb. Každopádně tento vzhled jsem v Superbu ještě neviděl. Nejspíš to bude pro modelovou péči 2022, pro Sportline verzi. 

Takže bych odhadoval, že pokud to bylo před Vánoci (tedy po 6/2021), tak už to je MR2022, takže možná po nějaké úpravě kódování to tam bude, ale to nedokážu vůbec říct, s tím jsem se nesetkal ještě osobně. 

Takovou grafiku má RS, zde podle pedálů a volantu opravdu evidentně sportline, protože RS u Superba není. Proto pokud nemáš sportline, tak tento skin nejspíš neuvidíš. 

Podľa mňa to zmeníš cez diag. 

Určite nevyrábajú 10 typov budíkov len zmenia skin. 

Sportline/RS ma opravdu jiny "layout" ktery lze menit pres diagnostiku (ma tam natvrdo vic cervene barvy a trochu jine pozadi).

Na obrazku je ale i novy design obecne, ktery ma prave napr. novy Kodiaq, fabia a mel by mit uz i superb (je to videt treba tady).

Mě de to osobně libí, akorát mě stve skin budíku u kterého nemůžu příjmnout hovor jen přes infotaiment

93DC5898-FDA1-4910-975E-CC4119069EC2.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.