Březen 11, 20205 r Díky kluci ale pořád nevím jestli mi to ohrožuje záruku na auto kdyby se s ním něco stalo abych pak neměl problém s uznáním záruky...
Březen 11, 20205 r Vždyt ti to píšu musi ti to montovat smluvní partner (nezávislý opravce škodovky , případně přímo škodovka) , nový díl přímo z prodeje. Kde máš samosřejmně záruku na díl i na práci Záruka samosřejmně platí dál na vozidlo Upraveno Březen 11, 20205 r od jtfcobra
Říjen 20, 20204 r Da sa na virtual cockpite zistit ci je zapnute denne svietenie alebo hlavne svetla? (svetla mam v polohe AUTO). Modru ikonku na displayi vidim az ked zapnem dialkove. Predstavoval by som si ze to zobrazi zelenu ikonku ked sa svetla vecer alebo v tuneli prepnu na hlavne. Diky.
Říjen 20, 20204 r Ved sa to zobrazuje na vypinaci svetiel,aj ked samo cez den za svetla to viditelne nieje,ale tunel uplne vpoho.
Leden 6, 20214 r Ferda25 ahoj mám superb Sportline MR 2019 Columbus můžeš mi napsat co je vše třeba k výměně za budíky případně kde to vše sehnat...auto mám ještě 2,5 roku v záruce tak aby na to výměna neměla vliv...díky
Leden 6, 20214 r před 1 hodinou, michal.77 napsal: Ferda25 ahoj mám superb Sportline MR 2019 Columbus můžeš mi napsat co je vše třeba k výměně za budíky případně kde to vše sehnat...auto mám ještě 2,5 roku v záruce tak aby na to výměna neměla vliv...díky Napis sz
Únor 11, 20214 r Cawte Uvažujem nad výmenou klasických budíkov za Virtual Cocpit. Na Aliexprese sa dajú kúpiť uz za cca. 500€. A podla recenzií kupujúcich je všetko OK a fungujú... Dokonca je tam aj jeden kupujúci z CZ. Je to verzia pre "ázijský trh". No co som sa dočítal, tak sa môžu kľudne použiť aj pre EU trh. Takže to asi risknem. Ale zaujíma ma koľko by stála výmena? A ci neviete o niekom, kto to robí na SK? Najlepšie východ SK. Ďakujem Upraveno Únor 11, 20214 r od titanius
Únor 11, 20214 r Nekteri zde o neco malo vyse vystupujici clenove chteji za montaz cca 3kKc Upraveno Únor 11, 20214 r od OnMiT312
Březen 29, 20214 r Uptade... Virtual už je doma, ja som ešte v DE 13.3 objednany 22.3 zadržaný na Colnom úrade BA 24.3 doručený Virtual Cockpit 470€ Doprava DHL 70€ Colné konanie (DPH, CLO) 138€ Celkom 678€ Po Veľkej Noci montáž + kódovanie Upraveno Březen 29, 20214 r od titanius
Duben 21, 20214 r Uptade... Stále to nemám hotové... Firma,kde som bol dohodnutý 'nekomunikuje" neodpisuje a pod... Čo viac k tomu dodať... Každý je odborník iba pri klávesnici...
Květen 18, 20214 r Našiel som niekoho kto by mi to spravil,no cena by bola 250€-280€ Zdá sa mi to "trocha" prehnane,za cca.2h roboty
Červen 4, 20214 r Konečne mám Cockpit namontovaný. Veľké Ďakujem patri skutočným profíkom z (odstraneno - nedovolena propagace),ktorý mi auto posunuli o level vyššie... Skvelý prístup,ochota a profesionalizmus. A aj s cenou som max.spokojny Lebo inde chcú za montáž a kódovanie také prachy, akokeby montovali Cockpit do vesmírnej lode SpaceX Elona Muska :-) Upraveno Červen 7, 20214 r od PTiCA odstranen nazev propragovane firmy
Listopad 8, 20213 r Hoši, niekto nahodou kto máte virtual na stole, neviete mi odmerať a odfotiť ako vyzerá ventilátor chladenia ktorý je vnútri? Potrebujem zohnať podobný a musím sa od niečoho odraziť.
Leden 24, 20223 r To je úplně jiný hardware, nejde to pouze SW aktualizací (tedy, nikdo to zatím nezkoušel a pochybuji, že to někdo dobrovolně vyzkouší, protože to na 99% nenávratně zničí cockpit)
Leden 24, 20223 r @Krosta to co je na fotce bych mel mit? Auto dorazilo pred vanoci, ale toto jsem na nem jeste nevidel.
Leden 24, 20223 r Tak to netuším, tak moc jsem se o to nezajímal, spíše jsem už dříve řešil, jak to je s těmi novějšími, co má Superb. Každopádně tento vzhled jsem v Superbu ještě neviděl. Nejspíš to bude pro modelovou péči 2022, pro Sportline verzi. Takže bych odhadoval, že pokud to bylo před Vánoci (tedy po 6/2021), tak už to je MR2022, takže možná po nějaké úpravě kódování to tam bude, ale to nedokážu vůbec říct, s tím jsem se nesetkal ještě osobně.
Leden 25, 20223 r Takovou grafiku má RS, zde podle pedálů a volantu opravdu evidentně sportline, protože RS u Superba není. Proto pokud nemáš sportline, tak tento skin nejspíš neuvidíš.
Leden 28, 20223 r Sportline/RS ma opravdu jiny "layout" ktery lze menit pres diagnostiku (ma tam natvrdo vic cervene barvy a trochu jine pozadi). Na obrazku je ale i novy design obecne, ktery ma prave napr. novy Kodiaq, fabia a mel by mit uz i superb (je to videt treba tady).
Leden 28, 20223 r Mě de to osobně libí, akorát mě stve skin budíku u kterého nemůžu příjmnout hovor jen přes infotaiment
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.