Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte mam problem, ze mi zacal praskat pravy predny reproduktor v A stlpiku pri prehravani hudby.

a dalsia chyba ze v spatnych zrkadlach v tych led svetlach ktore svietia na zem je natecena voda...

Tak reklamuj.

• 2 týdny později...

No pokud to takhle neotevřeš bez klíče, tak asi nemá cenu to řešit, ne?

• Autor

ja som to skusal a funguje to tak :D 

Skusal si aj bez kluca ci sa to otvori?

• 11 měsíců později...

Nesvítí mi světlo ve dveřích po otevření, neví někdo čím to je?

to Barak: taky nad tím dumám .. asi je to pouze odrazka..?

Je to pouze odrazka.

• 9 měsíců později...

Ahoj, nové auto mám jen pár dnů. Tak se s ním zatím seznamuji. Na maxidotu se mi objevil symbol, který jsem našel v souvislosti s jízdním asistentem - detekce chodců

( autíčko s hodinami ). Mám se tím nějak znepokojovat, nebo to zmizí časem samo. Děkuji za rady. 

P3210059.JPG

Muze svitit az 30s po rozjezdu a pak znasne a pak uz ho neuvidis.

• 1 rok později...

Ahoj,

nestalo sa vám, že s vám svojvoľne vymazali údaje o dlhodobej priemernej spotrebe  od  začiatku používania? Mne sa to už vymazalo dvakrát za celu dobu používania Karoqua. Mám najazdených necelých 9500km a baterku som neodpájal  :-).

Možno sa to tu niekde už spomínalo, ale som to nenašiel, tak sorry.

Ď za rady.

Mne sa to tiez zmazalo dva krat a mam priblizne tolko km co ty. Myslim, ze sa to maze po 10000 km, alebo po 100 hodinach. 

Tipnul bych si, že je tam "counter", který dlouhodobé údaje maže pravidelně po dosažení ujetých km. Do času se na sedmisegmentovce vešlo 99 hod 59 min, případně 9999 km. A potože 10000/100 = 100, tak je jisté, že se bude mazat při překročení času (dl. průměr >100 km/h asi nikdo nemá). Jen takové vodítko. Ale není důvod, aby se (současně) mazaly i krátkodobé údaje a hlavně počítadlo "trip".

• 2 týdny později...

Asi to tak bude mě se to taky pořád nuluje, to je teda celkem slabý, jen 100h. Já bych si přál aby tam byla spotřeba nejlíp na celou životnost auta :) Na Opelu jsem měl dvě počítadla a přes 12.000km to běžně napočítalo, včetně průměrné rychlosti, pak většinou přisla nějaká porucha a reset počítadla v servisu :))

• 2 měsíce později...

Zdravím, tak u mého Karoqa 2.0 tsi sportline koupeno v dubnu 2020 začalo také docházet od ledna k náhodnému nulování spotřeb a hodin. Reklamováno a bylo mi řečeno že škoda o problému ví a čeká se na nový software, prý snad do dvou měsíců...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.