Publikováno Červen 11, 20187 r Ahojte mam problem, ze mi zacal praskat pravy predny reproduktor v A stlpiku pri prehravani hudby. a dalsia chyba ze v spatnych zrkadlach v tych led svetlach ktore svietia na zem je natecena voda...
Červen 25, 20187 r https://auto.idnes.cz/skoda-karoq-seat-ateca-virtualni-pedal-odemykani-auta-viko-kufru-pxq-/automoto.aspx?c=A180621_154252_automoto_Fdv Riesil ste niekto?
Březen 21, 20205 r Ahoj, nové auto mám jen pár dnů. Tak se s ním zatím seznamuji. Na maxidotu se mi objevil symbol, který jsem našel v souvislosti s jízdním asistentem - detekce chodců ( autíčko s hodinami ). Mám se tím nějak znepokojovat, nebo to zmizí časem samo. Děkuji za rady.
Březen 31, 20214 r Ahoj, nestalo sa vám, že s vám svojvoľne vymazali údaje o dlhodobej priemernej spotrebe od začiatku používania? Mne sa to už vymazalo dvakrát za celu dobu používania Karoqua. Mám najazdených necelých 9500km a baterku som neodpájal :-). Možno sa to tu niekde už spomínalo, ale som to nenašiel, tak sorry. Ď za rady.
Březen 31, 20214 r Mne sa to tiez zmazalo dva krat a mam priblizne tolko km co ty. Myslim, ze sa to maze po 10000 km, alebo po 100 hodinach.
Březen 31, 20214 r Tipnul bych si, že je tam "counter", který dlouhodobé údaje maže pravidelně po dosažení ujetých km. Do času se na sedmisegmentovce vešlo 99 hod 59 min, případně 9999 km. A potože 10000/100 = 100, tak je jisté, že se bude mazat při překročení času (dl. průměr >100 km/h asi nikdo nemá). Jen takové vodítko. Ale není důvod, aby se (současně) mazaly i krátkodobé údaje a hlavně počítadlo "trip".
Duben 11, 20214 r Asi to tak bude mě se to taky pořád nuluje, to je teda celkem slabý, jen 100h. Já bych si přál aby tam byla spotřeba nejlíp na celou životnost auta :) Na Opelu jsem měl dvě počítadla a přes 12.000km to běžně napočítalo, včetně průměrné rychlosti, pak většinou přisla nějaká porucha a reset počítadla v servisu :))
Červen 11, 20214 r Zdravím, tak u mého Karoqa 2.0 tsi sportline koupeno v dubnu 2020 začalo také docházet od ledna k náhodnému nulování spotřeb a hodin. Reklamováno a bylo mi řečeno že škoda o problému ví a čeká se na nový software, prý snad do dvou měsíců...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.