Prosinec 19, 20213 r Ahojte, Váš problém bol do nedávna aj môj. Komunikoval som a napísali viz. niže. Spravil som a už to funguje.Tiež som nezabudol ešte zdôrazniť, aby o tomto verejnosť aj informovali. ivko ,,Dobrý deň, kolegovia z infolinky nás požiadali o vybavenie Vášho podnetu. V pondelok prebiehala na našom serveri aktualizácia ktorá mohla zapríčiniť krátkodobé výpadky. Podľa mnou dostupných informácii bol problém vyriešený v pondelok vo večerných hodinách. V prípade ak problém pretrváva, vysúšajte ešte zavrieť aplikáciu, tak aby nebola otvorená na pozadí. Otvorte je znovu, ak bude hlásiť opäť chybovú hlášku odinštalujte aplikáciu a nainštalujte ju opätovne. Ak ani to nepomôže vyhotovte nám aktuálnu snímu a pošlite nám ju, postúpime to na výrobcu vozidiel ŠKODA. Obchodné podmienky k službám ŠKODA Connect Vám boli doručené do vašej emailovej schránky pri vytvorení objednávky. Skontrolujte si svoju poštovú schránku v období kedy ste vytvárali objednávku. K ich nenájde pošleme Vám ich emailom. S pozdravom Peter Triebeľ, After Sales Technika ŠKODA AUTO Slovensko s.r.o., Sabinovská 6, 821 02 Bratislava, Slovak Republic servis.info@skoda-auto.sk, www.skoda-auto.sk, www.skoda-auto.com
Prosinec 19, 20213 r Mne to teda nepomohlo. Inak neviem o ziadnom pondelku, kedze este v piatok mi appka fungovala.
Prosinec 19, 20213 r Presne tak ... Odinštaloval a nainštaloval som ju 3x a stále nefunguje... Takže len kecy. A keď im akože pošlem screen shot tak co...? Pošlu mi technika ku mne domov :-) Upraveno Prosinec 19, 20213 r od titanius
Prosinec 19, 20213 r V nastaveni aplikaci vybrat Škoda connect, zastavit aplikaci, smazat cache, odebrat aplikaci. Nainstalovat a spustit. Tak vám to také neběhá? Mě to pomohlo, a pokud mám auto online (bílá planetka na MIB3), tak mi to jde. Občas při zapnutí NT aplikace napíše, že vypršel čas a mám to zkusit později, ale zapne se, ačkoliv tvrdí aplikace, že ne.
Prosinec 19, 20213 r Asi to bude problém jen částečného počtu uživatelů, jelikož některým uživatelům v sekci Enyaq "zmizeli auta" z účtu a nejdou ani přidat. Mě to třeba bez problému funguje. Jinak ty rady o promazání cache apky, odinstalaci a zasílání screenshotů jsou už známé, vždycky se snaží řešit problém u uživatele, ale bohužel z vlastních zkušeností, kdy mi Connect neběžel 2.měsíce vím, že je problém na straně provozovatele :-D
Prosinec 19, 20213 r před 3 hodinami, deto napsal: Mne to teda nepomohlo. Inak neviem o ziadnom pondelku, kedze este v piatok mi appka fungovala. přesně tak, apka nefunguje od soboty zkoušel jsem kde co, odinstalovat, vymazat data, několikrát a nic a píše mi to po přihlášení: a když dám po přihlášení OBNOVIT GARÁŽ, chvíli se to snaží a naskočí to samé, když dám + PŘIDAT,zadám nebo vyfotím VIM, tak naskočí: když se přihlásím na https://www.skoda-connect.com/ , tak naskočí: a nejlepší paradox na to je, že jsem psal hodnocení aplikace, že nechápu proč do toho furt vrtají a proč zrušili widget, tak mi zrovna v pátek odepsali, že pracují na nové lepší verzi a že se widgery ve vylepšené funkčnosti vrátí zpět a že se moc omlouvají Upraveno Prosinec 19, 20213 r od guest100
Prosinec 19, 20213 r Před hodinou, waikiki napsal: V nastaveni aplikaci vybrat Škoda connect, zastavit aplikaci, smazat cache, odebrat aplikaci. Nainstalovat a spustit. Tak vám to také neběhá? Mě to pomohlo, a pokud mám auto online (bílá planetka na MIB3), tak mi to jde. Občas při zapnutí NT aplikace napíše, že vypršel čas a mám to zkusit později, ale zapne se, ačkoliv tvrdí aplikace, že ne. a kdy ti to pomohlo? teď o víkendu, nebo kdysi?
Prosinec 19, 20213 r No, mne apka funguje... Odporúčam starý windowsácky trik: odinštalovať, vypnúť fón na minimálne 10 sekúnd (30 optimum), zapnúť, nainštalovať nanovo...
Prosinec 19, 20213 r a jakou máš verzi a na čem, já mám Android 11 a verzi aplikace 5.0.2 nicméně jak jsem psal, nejede ani webová aplikace...
Prosinec 19, 20213 r ja na tom byl jako @guest100 ... po postupu @stafa uz jen: Nepovedlo se pripojit ... A11, 5.0.2 ... minuly tyden stejna verze na klientu a jelo to ... online stejny jako u @guest100 Upraveno Prosinec 19, 20213 r od hamoun
Prosinec 19, 20213 r včera jsem jim psal i jako recenzi na apku, na mail neodepsali, recenze na apku byla po pár hodinách vymazána jediné co funguje je informace o opuštění oblasti a o rychlostí, to chodí... nezbývá než čekat a doufat Upraveno Prosinec 19, 20213 r od guest100
Prosinec 19, 20213 r před 13 minutami, guest100 napsal: a jakou máš verzi a na čem, já mám Android 11 a verzi aplikace 5.0.2 Súhlasí.
Prosinec 19, 20213 r Pokud nejede apka a ani portál nemá cenu cokoliv řešit. Jak jsem psal výše co mám zkušenosti z poslední doby jde vždycky o problém na straně provozovatele. Jinak pokud píšete na klasický infoline ŠA, přehodí to sem connectivity.helpdesk@skoda-auto.cz. Jinak mě funguje portál i apka 5.0.2, A12.
Prosinec 19, 20213 r před 2 hodinami, l79 napsal: Asi to bude problém jen částečného počtu uživatelů, jelikož některým uživatelům v sekci Enyaq "zmizeli auta" z účtu a nejdou ani přidat. Mě to třeba bez problému funguje. Jinak ty rady o promazání cache apky, odinstalaci a zasílání screenshotů jsou už známé, vždycky se snaží řešit problém u uživatele, ale bohužel z vlastních zkušeností, kdy mi Connect neběžel 2.měsíce vím, že je problém na straně provozovatele :-D Ano mám Enyaq a v pátek ráno jsem si přes appku vyhřál auto a odpoledne jsem v appce auto neměl :/ a to trvá doteď přes veškeré snahy o typy a triky s telefonem a aplikací...stále nic. Ani přidat nejde s hláškou "služba není dostupná". Upraveno Prosinec 19, 20213 r od Shaffi
Prosinec 20, 20213 r a uz to zase jede .. app i web ... no .. je to masakr, co jsou s tim schopni na strane SERVERU delat ... :(
Prosinec 20, 20213 r Klasika, vždy se s tím jebou o víkendu, jako by každý o víkendu ležel u televize a nikam nejezdil..
Prosinec 20, 20213 r Nevíte, jestli tyhle problémy jsou jenom s aplikací na android nebo i iOS? Pokud by to bylo na straně serveru, tak asi u obou že?
Prosinec 20, 20213 r proste to bylo zavisle na serveru ... asi i na konkretnich uctech .. ale problem NE v aplikaci, ale jinde ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.