titanius Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Jj už to znova funguje. Ale chcel som zapnúť Webasto,a práve vtedy nešla :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 23. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2021 V 19. 12. 2021 na 21:12, guest100 napsal: a kdy ti to pomohlo? teď o víkendu, nebo kdysi? Asi s křížkem po funuse, když už vám to běhá, ale po přechodu na Andraoid12 cca před měsícem, aplikace 5.0.2 a zatím všechno šlape dobře. Jen občas se objeví na displeji mobilu, že vypršel čas pro požadavek, ale stejně se povel vykoná - ať už zapnutí topení nebo dotaz na polohu či stav auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 23. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2021 tohle se mi stavalo drive i na 11 se starsi aplikaci ... zalezi podle me na konkretni odezve serveru ... jak se to "blbe" sejde, je to takto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Dakujem Skoda. Opat v "najlepsej" chvili.. 15 minutova snaha bez vysledku. Nakoniec vyskoci okno, ze sa mam zas prihlasit. Po prihlaseni sa opakuje chyba spojenia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Mně vše funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 ja jsem taky tento vikend nefunkcni .. :( je to "parada" ... je to porad dokola .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Asi po hodine sa to rozbehlo.. ale aj tak, clovek si plati za nieco co poriadne nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Ze Vas to bavi...:) a to si to jeste Skoda necha zaplatit... :) Po roce, co jsem to mel predplacene, jsem nechtel davat dva litry za nefunkcni APK... A tim padem to nepouzivam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Každého volba, mě stále plusy za těch 999.00 Kč za rok převažují nad nefunkčností. Vždy je to o tom, co a jak človek používa a zdá má případně adekvátní nahradu. Mimo to mi při dlouhodobé ooakované nefunkčností ŠA prodloužila devátně platnost licence. Dál to asi netřeba probírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Mam to len kvoli nezavislemu kureniu. Niekedy mam auto zaparkovane dalej, ovladac nema dosah, takze zapinam cez appku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 co vlastne dokaze ta polozka "Zpravy"? mam verziu aplikacie 5.02 a vypada to ze jedine co vie, je oznam "operacia bola neuspesna" funguje/fungovalo to uz niekomu niekedy? este skumam ci to zobrazuje len nejaky obrazok/wallpaper s errorom alebo to fakt malo fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 Mne to funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2021 Tak poslední výpadky jsem nějak ustál, ale teď už mi dva dny nefunguje ani apka ani portál. Všude se přihlásím, ovšem data se neaktualizují. Na infolince o žádném výpadku neví, ovšem borec říkal, že se asi "něco děje", protože se telefonáty ohledně problémů množí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 (editace) Viděl už někdo tuto hlášku? Bohužel je i po jízdě autem. Baterka má napětí v pořádku. Editováno: 2. leden 2022, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Ano,videl,ked som skusal viackrat po sebe spustat nezavisle kurenie cez apku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Opět se nemohu dostat do aplikace a zapnout topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 (editace) dnes vyjimecne se hlasim jako funkcni .. zkusil jsem z auta vytahnout teplotu a dostal jsem ji ... ALE .. pri delsim klikani (a kliknuti "zpet") "Operace byla neuspesna" ... ale pak zas vse jede ... maji v tom fakt bordel :( Editováno: 10. leden 2022, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Už mi funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Zdravím, nevím si rady s tím, že auto ztratilo internetové připojení. Mám ho nové, chtěl jsem se přihlásit jako hlavní uživatel. V jednom dni jsem to nedokončil, to ještě spojení bylo, teď chci pokračovat a auto je bez spojení. Zeměkoule už není bílá, ale jen taková šedavá. Možná jsem něco podělal já, ale fakt nevím. Pomůže obnovit tovární nastavení? A začít znova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 pokud se ti to chce nastavovat, nic tim nezkazis ... a budes mit jistotu. ja ho jednou delal a neuvedomil jsem si, co vsechno pak musim nastavit :) u me (MIB2.5) je bud cervena nebo bila .. sedou nevim ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) Doporučuji použít tlačítko na stropě, tam ti poradí, co a jak... Editováno: 13. leden 2022, autor: guest100 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Kluci dík za snahu, ale jsem už starší pán a tyhle tanečky mě nebaví, já se jim na ty pičičoviny vykašlu. Auto jezdí, brzdí, topí, svítí a tyhle blbiny vlastně nepotřebuju, webasto si naštěstí můžu pustit dálkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 To jo, ale jenom pokud je auto blízko, na větší dálku jedině přes apku pokud zrovna funguje. A s tím připojením je třeba mít trpělivost a vydržet, u mne to trvalo 3 dni, než jsem se zaregistroval a stal se hlavním uživatelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Pěkně mě to štve. Zas mi to nedalo, vlezl jsem do auta, k netu se připojil přes mobil. Chvilku byla bílá planetka, říkám si sláva. Pak se podařila synchronizace s uživatelem, říkám si jen tak dál. Takže ťuknu na stát se hlavním uživatelem a šlus, nelze. Mrknu na připojení a planetka šedá, zas bez připojení a už se to nechytlo. Až jsem se zpotil vzteky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Nepřepnulo se to samo na soukromí a tím planetka zešedne? Občas se mi stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.