Patrik1971 Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Ma picne....fakt tam niekto tie peniaze nesie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Jinak jde vidět, že ve škodovce mají pěkny bordel. Podpora už semnou přes týden řeší, proč mě nejde do mého MY2021 supa odeslat cíl z mobilu a posílá všechnymožné návody, jak to má jit a přitom to teda jít nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekJ Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Moja skúsenosť. Úprimne od cca listopadu až prosince minulého roku Škoda Connect (teraz MyŠkoda) ide konštantne dolu vodou, reálne rozmýšľam že tú appku odinštalujem, je to 50/50, v 06/2020 sa to takto rozhodne nechovalo. Mám to na iPhone, ale to neustále odhlasovanie s nutnosťou pri každom druhom spustení appky sa znovu prihlásiť ma pekne irituje. Nehovoriac že mi to po prihlásení zresetuje nastavenia. A prestáva pomaly ale isto aj fungovať zapínanie Webasta a vôbec appka je oproti realite pozadu tak asi o polhodinu. Hoši zo Škodovky to majú proste dofakané, škoda... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Tak od dnes opat online....po bankovom prevode to trvalo 3 prac dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam566 Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 (editace) Zdravím, mám problém s propojením Škoda Connect a auta. Auto jsem měl propojené s aplikací a všechno fungovalo jak mělo, nějak se mi ale podařilo můj účet smazat v autě. Tak jsem se chtěl znova přihlásit, v aplikaci mi to normálně vypsalo aktivační kód, akorát když kód zadám v autě, tak mi to napíše “Registrace neúspěšná. Zkuste znovu.” Nemáte prosím někdo nějakou radu? Editováno: 1. Červen 2021, autor: Adam566 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Funguje nekomu Skoda-Connect? Jak web, tak i appka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 web ne, už podle najetí (login) je tam nějaká chyba. Appka se mi na podruhé spustila a aktualizovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Tak web uz nahodil rovnou info o "udrzbe". APPka (iOS) uz taky jde, pred tim regulerne tyden neslo oboje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Co vam na webu nejede? Prihlasim se, vidim auto, vidim dnesni udaje o jizde ... na telefonu taky vse normalni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 https://www.skoda-auto.cz/technologie/pristup-do-vozu To jsem zvědavý jak spolehlivě to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 (editace) Ahoj, za jak dlouho vám začne fungovat problikání, případně houkání? Já když v appce kliknu tak cca 20-30s. Je to normální nebo by to mělo fungovat rychleji? Je to připojené na domácí Wi-Fi. a jinak když jsem na Wi-Fi, proč mi nejde rozkliknout na infotainementu položka Škoda Connect? Naskočí mi chyba. To funguje pouze se SIMkou? Editováno: 28. Září 2021, autor: MrMysakovich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 No já si myslím, že tu Wi-Fi mám lehce nadprůměrnou a hlavně AP je přímo před vozem. Každopádně těch 20-30s je normálních teda? a co ta položka v Columbusu když kliknu na Škoda Connect tak naskočí chyba. To funguje jen ze SIMkou nebo něco mám špatně nastavené? Pro vzdálené odemykání to po mně chce ověřit v autorizovaném servisu přes Škoda Ident. Na kolik cenově vyjde takové “ověření”? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 Ověření je zdarma. Musí tě ztotožnit dle řidičáku a zadat to do systému. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 (editace) Tak to je super. Prodleva tam ale u toho odemykání / zamykání asi taky bude co? Navíc když to chci mimo Wi-Fi tak musím vložit SIMKu nebo to funguje přes tu eSIM přes kterou funguje to nouzové volání, informace atd.? Tak už jsem to pochopil dneska po hovoru na infolince. Funguje to na vestavěné eSIM, nikoliv přes Wi-Fi či SIMku která je vložená. Jelikož je u nás v obci ale velmi špatné pokrytí, tak to má proto takové zpoždění v houkání a blikání. Když zajedu do pokryté oblasti tak si myslím, že to už bude fungovat dobře :-) Editováno: 29. Září 2021, autor: MrMysakovich 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Nebude :)) Je to porad stejne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Tak nic no. Ale stejně mi to nedá a vyzkouším to. Jinak jde vám v infotainmentu otevřít Škoda Connect aplikace? Píše mi to Chyba: Škoda Connect. Volal jsem ne infolinku a prý mají problémy se servery tak, že proto to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Tak teď už jsem to pobral když jsem si to přečetl podruhé :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Co říkáte na update aplikace MyŠkoda a absenci widgetu k této aplikaci? Za mě nic moc a widget jsem používal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Mne to pre istotu hneď po štarte spadne, takže na to nehovorím nič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Taky mi to padalo, tak klasika, odinstalovat jsem a nainstaloval znovu a tak jsem to musel udělat 2x až pak se to rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 (editace) Mě zase štve to, že když to otevřu naskočí: MyŠkoda is getting ready (mám telefon v EN) takže v češtině něco ve stylu MyŠkoda se připravuje. Pár aktualizací zpět rovnou naběhlo auto a tato hláška tam nebyla. Editováno: 25. Listopad 2021, autor: MrMysakovich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Áno funguje,ale s takýmto postupom... Starú verziu odinštalovať Novu nainštalovať Odinštalovať Novú nainštalovať Tadaaa funguje :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 (editace) No, asi toto bude cesta... Ja som len odinštaloval starú a nainštaloval novú... A prd! Up: bohužiaľ, ani niekoľkonásobné preinštalovanie nepomohlo... Stále po prihlásení nahodí intro a spadne... Editováno: 26. Listopad 2021, autor: stafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 (editace) Možno pomôže vytvoriť si nové heslo. Ja som heslo na starej verzii zabudol,tak som si musel vytvoriť nové ... Treba skúsiť aj túto možnosť :-) Editováno: 26. Listopad 2021, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Treba ísť do Nastavenia > aplikácie > Škoda aplikácia > pamäť > vymazať vyrovnávaciu pamäť a vymazať úložisko. Po tomto stačí spustiť aplikáciu opäť sa prihlásiť a už bude fungovať bez problémov. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.