chobott Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Tak jsem na FB videl jak nekdo ma na Maxidotu zobrazenou teplotu oleje, kdyz jsem to ale v Budikach nakodoval napsalo to samozrejme chybu....a tak premyslim zda to ma vubec teplomer oleje :-) mozna to maji jen nove motory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut z Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Mam citigo po poslednim faceliftu a teplotu oleje na maxidotu mam taky. Teplotu ukazuje od sedesati stupnu. Pri beznem provozu se teplota drzi na 89 a ted kdyz jsou vedra nebo se jede vetsi streka, tak se vysplha na 96 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 NO jestli budeme mit diru ve vane, tak by to slo dodelat ze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Nevím jak u tohoto modelu, ale teplota oleje se většinou ukazuje jen na autech s proměnlivým intervalem. Pokud se překóduje na pevný, info o teplotě z menu zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Jde o to jak to snima tu teplotu, myslim ze to je nejak vypoctena, HW cidlo tam podle mne neni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Snímač ve vaně je snímač hladiny a teploty oleje viz 44-Prodloužené-servis.-intervaly.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Ano, to jsou obecne pokyny, klasika to plati, ale pokud vim, tak Citigo ma jen olejovy tlakovy spinac, nic vic Etka ani Elsa nezna ... vedou do nej dva draty, takze jednofunkcni ... prave mi jde o to na zaklade jakych udaju to ukazuje teplotu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.