Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No pod tím novým sněhem to mohlo být i slušně uklouzáno, spíš je pěkný jak se odrazil a hned se mu kola roztočila. Na to že je to quatro a má RZ že Švédska docela bída...

Vloženo
před 11 hodinami, stanmar napsal:

No pod tím novým sněhem to mohlo být i slušně uklouzáno, spíš je pěkný jak se odrazil a hned se mu kola roztočila. Na to že je to quatro a má RZ že Švédska docela bída...

To je superb ne? Vetsina quatter uz je jenom haldex

Vloženo

Zkoušel jsem pár lidem volat, někomu se nedovolal vůbec, ale těm co dovolal, tak prakticky nikdo nemůže. Může jen Motosman jako jediný  B)  Ten prostě nezklame.

Takže sraz opět odsouváme. :sleep:

Vloženo (editace)
před 9 hodinami, Clint napsal:

Zkoušel jsem pár lidem volat, někomu se nedovolal vůbec, ale těm co dovolal, tak prakticky nikdo nemůže. Může jen Motosman jako jediný  B)  Ten prostě nezklame.

Takže sraz opět odsouváme. :sleep:

ja mužu.  tak ke konci ledna?

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Já si ale nekoupil garsonku ve Varech, abych ji musel splácet do 60. :D V pětačtyřiceti to mám splacený a pak si budu kupovat už jen nový Škodovky.

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 3
Vloženo

Rozhodně. Celá ulice mi bude závidět Škodu Octavii 7. generace s motorem 0.5 MPI, který bude ze dvou válců jeden vypínat, pokud pojedu nad 50 km/h.

• Líbí se mi 2
  • Díky 1
  • Pozitivní 2

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...