Září 23, 20195 r nejhorší je, že to je pár let co se ve vozítku podobné konstrukce (G-Wiz) zabila v GB největší propagátorka...
Září 23, 20195 r před 13 hodinami, ka_r_los napsal: Tohle rozhodnutí je čistě politické, stejně jako se to rozhodlo, může se to i změnit, kdyby EU nebyla závislá na dodávkách ropy, tak se nad tím ani nepřemýšlí, jenže oni to zaobalují do ekologie... Už vidím jak statísíce kamionu po Evropě jezdí na baterky :-D
Září 23, 20195 r ty budou jezdit na zkapalněný zemní plyn LNG, už tak někteé jezdí v severských zemích.
Září 23, 20195 r Čau chlapi, musím odpískat dnešní sraz, nemůžu se hnout, mám v hajzlu krční páteř. Nepomohl ani obstřik, brní mě ruce a motá se mi hlava. Asi důsledek včerejšího cyklovýletu s malým. Mrzí mě to, dlouho jsme se neviděli. ☹️?
Září 23, 20195 r Ahoj. Dneska to nezvládnu. Včera jsem byl do 3 do rána na PC, kvůli prac. pohotovosti a obávám se, že bych cestou k vám nejspíše usnul.
Září 23, 20195 r Ty jo se to tu rozpadá . Já dneska s dědkem objel pár bazaru a máme vybráno audi Q5 teť už jen vybrat.
Září 23, 20195 r Nějak se to tu rozpadá, Clintovi na letišti přistávají letadal bez klapek dnes, tak asi taky nebude mít čas. A to jsem zvažoval, že bych nakonec přijel. Beu, slibotechna mi sliboval flašku a raději mu brní záda.
Září 23, 20195 r Ty jo se to tu rozpadá . Já dneska s dědkem objel pár bazaru a máme vybráno audi Q5 teť už jen vybrat. Mno, to jsem zvědavý, jestli se Vám podaří sehnat Q5 2 roky starou, s nájezdem do 100000km za 400000kč...
Září 23, 20195 r Samozřejmě tyhle nároky jdou stranou strop se zvednul na 500tis a stáří taky s najezdem. Kufr nahradi tažné ? Petře ty nic nezvažuj a sedej do auta já počítám kolem 18h dorazím, mam toho taky dneska dost ale přijedu.
Září 23, 20195 r Autor Ozák viróza, Beuticek záda, Kokta to má daleko, Sabiza je na pc, Kočkaginovi se zastavilo po cestě auto... [emoji850][emoji850][emoji850]
Září 23, 20195 r sory..ja z práce odešel až v 18:00 a to nemělo cenu už jezdit.. příště to už snad vyjde :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.