Michal T. Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 V 4. 6. 2019 na 19:17, Mics0d napsal: Nevím kdy by teda mělo být zvláštní lakování, ale TITAN Modrá by měla být o něco tmavší od RACE dle fotek. Něco jako Red a Velvet. Lze možné také čekat více vrstev laku. Aktuálně je Černá crystal a Modrá titan z konfigurátoru pryč... asi to ladí :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 V konfigurátoru 1.5 TSI 110 KW 6.st.manuál. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Jj od 429900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 https://www.garaz.cz/clanek/skoda-scala-1-6-tdi-ma-smysl-priplacet-za-diesel-21001926?dop-ab-variant=12&seq-no=2&source=hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Je skoda, ze Scala narozdil od Kamyku nedostala kolenni airbag a zadni airbagy v zakladu. Nebo se snad neco chysta? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Při této cenové politice Scalu úplně zabili, cena/výbava, Kamiq universálnější auto i pro rodinu. Jen v reálu ta Scala je hezčí. Nové ceníky ještě nemají, třeba ty SRS dodají i tu Monte Carlo. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 to Jan R.: Kamiq jako univerzálnější auto pro rodinu s kufrem menším o 70 litrů oproti scale rozhodně nebude. Spíše pro mladé páry s max. jedním dítětem nebo pro seniory, kterým 400litrový kufr bude stačit. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Kdo jste četli výše, tak jsem dal Scalu v pondělí kvůli nefunkčnímu dešťovému senzoru, chybějící schránky na brýle a aerohluku od řidičových dveří do servisu na záruční opravu. Hned pondělní telefon, že dešťový senzor funguje v pořádku, auto bylo objednáno bez té schránky dle Škody (mimochodem, to jde neobjednat si základní výbavu? Dealer o tom nic neví.) a aerohluk vyzkouší v úterý odpoledne (protože jsem zjistil, že se děje, jen když je auto rozpálené od slunce). Senzor zkoušel rozprašovačem a stírá. Upozornil jsem ho na to, že když stírání pomocí senzoru vypnu v menu, tak nefunguje cyklovač a stírá naplno. Zároveň mě technik informoval o tom, že jsou jsou závadách desítky chyb od odpojení GPS antény, infotainmentu až po poruchy řídící jednotky včetně jejího odpojení, prý jestli jsem s tím něco nedělal, neodpojoval. Haha.. Dnes (ve středu) mi opět volal, že s tím cyklovačem to bylo opravdu divné chování, tak to řeší s výrobcem a aktuálně má rozebranou celou palubovku, infotainment, relátka, moduly a hledá... Vyjádřil se, že je i možnost, že auto pojede k výrobci a to bude nějaký ten týden trvat. Náhradní auto zdarma neposkytují, protože auto je normálně pojízdné. To be continued... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 To je nemilé, jestli rozebrali palubku, jak se potom bude chovat v zimě nějaké pazvuky, drnčení. To, že nedají náhradní auto je už běžná praxe skoro všech automobilek. V etosu šlo vyjet podle VIN, co všechno má auto z výroby, by se někdo mohl podívat. By tam jasně musel být kód a vysvětlivka bez stropní schránky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 před 21 hodinami, Jan R. napsal: Při této cenové politice Scalu úplně zabili, cena/výbava, Kamiq universálnější auto i pro rodinu. Jen v reálu ta Scala je hezčí. Nové ceníky ještě nemají, třeba ty SRS dodají i tu Monte Carlo. Co je na komentáři špatného? @Pawouk když tuto funkci zastupoval Yeti 1.2 TSi, teď i Dacia Duster, každý nemůže vyplácnout 8kil za Kodiaq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 @Jan R. Já bych třeba o Kamiqu nikdy ani vteřinu neuvažoval. Spíš bych měl dilema kvůli OIII Tour. @tomas.zmuda držím palce, zatím takový klasický AS přístup. Stejně je to stupidní s tou jejich neochotou poskytovat náhradní vůz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Spíš je zajímavé že někde to očividně jde...https://www.skoda-auto.sk/servis/nahradne-vozidloAle ta schránka je docela zajímavý argument, dali ti to písemně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Ohledně schránky počkám na ukončení záruční opravy a uvidím, co tam bude napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 https://auto-mania.cz/test-skoda-scala-1-6-tdi-85-kw-2019/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 před 22 hodinami, tomas.zmuda napsal: Kdo jste četli výše, tak jsem dal Scalu v pondělí kvůli nefunkčnímu dešťovému senzoru, chybějící schránky na brýle a aerohluku od řidičových dveří do servisu na záruční opravu. Hned pondělní telefon, že dešťový senzor funguje v pořádku, auto bylo objednáno bez té schránky dle Škody (mimochodem, to jde neobjednat si základní výbavu? Dealer o tom nic neví.) a aerohluk vyzkouší v úterý odpoledne (protože jsem zjistil, že se děje, jen když je auto rozpálené od slunce). Senzor zkoušel rozprašovačem a stírá. Upozornil jsem ho na to, že když stírání pomocí senzoru vypnu v menu, tak nefunguje cyklovač a stírá naplno. Zároveň mě technik informoval o tom, že jsou jsou závadách desítky chyb od odpojení GPS antény, infotainmentu až po poruchy řídící jednotky včetně jejího odpojení, prý jestli jsem s tím něco nedělal, neodpojoval. Haha.. Dnes (ve středu) mi opět volal, že s tím cyklovačem to bylo opravdu divné chování, tak to řeší s výrobcem a aktuálně má rozebranou celou palubovku, infotainment, relátka, moduly a hledá... Vyjádřil se, že je i možnost, že auto pojede k výrobci a to bude nějaký ten týden trvat. Náhradní auto zdarma neposkytují, protože auto je normálně pojízdné. To be continued... Tohle auto není normálně pojízdné, ale je "Nenormálně pojízdné". No to je u Škodovky jako u nějaké pojišťovací společnosti, kde člověk musí umět rozeznávat mezi zaplavením, zatopením, potopením, zamokřením a co já ještě vím......... aby věděl na co má, nebo nemá nárok. Kurňa, jestli pomalu nebude lepší si nějaké auto vymyslet a vyrobit jako Laurin&Klement kdysi. Taky tak začali s výrobou, když kola od Němců se jim sypaly pod zadkem......a nechtěli jim to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 První série je holt testovací várka, bylo to tu už milionkrát prezentováno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Tak jsem měl možnost si Saclu projet. Protože mám v Octavii litrový motor s manuální převodovkou, zajímal mě ten samý. Nepostřehl jsem žádný rozdíl - pocit z jízdy a reakce motoru stejné. Ve svém autě nemám žádné zvláštní asistenty, takže jsem měl poprvé možnost si vyzkoušet line assist (mělo by to být povinné, protože mraky lidí jezdí jak hovada a debili a blinkry nepoužívají ze zásady) a taky adaptivní tempomat (vynikající a pohodlné ježdění speciálně po dálnici. S nějakými omezeními dobře využitelný i s manuálem - rád v autě vařím polívku ). Infotainment Bolero mě trochu šokoval - po připojení přes Mirrorlink se po chvilce hryzl, ale tak, že jsem musel aplikovat 10-sekundové stisknutí tlačítka ON/OFF. V Octavii se mi toto na Boleru nikdy nestalo. Nad hlavami mraky místa, obecně vevnitř taky. Kufr přiměřený a klid mi připadal srovnatelný s Octavií - tedy výrazně tišší, než Rapid. Podtrženo sečteno bych si uměl představit mít ji doma. Je to pěkné a kompaktní autko s opravdu velkorysým vnitřním prostorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 V 12. 6. 2019 na 15:58, tomas.zmuda napsal: Kdo jste četli výše, tak jsem dal Scalu v pondělí kvůli nefunkčnímu dešťovému senzoru, chybějící schránky na brýle a aerohluku od řidičových dveří do servisu na záruční opravu. Hned pondělní telefon, že dešťový senzor funguje v pořádku, auto bylo objednáno bez té schránky dle Škody (mimochodem, to jde neobjednat si základní výbavu? Dealer o tom nic neví.) a aerohluk vyzkouší v úterý odpoledne (protože jsem zjistil, že se děje, jen když je auto rozpálené od slunce). Senzor zkoušel rozprašovačem a stírá. Upozornil jsem ho na to, že když stírání pomocí senzoru vypnu v menu, tak nefunguje cyklovač a stírá naplno. Zároveň mě technik informoval o tom, že jsou jsou závadách desítky chyb od odpojení GPS antény, infotainmentu až po poruchy řídící jednotky včetně jejího odpojení, prý jestli jsem s tím něco nedělal, neodpojoval. Haha.. Dnes (ve středu) mi opět volal, že s tím cyklovačem to bylo opravdu divné chování, tak to řeší s výrobcem a aktuálně má rozebranou celou palubovku, infotainment, relátka, moduly a hledá... Vyjádřil se, že je i možnost, že auto pojede k výrobci a to bude nějaký ten týden trvat. Náhradní auto zdarma neposkytují, protože auto je normálně pojízdné. To be continued... Něco na tom bude, co říkal prodejce Dnes jsem viděl reklamní předváděčku také z první série a na faktuře je přímo položka schránka s vlastním kódem ( jestli máš stejný typ faktury). Jsem zvědav na výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Ta plastová/gumová linka mezi světlem a sklem víka kufru - zde v kvalitním provedení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Jj, na druhé straně to bylo také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Vypadá to jako poškození při mytí wapkou, než jako výrobní vada...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Na Slovensku již aktualizované materiály - nová brožura.https://webapps.skoda-auto.sk/Cenniky-a-katalogy/katalogy/Skoda_Scala_katalog.pdf a ceník (nevím jak se ceny (ne)posunuly k MR2019) MR2020:https://webapps.skoda-auto.sk/Cenniky-a-katalogy/cenniky/Skoda_Scala_cennik.pdf V brožuře již další barvy, všimněte si dostupností: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 (editace) Ceník z 15. dubna v SK Motorizácia Active (eur) Ambition (eur) Style (eur) 1,0 TSI/70 kW 5st. manuál 13 490 14 990 - 1,0 TSI/85 kW 6st. manuál - 16 230 18 030 1,0 TSI/85 kW 7st. automat - 18 190 19 990 1,5 TSI/110 kW 6st. manuál - 17 990 19 790 1,5 TSI/110 kW 7st. automat - 19 990 21 790 1,6 TDI/85 kW 6st. manuál 17 430 18 930 20 730 1,6 TDI/85 kW 7 st. automat - 20 930 22 730 Tudíž nezměněny stejné Editováno: 18. Červen 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 (editace) Viděl jsem snad třetí auto, kterému lícují zadní světla, snad už budou tak všechny. Snažím se přijít, kdy ten redaktor z toho nedávného testu našel ty výztuhy, kromě té jedné podélné, nic zvlášťního proti konkurenci tam není ?. Editováno: 18. Červen 2019, autor: Jan R. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 (editace) Co jsou ty procenta v té brožuře? Editováno: 18. Červen 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.