Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jak si vyměníit stírací lištu najdeš v Návodu k obsluze vozidla. Pokud návod nemáš, tak si ho můžeš stáhnout, nebo jen přečíst na webu Škoda Auto. Je to jednoduché jak facka. 

Vloženo

Děkuji za obšírnou odpověď. Návod (ke svému autu) mám, jsou v něm vyobrazeny dokonce dvě varianty zadního stěrače.

Bohužel na autě mám variantu třetí.

Konkrétně - v návodu radí zmáčknout pojistku a vytáhnout lištu. Tu pojistku tam ale nemám...

Vloženo (editace)

Varianty by měly být dvě, ty máš tu starší. Kdyžtak si stáhni z webu ŠA manuál pro rok 2007-2009 (hint: musíš znovu zvolit češtinu ve formuláři, jinak se zvolený starší návod nezobrazí). Není to úplně inteligentní systém, ale pochopil jsem ho i já, takže to zvládneš taky. Stěrač se musí tuším zvednout, otočit a vysunout z ramínka i s tím držáčkem, který je na ramínku naražený.

EDIT: Ta pojistka, pokud koukáš na správný návod, by právě měla být naražená na ramínku a stačí ji vytáhnout ve směru šipky.

Editováno: , autor: Twisted
  • o 3 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Dneska jsem ten zadní stěrač také měnil. Musí se nejdřív zvednou rameno, pak otočit stěrač, aby byl kolmo k rameni a potom se posune ten plastový klobouček (na středu stěrače) doleva. Tím se vlastně uvolní pojistka a stěrač jde vyndat. Není potřeba žádná síla.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...