BoBo88 Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Od jednoho prodejce mi bylo řečeno, že ty tlačítka tam jsou vždy. Tak právě nevím zda ano nebo ne. Jde mi o to, zda je možnost zaplatit si fungování těchto tlačítek až poté co mi auto přijde a budu vědět, že to chci :) V konfigurátoru jsou tyto tlačítka za 0 Kč (přesně "Tísňové volání" - nevím zda se myslí i ta ostatní), ale musím k tomu přihodit "Care Connect 3 roky + Infotainment Online 1 rok" za 8 100 Kč. V konfigurátoru existuje i samotná položka "Care Connect 3 roky + Infotainment Online 1 rok" a k tomu si musíte dát "Tísňové volání". Proto jsem si to k autu nedával s tím, že případně dokoupím potom. Snad je můj problém pochopitelný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 já to neobjednal a tlačítka tam nemám, opravdu si musíš do konfigurtoru dát carre connect a tísňové volání, jinak tam nebudou a uz to nikdy nerozchodíš, ale třeba v novém modelovém roce MR 2019 to je již jinak ale nezaučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 modelový rok 2019 to bude, objednával jsem v září 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 11. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Nemyslím si, že se v tomto ohledu pro MR 2019 něco měnilo (ve výčtu změn to nebylo). Jinak jak píše @olexaV je potřeba si to v konfigurátoru navolit, aby tam ta tlačítka byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 pokud máš tísňové volání, máš tam i Car Connect. Nicméně tvůj prodejce by ti to měl vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Mám MR 2019 neobjednal jsem a nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 díky za rady. Ano dává to smysl, že to tam jen tak nebude. Nakonec jsem i volal prodejci, ten to bude zjišťovat. Na infolince ŠA mi bylo řečeno, že CareConnect nefunguje bez modulu s eSIM kartou (což jsem věděl) a ten je ve voze pouze pokud objednám "Tísňové volání". Toto volání funguje bez dalších poplatků 14 let jen za CareConnect musím platit paušálně. Momentálně v konfigurátoru za 8100 Kč na 3 roky společně s 1 rok Infotainment Online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 2. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Tak u našeho auta funkce zpřístupněna. Poměrně za dlouhou dobu, ale přece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 odemykani zamykani funguje jenom je treba zajit do skodovky overit identitu a je to super vec protoze se mi sem tam stane ze zapomenu zamknout auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 Můžu vědět jak jste to nakonec rozchodili, ja tam to odemknout nebo zamknout nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 5. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2020 @laskymartin a proč si nenastavíš samo-uzamknutí auta, když je klíč mimo auto? Uzamkne se po cca 3 minutách samo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 A jak se to dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 @PetriCZECH To jde nastavit někde v meníčku nebo online? Já jsem to teda zkoušel na Googlu hledat a vyšlo mi že to jde jen s Caristou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 V infotainmentu v nastavení vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 (editace) před 21 hodinami, j.jurasek napsal: Můžu vědět jak jste to nakonec rozchodili, ja tam to odemknout nebo zamknout nemám V aplikaci světla a dveře a aby to fungovalo musíš se nechat ověřit(totožnost) u servisního technika. Editováno: 6. Prosinec 2020, autor: KyAeRtOiQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Tak jsem aktualizoval Škoda connect na My embéčko ... Na rozdíl od původního My embéčka, které zobrazuje, že končí 10.12., nemám zobrazeny údaje o stavu km, stavu paliva, nebo baterie ... mohu maximálně posílat trasy do auta, tedy stejné jako v původní škoda connect, takže celkově změna na nic a velké govno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Účet ti funguje původní a nebo jsi musel založit nový ? Díky. Nová ikona vypadá šíleně :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Účet původní jen se znovu přihlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 před 12 hodinami, velkytom napsal: Tak jsem aktualizoval Škoda connect na My embéčko ... Na rozdíl od původního My embéčka, které zobrazuje, že končí 10.12., nemám zobrazeny údaje o stavu km, stavu paliva, nebo baterie ... mohu maximálně posílat trasy do auta, tedy stejné jako v původní škoda connect, takže celkově změna na nic a velké govno ... Mně se appka aktualizovala a mám tam vše, co jsem měl ve Škoda Connect od počátku aktivace, tj. od září 2020. Loginy původní (tak jak uváděli v informačním e-mailu). Vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Škodovka tvrdí, že došlo ke sloučení těch dvou aplikací, ale zatím to vypadá jen na to, že MyŠkoda končí bez náhrady. V původním Škoda Connect (dneska nově MyŠkoda) mi nic nepřibylo. Jediná viditelná změna je jen to přejmenování. Po aktualizaci aplikace se zobrazilo hlášení, že je možné připojit telefon k autu přes Smartlink tak jsem to po dlouhé době zkusil. Po 20 minutách laborování jsem toho zas nechal. Telefon píše připojeno a Amundsen píše nepřipojeno. Měli by se ty dva domluvit, co platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Jo, také tam mám vše, co jsem měl ... tedy nic, t. j. maximálně si poslat trasu do navigace, oznámení, záznam jízd a kontakt na servisního partnera, trochu se změnilo rozhraní a zmizelo propojení s My embéčkem. Ale počítal jsem s tím, že tam budu mít i co bylo v původním My embéčku, když to má být jeho náhrada. Buhužel nemám, sice po přihlášení do embaso účtu na netu vidím spoustu dalších věcí ke stavu embéčka a jeho jednotlivých funkcí, co tam dříve nebylo, ale tam je mě to platný jak mrtvýmu zimník, zajímá mě apka. Tam v jeden okamžik i proběhlo zobrazení stavu km, ale to byl nějaký výstřelek, bo už ani boha. No až to bude fachat, bude to pěkný, ale to já už asi mít embéčko nebudu, bo mě už sejří pořád dělat pokusného králíka (tohle alespoň nemá na funkci rostlináře vliv) a je to poslední kapka k tomu začít se poohlížet, čím jiným bych na jaře klokana nahradil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Na webové verzi taky nic nového nevidím. V aplikaci byla i servisní historie, teď už není nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Že se jim na to nevys..te,nikdy to pořádně nefungovalo a ještě platit by chtěli🖕. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Jsi napsal presne, za to beta testovani by uzivatelum meli platit. Obecne infoteiment, apka dost slaba mista a oprava v nedohlednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 V 5. 12. 2020 na 23:07, PetriCZECH napsal: @laskymartin a proč si nenastavíš samo-uzamknutí auta, když je klíč mimo auto? Uzamkne se po cca 3 minutách samo.... ahoj nemohl by jsi na to nastaveni udelat nejake videjko prosim ja to nenasel dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.