Tifone Vloženo 25. leden 2009 Vloženo 25. leden 2009 Chtěl jsem čipnout 1,9tdi ale řídící jednotka EDC 17 a zatím mám smůlu.Alespoň teda za rozumný prachy. Citovat
TDIfun Vloženo 27. leden 2009 Vloženo 27. leden 2009 a já právě začal uvažovat o chipu od Dakieho.. doufám, že se něco nepo... když do toho půjdu.. Doporucuji udelat i poradnej IC, protoze ty male kosticky v podbehu se maji tendence brutalne prehrivat a neni problem nasavany vzduch teplota 130st a na cooleru lze smazit rizky.. Pote lze program pekne korektne odladit a vykon drzet i ve vetsi zatezi. Citovat
elder Vloženo 10. Únor 2009 Vloženo 10. Únor 2009 Zdravim, jestli se bude dělat zase akce u Cimbu, dejte mi prosím PM vědět, rád se přidám. Citovat
elder Vloženo 10. Únor 2009 Vloženo 10. Únor 2009 Zdravím, kdyby se náhodou letos opakovala hromadná akce u Cimbu, vloni prej byla sleva 50 procent (ale propasnul jsem ji), tak mi prosím napište PM. Děkuji. Citovat
jvees69 Vloženo 5. Březen 2009 Vloženo 5. Březen 2009 Cimbu necimbu, vždy jde jen o software ne?? Měl bych jednu zákldaní otzku: BÁT SE CHIPU TDI NEBO NE? (myslím tím nadměrné opotřebování motorových částí, podvozku atp.) -je po chipu nutné zkracovat intervaly servisních prohlídek, výměny kapalin, oleje, přidávat do paliva aditiva atd. atd. ? Citovat
pentadius Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Honzo, já jdu koncem března do chipu taky ... olej i filtry měním po 10 tkm. Bude provádět i zástavba většího IC, už se na to mooooc těším Citovat
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Pánové, já mohu doporučit jedině mr. CIMBU !! Nechal sem si u něj seřídit motor v 88tkm, ted mam 153tkm. Menim kapaliny a filtry dle jeho instrukcí a voala.. motor přede jak kotě. Ano, je to asi nejdražší nabídka, ale je to jistota. --JB Až na to, že v sérii jsi měl stejně skutečný výkon někde okolo 85-90kW a těch 101 je maximum, takže jestli ty prachy stály za nárůst výkonu o 10-15kW.......... Citovat
pentadius Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Do cimbu bych nešel, nerad podporuji zlatokopy, obzvlášť po tom co jsem s ním mluvil Citovat
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Jendo já mám na autě chip téměř od novoty a to právě ten od CIMBU = původní majitel ho tam dle faktury dal po cca roce zajetí auta a do dneška naprostá spokojenost. Rozvody měním po 60t, olej a filtry mi vychází po cca 12-13t. Ohledně aditiv: jsem zvyklej je tam dávat - konkrétně dávám VIFko a nikdo mi nevymluví, že se po něm motor "uklidní", ale to není záležitost chipu, někdo aditivum skrátka přidává a někdo né, za mne aditiva ano - těch 250,-Kč na x měsíců klíďo zainvestuju Jináč ohledně opotřebení motoru a podvozku: poslední emise naprosto OK, nyní najeto cca 130t a vše šlape jak hodinky, na podvozku dělány běžné věci: gumičky stabíků, čepy řízení a nyní tlumiče - ale to vše za poslední dva roky, což je dle mne běžná "lhůta" výměny. Já jsem s chipem naprosto spokojenej a rozhodně bych do něj šel znovu, jestli by vyhrálo CIMBU tak to nevim nevim - cena je dost vysoko, ale každopádně bych nešel do žádný "garážový firmy"...solidně vypadá i Dieselpower od nás z Chomutova a TDIfun asi taky ví o čem mluví. Jináč jukni sem, na co se ptáš, tak tam jsou odpovědi: http://www.cimbu.cz/index.php?page=faq&lng=cze Citovat
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Až na to, že v sérii jsi měl stejně skutečný výkon někde okolo 85-90kW a těch 101 je maximum, takže jestli ty prachy stály za nárůst výkonu o 10-15kW.......... V serii je snad 74kw a 240Nm - po chipu na brzdě je max 101kw a 330Nm, pokud dobře počítám: 17kw a 90Nm nárůst - jináč já v ruce neměl protokol z brzdy, původní majitel mi sděil že odbržděno 100kw. Ale jak píšu, já s chipem CIMBU naprostá spokojenost...přesto bych zamířil z důvodu ceny ke konkurenci. Citovat
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 V serii je snad 74kw a 240Nm - po chipu na brzdě je max 101kw a 330Nm, pokud dobře počítám: 17kw a 90Nm nárůst - jináč já v ruce neměl protokol z brzdy, původní majitel mi sděil že odbržděno 100kw. Ale jak píšu, já s chipem CIMBU naprostá spokojenost...přesto bych zamířil z důvodu ceny ke konkurenci. V sérii je papírově 74kw, ale skutečně tam je ta mnou udávaná hodnota. Citovat
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Jendo já mám na autě chip téměř od novoty a to právě ten od CIMBU = původní majitel ho tam dle faktury dal po cca roce zajetí auta a do dneška naprostá spokojenost. Rozvody měním po 60t, olej a filtry mi vychází po cca 12-13t. Ohledně aditiv: jsem zvyklej je tam dávat - konkrétně dávám VIFko a nikdo mi nevymluví, že se po něm motor "uklidní", ale to není záležitost chipu, někdo aditivum skrátka přidává a někdo né, za mne aditiva ano - těch 250,-Kč na x měsíců klíďo zainvestuju Jináč ohledně opotřebení motoru a podvozku: poslední emise naprosto OK, nyní najeto cca 130t a vše šlape jak hodinky, na podvozku dělány běžné věci: gumičky stabíků, čepy řízení a nyní tlumiče - ale to vše za poslední dva roky, což je dle mne běžná "lhůta" výměny. Já jsem s chipem naprosto spokojenej a rozhodně bych do něj šel znovu, jestli by vyhrálo CIMBU tak to nevim nevim - cena je dost vysoko, ale každopádně bych nešel do žádný "garážový firmy"...solidně vypadá i Dieselpower od nás z Chomutova a TDIfun asi taky ví o čem mluví. Jináč jukni sem, na co se ptáš, tak tam jsou odpovědi: http://www.cimbu.cz/index.php?page=faq&lng=cze Bez čipu stačí rozvody 120tis. olej a filtry hravě 15tis. Dělat rozvody po 60tis a olej po 12-13tis - to by se mi tak chtělo.... Citovat
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Ale já zapomněl, za ten pocit, že pozávodíte FRS to stojí. Citovat
Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Mello: ne u každého vozu co ŘJ to originál 74kW je min. udávaný výkon Citovat
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Mello: ne u každého vozu co ŘJ to originál 74kW je min. udávaný výkon Zatím ( ať už to brzdlili kde chtěli a model to byl jakýkoliv s jakýmkoliv motorem PD ), tak byl skutečný výkon minimálně o 10Kw a spíš o 15kW vyšší. Takže asi tak nějak. Citovat
pentadius Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Taky by mě to zajímalo, co na to TDIfun? Jaké jsi s tím měl zkušenosti? Citovat
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Bez čipu stačí rozvody 120tis. olej a filtry hravě 15tis. Dělat rozvody po 60tis a olej po 12-13tis - to by se mi tak chtělo.... Bez chipu ano...já mám chip Nezávodím s RS, pokud si dobře pamauješ, udával jsem průměrku 5,2l/100km = jezdim spořivě...u mne je zadostiučinění, že když jedu s rodinou na vejlet nemusim podřazovat do kopce, jede to slušně a do kufru narvu kočárek Pentadius: asi tak, chce to někoho kdo ví o čem mluví Citovat
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Ten chip má skutečnou reálnou hodnotu někde okolo 3-5tis korun českých devalvačních , jinak je to o ničem. Citovat
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Ten chip má skutečnou reálnou hodnotu někde okolo 3-5tis korun českých devalvačních , jinak je to o ničem. To každopádně, ale jelikož jsem to už chiplý koupil jsem rád že to tam je....ale původní majitel byl podnikatel, tak asi cenu neřešil (dle jeho slov v té době za chip CIMBU skoro 20t ). Citovat
pentadius Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 kibi: taky dávám VIF a co se týče paliva jedině Verva Diesel (ze začátku i Shell V-power, ale pak mě nazlobili darebáci Citovat
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 kibi: taky dávám VIF a co se týče paliva jedině Verva Diesel (ze začátku i Shell V-power, ale pak mě nazlobili darebáci Ja tankuju jedině na lepších benzínkách a sem tam to "propláchnu" plnou Vervy....lepší shell jsem dával jen do benzíňáka Čím pak tě Shell sklamal, že by jsi četl řadu testů na V-power, kdy u nás běžná nafta se sotva průměrným cetanovým číslem, za néé běžnou cenu a jen co přejedeš hranice k němčourům kvalitní palivo? Citovat
pentadius Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Přesně taaak, jsou to hajzlící. Už jsem šmiknul i jejich smart-kartu Jinak s Vevou jak píšeš po doplnění VIFu to vrčí jako benzíňák Citovat
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 kibi: taky dávám VIF a co se týče paliva jedině Verva Diesel (ze začátku i Shell V-power, ale pak mě nazlobili darebáci Pěkný hovno. Přečetl sis jeden test v MF dnes a už jsi s pláčem utíkal k Benzině. Placebo. Měl by ses nad sebou zamyslet..... Citovat
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Přesně taaak, jsou to hajzlící. Už jsem šmiknul i jejich smart-kartu Jinak s Vevou jak píšeš po doplnění VIFu to vrčí jako benzíňák nech se vyšetřit... Citovat
pentadius Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Díky Mello, stejně to potřebuju. Pořád mám pocit že tam něco drnčí, asi to budou válce Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.