Jan R. Vloženo 3. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Bych řekl, že se povedl. https://www.auto.cz/novy-volkswagen-golf-poprve-bez-kamuflaze-vzhledem-neprekvapi-130479?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR19XGOYpPsOuSADluiTfLEtsVBd-CWnrhCc9diiV2TKFTs__NVL9VQblKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Přijde mi až příliš bez nápadu. K tomu se děsím, co vymysleli v interiéru, a ceny radši nechci vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Konzervativní a fádní to asi musí být v rámci tradice s extra širokým C sloupkem.Nedivil bych se, kdyby 1.0TSi Trendline atakoval půl míče [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Na přelomu ledna a února 2020 bude u prodejců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Mě se to líbí, ale přesunout vše na dotykovou obrazovku už o něco méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Tento rok by se měla ukázat plug-in Kia Ceed ( 1.6 s 8,4kWh baterií) a příští rok i ve FL i30, Scala jen zemní plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Tady jedno dráždidlo pro ty, co tvrdí, že Scala dražší než XY je naprostý nesmysl - https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-cz/260-27316/?vin=TMBEG6NW6L3010696 Na atlasu hub mají i pár fotek, ale není tam vidět nic převratného kromě "koženého" čalounění a el. ovládané sedadla řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Tak předváděčka, to je jasný. Když je tam taková sleva, může být i po nehodě, kroupech, kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Když už, tak kroupách. Nespekuluj, je to zcela nové a bez poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 To je tato U mě auto, na kterým se vystřídá x.řidičů, každý zkusí, co to dá u studeného motoru není nové. Každý to má jinak, za tu slevu to riziko nevzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 V zimě jsem taky naložil asi jako každý předváděcímu Rapidu1, do domu bych nechtěl ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Ano, slevy jsou pěkné, ale i jako roční operáky, půjčovny kdo nekupuje auto na jeden, dva roky to nemusí být výhra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 (editace) https://www.auto.cz/kia-ceed-1-0-t-gdi-vs-skoda-scala-1-0-tsi-kdyz-chcete-normalni-auto-130718 Editováno: 26. Srpen 2019, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Toho chromu na nárazníku trochu moc, ale siuleta stále stejná, celek se povedl https://autoroad.cz/novinky/97770-novy-volkswagen-golf-8-2020-jak-se-vam-libi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Jiná cesta konkurence......neříkám ani špatně ani dobře.....jen si myslím, že spousta lidí by dala přednost jednoduššímu a levnějšímu vozu, před dražším, ale zase nabitým moderními technologiemi..... https://www.autorevue.cz/hyundai-i30-nove-koupite-nejlevneji-v-historii-scala-by-se-mela-jeste-ucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Jj cena fajn, za to není ani snad FabieTa diskuze pod tím je záživná, kohouti na dvorku [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Kdyz pominu bulvarni nadpis clanku, tak nerika nic jineho nez "neplnime prodejni cile, musime zlevnit a do konce roku to dohnat za kazdou cenu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 To v Nošovicích dost klesli, oni tvrdili že i30 je konkurence Octavie III, nikoli Scaly. Jedna věc jsou tyto novinové články, druhá realita když přijdete k nim na saloon a chcete se tím svézt aby jste to koupili. Naprostý nezájem. U škody se sice též nehýkají nadšením že jste si přišli pro jedno auto, ale nabídku udělají a když hodně chcete tak se i svezete. Sem rád že mam zas na 5 let pokoj, to doprošování mne moc nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Nevím jak se scalou ale s rapidem jsem se svezl naprosto bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Hlavne i30 nie je stavana pre ludi s detmi. Prezentuje sa to ako hatchback s peknym cca 400l kufrom, no priestorova katastrofa. S octaviou sa to moze tak porovnavat po priestorovej stranke s max o1. S obchodnikom som ja problem nemal ani s ponukou. Dokonca bol aj uprimny a pravdivo potvrdil to co som cital, ze mozem oproti skode, astre cakat vyssiu spotrebu u diesla. Problem i30 je podla mna jednoznacne priestor. Ked som sadol za seba, mal som cca 6-7cm miesta od kolien po sedak. V astre j mam cca 10, astra k mala 13, scala 17. Nevraviac o par detailoch co ten pocit stiesnenia este umocnovali. Kudor pekny, ale na scalu to nema. Co by som u nich videl ako plus, bolo spracovanie interieru, ergonomika a kvalita. Nemyslim si, ze scala je na tom zle, ale i30 mi prisla ergonomickejsia. Ale k tomuto sa vyjadrim vo vlastnom vlakne, ked cosi zajazdim. Po 2t km na scale este nejdem robit podrobnu recenziu :D Velke plus i30 je ta zaruka bez obmedzenia km. To som si podrobne predebatil, co to vsetko zahrna i podmienky a to bol najvacsi tahun u nich. U mna ale z porovnanych aut, bola i 30 posledna. Mozno to umocnil i dojem, ze predtym pol hodinu som bol v skodovke a tam scala proste bodovala. Priestor, kufor, detsky bicykel a ine veci na test co som priniesol hltala o 106 :) tie iste veci pri i30uz davali zabratz a bol to tetris. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Já se Scalou také nejvíce 16km okruh, jakýkoliv autosalon v Praze to hned nabídne. Chybí mi jen 70kW a litr s automatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Uvidí se, co registrace na konci roku. Nedávno jsem viděl nabídku i30 za 300 + 16 zimní kola a výkupní bonus. Tz. za 250 nové auto bez filtru, tubroefektu a mraky p.. kolem toho za to není ani Fabia. Pro 2 na cesty kolem komína lepší řešení v ČR asi teď není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 (editace) to zvezenie pocujem prvy krat, ze by s tym bol problem ist na skusobnu. ja som s tym nikde nemal problem. akurat v skode v jednej mi vraveli, ze mam prist dalsi den, lebo auto je stiahnute na nejakej akcii, kde ho prezentuju. ale tak to pri novinke beriem ako samozrejmost. jedine v com mi nevyhoveli, bolo zapozicat auto na noc s tym, ze pred zaverecnou by zapozicali a druhy den rano by som im ho vratil. chcel som to na nocnu jazdu skrz lediek. teda okrem opla kde ma poznaju a dali mi auto na noc domov, aby som vyskusal led matrixi bezproblemov. ale zas to beriem uz ako poziadavku nad ramec, no z mojej strany je to tak, ked za nieco uctuju dost vysoky priplatok rad by som to niekde i vyskusal realne Editováno: 9. Říjen 2019, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Fabia se dá s bonusy v MPI Active sehnat kolem 220tis. Ale ano, i30 za 250 je dobrá nabídka, pokud někomu stačí hodně ořezaná výbava a dýchavičný motor. jak chce člověk něco "více", cena letí nahoru (ale to není výtka, to je u všech modelů a značek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Jj cena, kdo je ochoten vydat za segment C. Dá se ke Scale koupit i taková desingovka, ale raketa s 1.4T automat a je to přes 6kil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.