Publikováno Leden 29, 20196 r Řeší se to v jiném téma, ať je to pohromadě Ambition - LED hlavní světlomety s denním svícením Style - Bi-LED hlavní světlomety s funkcí adaptivního svícení
Září 14, 20195 r Zdravím. Koupil jsem Ambition a chci jen doplnit, že hlavní světlomety dálkové jsou halogenové a svítí dosti bídně. LEDky jsou tlumené a denní svícení. Ty dálkové nic moc. Jsem zklamán.
Září 14, 20195 r Právě teď, synek.morava napsal: Zdravím. Koupil jsem Ambition a chci jen doplnit, že hlavní světlomety dálkové jsou halogenové a svítí dosti bídně. LEDky jsou tlumené a denní svícení. Ty dálkové nic moc. Jsem zklamán. Nikde jsem se nedočetl, jaká žárovka je v dálkových světlech a zda by šla nahradit LEDkou. Může mě někdo z přítomných členů poradit? Díky předem.
Září 15, 20195 r před 20 hodinami, synek.morava napsal: Zdravím. Koupil jsem Ambition a chci jen doplnit, že hlavní světlomety dálkové jsou halogenové a svítí dosti bídně. LEDky jsou tlumené a denní svícení. Ty dálkové nic moc. Jsem zklamán. Legálně můžeš na náhradu v podobě LED za halogen zapomenout. V opačném případě možnosti jsou.
Září 16, 20195 r V obyč předních světlech jsou vidět 3 paraboly - jedna u chladiče dálková je jasná, ale ten zbytek? Má potkávací světlo 2 paraboly, byť jsou obě LED, nebo je smysl třetí paraboly jiný?
Září 16, 20195 r Podľa fotiek z internetu budú obe stretávačky. Corner to asi nebude. Na nete som našiel popisy iba k full-led.
Září 16, 20195 r Chlapi a ako to je s hmlovkami pri full led. Cez vikend som zistil, ze mam vsade led, aj osvetlenie spz i interier, az na hmlovky. Je to skrz lepsiehobosvetlenia v hmle halogenmi, ci su verzie scali aj s led hmlovkami?
Říjen 3, 20195 r JJ mlhovky jsou halogen i v nejvyšší verzi. Ale jak říkám, přední mlhovky jsou nejzbytečnější světla na autě, především v dnešní LED době, kdy si ani nevšimneš, že se rožly. No stress
Říjen 3, 20195 r A nebo někam nahrát a dát link. Také bych se primlouval za celé pdf. Sent from my iPhone using Tapatalk
Říjen 21, 20195 r Neviete ci sa da na dialkovom svetle vymenit ta zlta ziarovka za nejaku bielu? Alebo da sa dodatocne zmenit na led svetlo
Říjen 21, 20195 r lepsia svietivost bude. ale spytam sa na rovinu, chces lepsiu svietivost, ci doladit farebne dialkove k stretavacim? lebo dialkove ked tak zvazim, vyuzijes max 10% a to uz si myslim pisem veľa. ja ich vyuzijem akurat tak na kusku, ked nejde auto oproti a na polnej ceste ked idem na ryby. ak by sme sa bavili o stretavacich to je ina kava. na opli som takto menil stretavacky za philips extreme vision tusim a tam bol rozdiel badatelny. mal som i osram night breaker, no zivotnost bola voci philipsu o dost nizsia. ledky by som nedaval z dovodu, ze budu pravdepodobne hlasit chybu a solidne ledky potrebuju i chladenie a neviem aky je tam na to priestor. plus homologizacia lediek. mna by skor zaujimali tie ledky na ambition. ze aku maju svietivost voci full led a ich nastavenie. skor by som zvazil ich prestavenie trocha vyssie ako som to dal spravit s full led. minimalne dorovnat lavu na uroven skoro pravej. tam sa viditelnost citelne zlepsi bez toho aby si oslnoval. len to treba dat spravit s rozumom
Říjen 21, 20195 r Žádná žárovka ti nebude svítit jako ledky..Zkus třeba Osram night breaker 150+ nebo něco podobného, ale nečekej zázraky...
Říjen 21, 20195 r před 22 minutami, csabac napsal: mna by skor zaujimali tie ledky na ambition. ze aku maju svietivost voci full led a ich nastavenie. skor by som zvazil ich prestavenie trocha vyssie ako som to dal spravit s full led. minimalne dorovnat lavu na uroven skoro pravej. tam sa viditelnost citelne zlepsi bez toho aby si oslnoval. len to treba dat spravit s rozumom Rada ako prasa toto.....je vidiet,ze o svieteni vies toho velmi malo a skreslene.... Tazatel ziska urcite lepsie svietenie po vymene,za tu seriovu ziarovku.Staci zvolit nieco seriozne od Philips/white vision gen 2,alebo Osram night braker laser,alebo cool blue intense. Upraveno Říjen 21, 20195 r od Patrik1971
Říjen 21, 20195 r Patrik1971, osobne som mal menene za silnejsie a zdvihnute. je to v inom vlakne. Ale to som pisal o stretavacich. Tu sa bavime o scale a ta ma stretavacie uz v zaklade LED od vyroby. Takze jedine coho sa tato vymena tu tyka su dialkove a lepsiu svietivost ziska len na nich. Drviva vacsina jazdy je na stretavacich, takze preto som pisal o nastaveni led, ze ma vacsi prinos, ako tu maturovat nad tym, co da do dialkovych ;) Upraveno Říjen 21, 20195 r od csabac
Říjen 21, 20195 r Před hodinou, Patrik1971 napsal: Rada ako prasa toto.....je vidiet,ze o svieteni vies toho velmi malo a skreslene.... Tazatel ziska urcite lepsie svietenie po vymene,za tu seriovu ziarovku.Staci zvolit nieco seriozne od Philips/white vision gen 2,alebo Osram night braker laser,alebo cool blue intense. Tak se zase trochu uklidníme jo. Když vymění žárovku v dálkovém světle za profláknuté NBL nebo Xtreme vision, tak získá asi o 1% lepší světlo(v tak malé parabole nic víc nikdo nečekejte) v čase 1% z celé noční jízdy(jestli bydlí na dědině tak možná víc) > z toho plyne, že za 500Kč nebo 20€ je to mrhání penězi. A to nepočítám tu pakárnu se k té žárovce dostat. Radši bych to investoval do něčeho smysluplnějšího. Ale samozřejmě jestli se kvůli tomu v noci zpocení probouzíte a nemůžete spát, tak hurá do toho.
Říjen 21, 20195 r Ja som si dal nastavit stretavacky lebo na mna oproti iduce auta obcas blikali a teraz ked idem neblikaju ale mam pocit, ze vidim ovela horsie a dialkove mi pridu dost slabe. Dialkove vyuzivam dost casto ked idem cez les aby som lepsie videl a vyhol sa zvieratam. Alebo som si nemal davat nastavit svetla . Vtedy som videl super aj so stretavackou. Ono ja som presedlal z Felicie a nemal som tusaka ako ta technika pokrocila a svetlam som nevenoval pozornost co sa tyka vybavi. Dakujem za info.
Listopad 26, 20195 r Tak ja zase prd vidim. Tie full led sa bud rozladili, alebo uz neviem. Ak stojim, ze auto je staticky, dosvit ok. Ked sa pohnem, pri najmensom pohupani sa sklapaju a ako keby ich osciloskop naklapal viac ako mal. Minule mi to na nerovnostiach plantalo hore dole ako vlny na mori. Cakal som viac od tych svetiel. Uz sa bojim v servise povedat, potom co to nastavili 2 mesiace dozadu, ze to svieti za jazdy na prd. Fakt uvazujem, ze na stenu spravim ciaru, ked ich dam dostavit a budem to sledovat, ci to drzi vysku.
Listopad 7, 20204 r Dnes som si vsimol ze pocas denneho svietenia a zapnutej smerovky svetlo zo strany smerovky znizi intenzitu svietenia a po vypnuti smerovky zosilnie. Je to ok?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.