Publikováno Leden 31, 20196 r Zdravím, určitě to bude některé lidi zajímat, jak je to se startováním CNG verze v zimě. Zde tedy má poslední zkušenost. Včera na ukazateli na displeji auta -13,5 stupňů, start na benzín, pak cca 2 minuty škrabání předního skla, pak cca 1 minuta (300 metrů) jízda pořád na benzín a zde nepostřehnutelné přepnutí na CNG. Dnes -2,5 stupňů, rovnou start na CNG. Jinak mně ta mininádrž na benzín vydrží tak 3/4 roku. A to ještě jakmile se rozsvítí hladové oko, tak vyjedu CNG a pak benzín co to dá. Pak dotankuji plnou nějakého lepšího benzínu, většinou Vervu.
Únor 1, 20196 r U me jsme mel problem obcas s trhnutím při přepnutí CNG ale ted mám nove svíčky a komplet servis a klidek. kdyz bylo ted -10° start na CNG hned.... nejdelsi doba kdy jedu na benzin je po natankování CNG do plna....
Únor 1, 20196 r U me ted 800m po natankovani CNG jizda na benzin, pak dva dny stalo a pak opet jizda 0,5km na benzin. Stalo ve vyhrivane garazi. Kvalitu CNG to ukazovalo 100%. Nerozumnel jsem tomu. Pak se to samo preplo...
Únor 1, 20196 r Autor před 4 hodinami, chobott napsal: nejdelsi doba kdy jedu na benzin je po natankování CNG do plna.... Když jsem na začátku zimy vyjížděl zbytek benzínu, tak když už tam bylo i jeho na dně (dojezd ukazoval tuším 5 km) tak jsem dotankoval CNG do plna a kupodivu mně to přeplo na plyn cca už po 50 metrech jízdy.
Leden 9, 20223 r Vozy CNG prodávané firmou Škoda jezdí přednostně na CNG a do - 11°C na CNG i startují. Až pod touto teplotou startují tyto vozy na benzín a po několika minutách automaticky přepnou na CNG. Jet přednostně na benzín systém neumožňuje. K přepnutí systému na provoz na benzín dojde automaticky až po vyčerpaní CNG
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.