ski1961 Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Přátelé, vzhledem k tomu, že jsem neobjevil v sekci F3 žádné podobné téma, ale v mnoha jiných podobných se často debata stočí tímto směrem a všichni víte, že admin nemá rád, když se debata dostane jinam, než o čem je založené téma a plně s ním souhlasím, tak jsem si dovolil založit toto vlákno. Můžete sem psát Vaše zkušenosti, které s tímto máte. Jaké ceny oleje si účtují v servisech, které jste navštívili nebo naopak, protože ceny v jednotlivých AS jsou dost rozdílné, jaké servisy nemají s vlastním olejem problém, protože je jich čím dál méně apod. Začnu sám s tím, že vlastní olej zatím berou ve firmě OKIM ( Louny,Lovosice a Ústí n.Labem ) osobní zkušenost mám z Loun, kde nemají s vlastním olejem žádný problém a ani nestrašili zákazníka ztrátou záruky a podobnými kecy. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Skoda Autobors,olej do 1,2 tsi po zlave cca 84 eur,akceptuju aj vlastny,podla VW normy,ale nepredlzia zaruku mobility. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Autocentrum Jan Šmucler Plzeň, cena cca 750/l. Vlastní olej povolen, aspoň tak tomu bylo loni v srpnu a doufám, že to bude tak i letos, kdy se opět chystám výměnu oleje, jinak měním servis. Jejich cena je strašná no, stejně asi jako všude jinde, jednou když jsem si tam byl koupit origo držák multimédií a pan přede mnou chtěl jen olej na dolití do O3, tak mu řekli, že nejmenší dělají litrové balení a cena je za cca 750. Chudák pán se jen divil, otočil se a šel pryč. Chtěl jsem mu říci ať jde cca 100 metrů vedle, kde je prodejna škoda díly a tam ho mají cca za 200 Kč ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Budiž, ono se to nejspíš probírá v tématu o servisních prohlídkách, takže tady bych rád viděl diskusi čistě jen o motorovém oleji ve smyslu názvu tématu. Cokoli jiného bude smazáno. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Z FB: Vlastní olej akceptují: Škoda Manfred Schőner Karlovy Vary Autoshop Paulus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrocja Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 (editace) obepsal jsem nějaký servisy emailem, jedná se o oblast Pardubice a okolí: Auto Mercia v Chrudimi bere vlastní olej --> "výpalný" 500 Kč s dph Auto Louda - směr Staré Hradiště --> berou, ale s dovětkem "Vlastní olej tolerujeme,ale nedoporučujeme z důvodu neznámé kvality oleje a v případě záručních oprav může být problém s uznáním záruky." Autocentrum Barth Pardubice--> "Ohledně Vašeho dotazu na vlastní olej, tak to již naše firma nenabízí" Dryml Pardubice --> "Olej donesený zákazníkem bohužel neakceptujeme." Hybeš Dřenice --> "Vlastní olej neakceptujeme i když je v originálním balení." Olfin Car Hradec Králové --> "Ano, akceptujeme vlastní olej ale účtujeme si likvidační poplatek 400,- bez DPH." Editováno: 26. Únor 2019, autor: hrocja edit velikost písma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Ado autodruzstvo f-m -> akceptuji vlastni olej a neni problem s vlastnim oleje. Maji shell. stal 407 korun/1L za olej s penym intervalem (norma 502.00, 505.00) a LL - 800, 900 korun za 1L Lellek Gliwice -> akceptuji vlastni olej jen musi splnit normu Vw pro Vas vuz, vas interval. Maji Castrol edge profik LL , baleni 1L stoji 100 zloty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Autos Kunštát - akceptují vlastní olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Prídite sem a urobíme aj s vlastným olejom alebo dobrou cenou za overený olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Ad spojovací Praha, také může být vlastní olej a ještě se osobně mužete dívat jak Vám ho vymění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 27. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 no zatím jako to tady čtu, tak to vypadá, že ho berou skoro všude a přitom v diskuzi na FB to vypadá, že ho neberou skoro nikde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Spíš by bylo lepší napsat "dá se v okolí najít alternativa". Ono těch servisů co jej berou moc není, hlavně ve velkých městech. Je třeba hledat asi, co jsem obepisoval tak většina nebere, hlavně velká města. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 (editace) V ostravském Unicaru s olejem problém nemaj, auto Dubina ma i presto ze auto už bylo po záruce! Koupil jsem 4 l pro pevný interval za 450. V Unicaru mi nabízeli 1l za 450 . Ale vlastní bez řečí vzali. Ovšem pozor servis určuje likvidaci nezezpecneho odpadu. V Unicaru šlo opar desetikorun. Ale věřím že jinde to mužou být stokoruny. Za mě v Ov Unicar . Editováno: 10. Březen 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Zajímalo by mě, co by řekli na větu: "V pořádku, vyjetý olej mi stočte zpátky do lahve, zlikviduji si ho sám, jak činím po vlastní výměně ve svém veteránu." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 A jak ho likviduješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Ve sběrném dvoře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Tak to se musím poptat, u nás na obci jsem si toho nevšiml ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 U nás na vesnici jo, pro místní zdarma...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 13. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Zkušenost jednoho zákazníka z Autosport Kučera v Liberci..olej samozřejmě neberou a jejich běžná cena oleje LL 5w-30 neuvěřitelných cca 1.000,-/litr,ale dostal krásnou slevu za to, že tam měl známého 25%, takže ho litr vyšel jen na cca 800,- ? ..to je smutný rekord, nejdažšší do té doby jsem zatím viděl bylo cca 850,-/litr.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Třeba tam ten známej zná všechny a 25% sleva je standart co ty víš. Je to jako wow efekt Black Friday, že těch 800 je v podstatě the best price. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 Totiž tady u nás na severu na to máme, proto jsou tu takové ceny. V Jbc je taky cena 800,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Březen 2019 Sdílet Vloženo 13. Březen 2019 V 27. 2. 2019 na 10:45, Petr AMF napsal: Ad spojovací Praha, také může být vlastní olej a ještě se osobně mužete dívat jak Vám ho vymění. Petre, takovy servis je jako zlato. Malo kde muze divat co dela mechanik. Vsude je to zavrene nebo v jiny zpusob zakzane. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 (editace) před 16 hodinami, MilanHos napsal: Třeba tam ten známej zná všechny a 25% sleva je standart co ty víš. Je to jako wow efekt Black Friday, že těch 800 je v podstatě the best price. A navyse ho odrbkali este raz, ked mu dali 25% zlavu z 1000Kč. Tak cena mala byt 750 za liter. Editováno: 14. Březen 2019, autor: ronskispeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfik Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 ADIV Opava, vlastní olej neakceptují, jinak při prohlídce dodali 5W-30 LL 504.00 - 4l za 1700,-- (425 Kč/litr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 @wolfik 425,- za litr LL 5w-30 ? to je ale bez DPH že ? takže s DPH cca 530,- i tak je to jeden z těch levnějších AS za tento LL olej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.