Březen 11, 20214 r LeeCe: to je len jeden z mnohých grafických návrhov (čítaj aj text), reálne bude ešte len prestavený facelift "Právě ze špionážních fotografií vycházel i náš grafik Honza Lušovský, který svým návrhem naznačuje, jak by modernizovaný Kodiaq mohl vypadat."
Březen 12, 20214 r No právě, článek má ukázat jak to bude vypadat, ale nic tam není ostatně jako u 10 podobných. Facelift u škodovky v poslení době znamená dáme jinou listu pod nárazník, což je smutná doba. Rád bych se mýlil.
Březen 15, 20214 r V 11. 3. 2021 na 16:47, LeeCe napsal: Jestli tohle je facelift, tak si dělají srandu, žádný rozdíl nevidím. Ty změny jsou max. změny mezi modelovými roky. Asi si v Boleslavi nějak neuvědomili, že existuje konkurence. Mozna proto je lepsi nekdy delat co nejmin. Ostatne jak to dopadlo u poslednich dvou generaci Octavie vime. Upraveno Březen 15, 20214 r od bojler
Březen 25, 20214 r Jaké jsou teď dodací doby? Mi to vychází, že ti, co teď objednávají Kodiaq budou dostávat už facelift, který ani neviděli.
Březen 30, 20214 r https://www.autorevue.cz/nova-skoda-kodiaq-na-prvnich-skicach-odhaluji-novou-masku-i-svetlomety Škoda Kodiaq facelift (2021): První skici ukazují designovou evoluci | auto.cz
Březen 31, 20214 r Autor Ty zadní lampy budou určitě s animovanými blinkry jako má superb podle skicy
Duben 2, 20214 r Facelift zatím ne, zatím běží předface. Dodání stále cca 2-3 měsíce. omezený výběr max style a omezené barvy. S barvami to bude ještě zajímavé u všech modelů. Uvidíme. Face by měl jít objednat cca květen. Upraveno Duben 2, 20214 r od octabin
Duben 12, 20214 r https://www.skoda-storyboard.com/cs/kodiaq-cs/omlazena-skoda-kodiaq-sledujte-digitalni-premieru/
Duben 13, 20214 r https://www.skoda-storyboard.com/cs/media-room/ Upraveno Duben 13, 20214 r od Jan R.
Duben 13, 20214 r Zezadu se mi FL líbí více než současná verze. Předek ovšem palec dolu. Vypadá to jako nějaká čínská levná kopie.
Duben 13, 20214 r Vlastně nic moc, přední maska a světla se dala čekat, zároveň jsem čekal změnu ovládání klimatizace po stylu Tiguana, nestalo se, což je možná plus. Vlastně proč měnit něco za každou cenu, když to funguje a je o to zájem. Někdy ty facelifty moc nechápu...
Duben 13, 20214 r Kodiaq se nám vždy líbil, ale tohle je podle mě krok zpět. Ty světla se jim fakt nepovedly. Kola dělají auto, ale za mě dělají auto i světla. To je první věc, která člověka zaujme, když proti němu jede auto. Alespoň u mě. Trochu mi to připomíná FL Tiguana, ten se jim taky moc nepovedl (co se předku týče). Tam to pak zachraňuje alespoň výbava R-Line. Ale jinak taky pohoršení. A hlavně i co se týče cena x výbava. To co má Tiguan v Maraton Edici má FL Tiguan až ve výbavě Elegance, která je cenově někde jinde. Pro porovnání fotka níže. FL Tiguan nemá ani chromovanou mřížku i s IQ světly. Před FL verze při zvolení aktivního systému svícení, měla chromovanou mřížku. A při obyčejných LED světlech alespoň částečně chromovanou. Tímto se omlouvám za odbočení tématu, ale jen jsem chtěl poukázat na to, že Škoda není jediná, komu ten FL nejde :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.